صفحه 4 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 43
Like Tree54تشکر

موضوع: CHDK چيست؟

كاربر فعال Ali M.Rezaei آواتار ها
    تشکر کرده
    1254

نقل قول نوشته اصلی توسط Omidep نمایش پست ها
    همانطور از اسمش هم که معلومه برای تبدیل هستش
    اینم یه WORK FLOW از این نرم افزار
    براي تبديل فايل هاي DNG به RAW هست؟ اين تبديل باعث نميشه كيفيت فايل افت پيدا كنه؟

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط ali6262 نمایش پست ها
    براي تبديل فايل هاي DNG به RAW هست؟ اين تبديل باعث نميشه كيفيت فايل افت پيدا كنه؟
    (DNG (Digital Negative یک فرمت برای فایل های خام (Raw) است و نیازی به تبدیل به Raw ندارد. DNG یک قالب عکس خام مستقل از دوربین است. اگر شما عکسی با فرمت خام دوربین (مثلاً CR2 که فرمت خام دوربین های کنن است) داشته باشید و بخواهید آن را با ACR باز کنید، نرم افزار acr باید پروفایل دوربین شما را داشته باشد ولی برای dng چنین چیزی نیاز نیست. توضیح آن که فتوشاپ فرمت فابل خام با پسوند cr2 نرم افزار chdk را نمی شناسد ولی فایل های با فرمت dng آن را می شناسد. با فرمت dng عکس بگیرید.
    DNG Convertor برای تبدیل فابل های خام دوربین ها به فرمت dng است (که در رویژن های جدید، این کار می تواند با کاهش حجم بدون کاهش زیاد کیفیت همراه باشد.
    ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 9 February 2013 در ساعت 08:54
    Ali M.Rezaei تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    1254

نقل قول نوشته اصلی توسط Dariush Chegini نمایش پست ها
    (DNG (Digital Negative یک فرمت برای فایل های خام (Raw) است و نیازی به تبدیل به Raw ندارد. DNG یک قالب عکس خام مستقل از دوربین است. اگر شما عکسی با فرمت خام دوربین (مثلاً CR2 که فرمت خام دوربین های کنن است) داشته باشید و بخواهید آن را با ACR باز کنید، نرم افزار acr باید پروفایل دوربین شما را داشته باشد ولی برای dng چنین چیزی نیاز نیست. توضیح آن که فتوشاپ فرمت فابل خام با پسوند cr2 نرم افزار chdk را نمی شناسد ولی فایل های با فرمت dng آن را می شناسد. با فرمت dng عکس بگیرید.
    DNG Convertor برای تبدیل فابل های خام دوربین ها به فرمت dng است (که در رویژن های جدید، این کار می تواند با کاهش حجم بدون کاهش زیاد کیفیت همراه باشد.
    پس .raw پسوند نيست ... اوكي
    من CHDK رو روي دوربينم (SX20) اجرا كردم و الان فايل با پسوند DNG عكس ها رو دارم (كه با فتوشاپ هم باز ميشن). اين يعني فايل RAW رو دارم؟ ديگه لازم نيست دنبال پسوند .cr2 بگردم؟ .cr2 هم مثل .dng يك فرمت براي فايل هاي RAW است؟

تشکر کرده
    20782

پس .raw پسوند نيست ... اوكي
    من CHDK رو روي دوربينم (SX20) اجرا كردم و الان فايل با پسوند DNG عكس ها رو دارم (كه با فتوشاپ هم باز ميشن). اين يعني فايل RAW رو دارم؟ ديگه لازم نيست دنبال پسوند .cr2 بگردم؟ .cr2 هم مثل .dng يك فرمت براي فايل هاي RAW است؟
    بله
    toti و Ali M.Rezaei تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1254

ميشه راجع به پسوندهاي فرمت RAW يه خورده توضيح بدين؟ كلا چه پسوندهايي براي RAW وجود داره؟ dng چه تفاوتي با cr2 داره؟ ممنون

تشکر کرده
    20782

ميشه راجع به پسوندهاي فرمت RAW يه خورده توضيح بدين؟ كلا چه پسوندهايي براي RAW وجود داره؟ dng چه تفاوتي با cr2 داره؟ ممنون
    در دوربین های دیجیتال، اطلاعات ثبت شده توسط هر یک از فتودیودهای سنسور پس از گذشتن از مبدل آنالوگ به دیجیتال و پروسسور دوربین ، توسط پروسسور دوربین کدگذاری شده و به همراه Metadata عکس (شامل سرعت شاتر، اپرچر، ISO، وایت بالانس و ...) در یک فایل با پسوند CR2 (کنن) ، NEF (برای نیکون) ، ORF (المیمپوس) و ... ذخیره می شود که به نام فایل خام RAW شناخته می شود. این اطلاعات بدون پردازش به صورت عکس قابل مشاهده نیستند و باید توسط نرم افزاری که به همراه دوربین ارائه می شود یا نرم افزارهائی مانند ACR یا فتوشاپ اول رمز گشائی شده و سپس پردازش شده و تبدیل به عکس گردند. از آنجا که هر دوربینی سیستم کدگذاری خود را دارد، نرم افزارهائی مانند ACR یا فتوشاپ بایستی سیستم رمزگذاری دوربین را در اختیار داشته باشند تا بتوانند آن را پردازش کنند و برای همین است که ACR مرتباً Update ارائه می کند تا بتواند عکس های خام دوربین هائی را که جدیداً وارد بازار می شوند رمزگشائی و پردازش کند.
    در قالب DNG، اطلاعات فایل خام بدون رمزگذاری دوربین، در قالبی استاندارد ذخیره می شود بدین ترتیب شما برای پردازش عکس نیازی به رمزگشائی ندارید.
    ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 9 February 2013 در ساعت 13:28
    persian.boy و toti تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1254

در دوربین های دیجیتال، اطلاعات ثبت شده توسط هر یک از فتودیودهای سنسور پس از گذشتن از مبدل آنالوگ به دیجیتال و پروسسور دوربین ، توسط پروسسور دوربین کدگذاری شده و به همراه Metadata عکس (شامل سرعت شاتر، اپرچر، ISO، وایت بالانس و ...) در یک فایل با پسوند CR2 (کنن) ، NEF (برای نیکون) ، ORF (المیمپوس) و ... ذخیره می شود که به نام فایل خام RAW شناخته می شود. این اطلاعات بدون پردازش به صورت عکس قابل مشاهده نیستند و باید توسط نرم افزاری که به همراه دوربین ارائه می شود یا نرم افزارهائی مانند ACR یا فتوشاپ اول رمز گشائی شده و سپس پردازش شده و تبدیل به عکس گردند. از آنجا که هر دوربینی سیستم کدگذاری خود را دارد، نرم افزارهائی مانند ACR یا فتوشاپ بایستی سیستم رمزگذاری دوربین را در اختیار داشته باشند تا بتوانند آن را پردازش کنند و برای همی است که ACR مرتباً Update ارائه می کند تا بتواند عکس های خام دوربین هائی را که جدیداً وارد بازار می شوند رمزگشائی و پردازش کند.
    در قالب DNG، اطلاعات فایل خام بدون رمزگذاری دوربین، در قالبی استاندارد ذخیره می شود بدین ترتیب شما برای پردازش عکس نیازی به رمزگشائی ندارید.
    بسيار ممنون و متشكر، تنها سوالي كه توي ذهنم باقي مونده اينه : اينكه من فايل cr2 رو نميتونم ببينم مشكلي ايجاد نمي كنه؟ فايل با پسوند cr2 برام كاربردي نداره؟ اديت رو روي همون dng انجام بدم؟

تشکر کرده
    20782

بسيار ممنون و متشكر، تنها سوالي كه توي ذهنم باقي مونده اينه : اينكه من فايل cr2 رو نميتونم ببينم مشكلي ايجاد نمي كنه؟ فايل با پسوند cr2 برام كاربردي نداره؟ اديت رو روي همون dng انجام بدم؟
    در عکس هائی که من زمانی با CHDK می گرفتم فایلهای CR2 را ACR نمی شناخت ولی DNG را به راحتی باز می کرد.
    toti تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    1254

در عکس هائی که من زمانی با CHDK می گرفتم فایلهای CR2 را ACR نمی شناخت ولی DNG را به راحتی باز می کرد.
    من cr2 رو اصلا نمي تونم ببينم. اگه نميتونستم بازش كنم بحث ديگه بود ....
    بهرحال مثل اينكه مجبورم قيد cr2 رو بزنم و با همون dng كار كنم (هرچند بازم كاملا متوجه نشدم كار كردن روي اين دو نوع فايل فرقي ميكنه يا نه؟!) ممنون از راهنمايي هاتون
    Dariush Chegini تشکر می‌کند.

كاربر فعال AmirS آواتار ها
    تشکر کرده
    1291

خیر، این دو فایل برای استفاده تقریبا فرقی با هم ندارن...
    فقط DNG چند مزیت به بقیه فایل ها خام داره؛ مثلا حجم‌ش کمتر‌ه، تو اکثر نرم‌اقزار های پردازش فایل خام قابل مشاهده و ویرایش‌ه... اطلاعات مربوط به پردازش های انجام شده داخل خود فایل نگه داری میشه (فرمت های دیگه یه فایل xmp میسازن و اطلاعات رو توی اون میذارن که ممکنه سهوا پاک‌ش کنید یا موقع کپی کردن یادتون بره). تو نسخه های جدید مبدل DNG میشه با حذف بخشی از اطلاعات مربوط به داینامیک رنج و ... حجم رو بطور قابل ملاحظه ای کم کرد و...
    پ.ن: خیلی از عکاس های معروفی که می‌شناسم، در اولین گام های فرایند مدیریت و پردازش عکس‌شون، فایل های خام رو به dng تبدیل میکنن و فایل خام اصلی دوربین رو دور میندازن... من هم به پیروی از اونا، همین کار رو می‌کنم.
    Ali M.Rezaei تشکر می‌کند.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین