جناب قدیری ممنون از توضیحتون.یک دنیا ممنون.شرمنده کردید بنده رو.
جناب قدیری ممنون از توضیحتون.یک دنیا ممنون.شرمنده کردید بنده رو.
جناب شهبازی من هم به چنین نتیجه ای رسیدم...واقعا علت استفاده از چنین شاترهایی چیست...
چه تفاوتی بجز تعیین عمق میدان این سیستم با دیافراگم وجود دارد.....
اما این هم نتیجه آزمایش.....
خوشحال میشوم شما هم دوربین خودتون رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید....
دوستان توجه کنند که در زیر لامپهای 50 هرتز این کار رو انجام ندهند.....فرکانس لامپ بر عملکرد کا تاثیر گذار است...
مسعود قدیری
اختیار دارید جناب نجفی وظیفه بود....نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
مسعود قدیری
در مورد کاهش نور، آيا منظور شما چيزي مشابه کاهش روشنايي تصوير پس از درج آن است؟
و در مورد تصوير فن، اين سوال براي من وجود دارد که آيا عوامل ديگري، مثلا IS دوربين s2 ممکن نيست موجب اين پديده باشند؟
متاسفانه دوربين کامپکت من شاتر الکترونيکي ندارد که اين امر را تست کنم. اما اتفاقا مقاله اي ديده بودم که تاثير شاتر الکترونيکي با مشاهده ثبت تصوير فن ارايه کرده بود
تعريفي هم که در مراجع مختلف از شاتر الکترونيکي مشاهده کرده بودم همان مفهوم است که جناب شهبازي فرمودند
در این مورد نمیدونم...شاید به این شکل و یا شاید هم تصویر با نور کم درج شود...در مورد کاهش نور، آيا منظور شما چيزي مشابه کاهش روشنايي تصوير پس از درج آن است؟
چیز بعیدی به نظر میرسد...در این مورد یکی دیگر از دوستان هم به این مسئله برخورده بود که تابحال توجیهی برای آن پیدا نکرده بود....که اگر خودش توضیح بدهد بهتر است....و در مورد تصوير فن، اين سوال براي من وجود دارد که آيا عوامل ديگري، مثلا IS دوربين s2 ممکن نيست موجب اين پديده باشند؟
تعریفی هم که من از این نوع شاتر خانده بودم...چیزی بجز این نبود....اما چیزی که میبینم...بجز این تعریف است....تعريفي هم که در مراجع مختلف از شاتر الکترونيکي مشاهده کرده بودم همان مفهوم است که جناب شهبازي فرمودند
در مورد شاتر الکترونیکی این احتمال وجود دارد که شاترهای مورد استفاده در این دوربینها به علت ارزان بودن قیمت دوربین به این شکل عمل کند.......
مسعود قدیری
چه مکانيزمي براي ثبت تصوير با نور کم (يا در واقع کم کردن نور هنگام ثبت تصوير) وجود دارد يا متصور است؟شاید به این شکل و یا شاید هم تصویر با نور کم درج شود...
در این مورد نمیدونم.....شاید حساسیت کمتر در ثبت تصویر.....اگر شاتر این دوربینها واقعا مانند شاترهای مکانیکی عمل کنند روش ثبت تصویر تفاوت میکند...مثل در زمان کمتر فتو دویودها تخلیه و شارژ بشوند و یا ......نوشته اصلی توسط bf
مسعود قدیری
این هم تست با دوربین بنده در نور آفتاب:
Picture No. 1: ISO: 200 F:5 S: 250
Picture No. 2: ISO: 200 F:2.8 S: 800
Picture No. 3: ISO: 400 F:2.8 S: 2000
Picture No. 4: ISO: 800 F:2.8 S: 4000
Picture No. 5: ISO: 1600 F:2.8 S: 10000
البته مجبور بودم ایزو رو هی بالا ببرم، چون حتی با نور مستقیم آفتاب روی فن، عکس تاریک میشد. راستی، چرا S2iS و نسخه جدیدش S3iS سرعت شاتر بیشتر از 3200 ندارند؟! خیلی عجیبه!
ویرایش توسط Khoramyar : Saturday 1 July 2006 در ساعت 16:02
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
مساله همينجاست!در این مورد نمیدونم.....شاید حساسیت کمتر در ثبت تصویر.....اگر شاتر این دوربینها واقعا مانند شاترهای مکانیکی عمل کنند روش ثبت تصویر تفاوت میکند...مثل در زمان کمتر فتو دویودها تخلیه و شارژ بشوند و یا ......
حساسيت کمتر تصوير يعني ايزوي کمتر و در کمترين ايزو ... ؟
شاتر اين دوربينها مثل شاتر مکانيکي عمل کنند ديگر اسمشان شاتر الکترونيکي نيست
و اينکه در زمان کمتر فتوديودها شارژ شوند همان تعريف ما از شاتر الکترونيکي است
بنابراين کم کردن نور هنگام درج عکس براي يک شاتر الکترونيکي امکان ندارد مگر در بازگشت به عملکرد تعريف شده براي آن
آزمايش جناب خرم يار و با توجه به اينکه شاتر مکانيکي نميتواند سرعت 1/10000 عمل کند، نتيجه منطقي از عملکرد شاتر الکترونيکي نشان ميدهد
پس چرا از این سرعت نمیتوان مانند شاتر مکانیکی استفاده کرد ؟( که اگر میتوانست استفاده واقعی کند دیگر نیازی به شاتر مکانیکی نبود )نوشته اصلی توسط bf
پس یعنی این عکس 1000/1 و حد اکثر استفاده از شاتر مکانیکی؟نوشته اصلی توسط bf
http://66.218.69.11/search/cache?p=m...icp=1&.intl=us
http://www.canon.com/camera-museum/t...report.html#t3
در نهایت یا چیزی بنام استفاده از شاتر الکترونیک داریم یا نداریم. اگر بصورت واقعی و غیر مجازی عمل میکند پس چرا از شاتر مکانیکی استفاده میکنیم و اگر عمل نمیکند که دیگر اسم شاتر را نباید بر روی آن گذاشت و چیزی بنام شاتر الکترونیک وجود نداره.
آریو مینوسپهر