سلام
دوستان،بنده نیکون دی 90 دارم که طبق مشخصاتی که در سایت dpreview لیست شده،شاتر دوربینم تا 100 هزار شات کار میکنه و تست شده
سوالم اینکه شما تابحال با دوربینتان بیشتر از تعداد اعلام شده عکس گرفته اید؟
اگر بعد از این تعداد مشکلی پیش بیاید،حدودا چقدر خرج دارد؟البته نمی دانم که تا اونموقع این دوربین سالم بماند یا خیر،ولی خوب چون عکاس آماتور هستم،عکس های الکی و بی دلیل زیاد میگیرم
ممنون
وحید بیگدلی
برای D60 تا چند شات هست :-?
در dpreview نوشته over 100,000 شات یعنی عمر شاتر d90 بیشتر از 100 هزار شات است اما این مطلقا به این معنی نیست که اگر 100 هزار شات گرفتید عمر دوربین تمام شد و خداحافظ بلکه ممکن است بعد از آن تصاویری که ثبت میشه به لحاظ شارپنس و مسائل دیگر نسبت به عکس های قبلی مشکلاتی داشته باشند اینها همه احتمالی است شما اگر می خواهید بیشتر از 100 هزار شات رو بزنید ببینید چه اتفاقی می افتد ولی توصیه میشه که تا به اون رقم ها نرسیدید بدنه رو بفروشید چون فکر میکنم هیچ کس راضی نمیشه d90 صد هزار شات زده رو از شما خریداری کنه مگر اینکه دوربینتون نفروشید و هر بلایی خواستید به سرش بیارید و بعدا بدنه دیگری خریداری کنید.
این در مورد دوربین های دیگر هم صدق میکنه معمولا در میانه راه بدنه عوض میشه :)
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
ناراحت این چیزا نباش دوست عزیز
اولا عمرا حتی اگه کلی شات الکی هم بزنی به 100,000 تا نرسی من که بیشتر شاتهام الکیه بعد دو سال تازه به 4000 شات رسیدم .
دوما حتی اگه به 100,000 تا هم برسی بعیده مشکل خاصی پیش بیاد .
سوما مطمئن باش من و تو آماتور قبل اینکه به 100,000 شات برسیم ( البته عمر شاتر من 50,000 تاست ) 20 ، 30 نسل از ورژن دوربینمون گذشته و بدنه رو آپگرید کردیم .
در آخر که شاتر عوض می شه ( قبلنا که شنیده بودم 100,000 تومانی آب می خوره ) البته در مورد اینکه تعمیرگاههای داخلی بتونن از عهده کالیبرش بر بیان
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
مثل اینکه نیکون در مورد عمر شاتر D90 به قبل اعلام رسمی نداره ولی در جایی دیدم که 50,000 عنوان شده بود .
http://www.review2.net/cameras/nikon...0-vs-nikon-d60
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
با سلام
معمولا وقتی شرکتی عمر مفید یک چیزی رو می نویسه میانگین عمر وسیله مورد نظر که در شرایط آب و هوایی مناسب و بصورت آزمایشگاهی تست شده هست رو می نویسه
اگه به دفترچه دوربین دقت کنید شرایط آب و هوا و دما رو شرح داده که اگه شما تو اون شرایط کار کنید حد اقل شات که از دوربین میگیرید تعدادی که سایت به شما اعلام کرده
دوستان بابت توضیحاتتون یک دنیا ممنون
امیدوارم که 100 هزارمین شاتم را با یک دوربین فول فریم بگیرم
وحید بیگدلی