صفحه 5 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5
نمایش نتایج : از شماره 41 تا 43 , از مجموع 43
Like Tree54تشکر

موضوع: CHDK چيست؟

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

دوستانی که احیانا در باره CHDK دنبال طلاعات جدیدی هستن می تونن از اینک زیر در تاپیک canon sx50 hs مطالب خوبی رو که اخیرا بین دوستان ردو بدل شده ببینن.البته محوریت sx50 هست ولی خیلی موارد می شه گفت کلی هست.
    لینک
    متاسفانه این تاپیک مدتیه آپ نشده در حالیکه CHDK پر از سوال و مطالب جدیدی هست که مورد نیازه و باید اطلاعاتمون رو بهتر به اشتراک بذاریم.به خصوص راهنمای فارسی خاصی هم در این زمینه نداریم و خب خیلی ها هم از عهده ترجمه و پیچیدگی احتمالی ناشی از ضعف زبان انگلیسی برنمی یان.
    برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم.
    toti و viva_utopia تشکر می‌کنند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر جديد
    تشکر کرده
    4

سلام دوستان.
    ببخشید من سوالی واسم پیش اومده - با SDM هر کاری میکنم تا پارتیشن رو دو تیکه کنم نمیشه
    پس از :
    Formatting a single partition on disk1 named SDM
    Making card bootable ...
    در قسمت پایین مینویسه: Making card bootable failed - retry with debug on for more information
    fat16 هم که تیک بزنم اصلا فرمت نمیشه: Formatting failed - retry with debug on for more information
    مموری رو با دو فرمت fat و fat32 فرمت کردم.
    ورژن فریمور رو از روی عکس با برنامه CameraVersion13-sfx درآوردم و chdk از سایت مربوطه دانلود کردم.
    با برنامه assist که اینو مینویسه: No official SDM builds are available for this camera
    ضمنا در منو اصلا گزینه framware update وجود نداره - در هیچ قسمتش.
    دوربین powershot a4000is هست - اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید. ممنون میشم.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط nchshm نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    ببخشید من سوالی واسم پیش اومده - با SDM هر کاری میکنم تا پارتیشن رو دو تیکه کنم نمیشه
    پس از :
    Formatting a single partition on disk1 named SDM
    Making card bootable ...
    در قسمت پایین مینویسه: Making card bootable failed - retry with debug on for more information
    fat16 هم که تیک بزنم اصلا فرمت نمیشه: Formatting failed - retry with debug on for more information
    مموری رو با دو فرمت fat و fat32 فرمت کردم.
    ورژن فریمور رو از روی عکس با برنامه CameraVersion13-sfx درآوردم و chdk از سایت مربوطه دانلود کردم.
    با برنامه assist که اینو مینویسه: No official SDM builds are available for this camera
    ضمنا در منو اصلا گزینه framware update وجود نداره - در هیچ قسمتش.
    دوربین powershot a4000is هست - اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید. ممنون میشم.
    دوست عزیز در انجمن canon sx50 hs همین موضوع در پست شماره 127 توضیح داده شده.می توانید مراجعه کنید.
    خود من بدون پارتیشن بندی و چنین مواردی که دوستان اشاره کردن (چند جا دیدم) کارم رو انجام دادم.فقط ابتدا با کمک خود دوربین sd card رو فرمت کنید، محتویات فایلی که unzip کردید رو درونش کپی کنید و کارت رو وارد دوربین کنید.
    حالا شما نباید دوربین رو روشن کنید.باید با دکمه play back یعنی همون دکمه ای که با اون عکس های گرفته شده را مرور می کنید وارد دوربین بشید، دکمه منو رو بزنید و حالا firm update رو انتخاب کنید.
    موفق باشید و اگر توضیح دیگه ای نیاز دارید حتما به تاپیکی که گفتم سر بزنید.
    toti تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

صفحه 5 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5