صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: مگاپیکسل - از افسانه تا واقعیت

كاربر فعال Minoosepehr آواتار ها
    تشکر کرده
    1796

پیش فرض پاسخ: مگاپیکسل - از افسانه تا واقعیت

نقل قول نوشته اصلی توسط ARASH E نمایش پست ها
    با وجود این هنوز اولین مشخصه هر دوربین مگا پیکسل آن است.!
    نه برای همه

ولی چون سنسور آن همان 8 مگا پیکسل بود همه از این دوربین انتقاد کردند
    همه از آن انتقاد نکردند. اما برای آنهایی که دوربینهای جدید را دیدند کمی باعث تعجب شد.

پس برای حرفه ایها هم هنوز مگا پیکسل مهم است!!
    بله مهم هست اما نمیتوان آن را شاخصه اول دوربین دانست مخصوصا برای حرفه ای ها. اتفاقا بر عکس. اکثر افراد حرفه ای که عکاسی میکنند شاید خیلی چیزها رو به مگاپیکسل ترجیح بدهند. و اگر ینطور نبود مثالهایی که آقای عاشوری نیا زدند وجود نداشت.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    نکته دوم
    نیکون هنوز داره D2HS تولید میکنه و میفروشه!
    این دوربین 4 مگاپیکسل داره... و کلی هم مشتری حرفه ای!
    درست ! درست!
    4 مگاپیکسل در زمانه ای که امروز نوامبر سال 2006 میلادی است کم به نظر میاد... اما بحث همون خرید تخصصی و مصرف تخصصی است.
    خیلی ها که عکسی به ندرت بیشتر از 13×18 چاپ می کنند میخواهند با صرف چهارصد پانصد هزار تومان D70 خودشان رو با D80 یا 350d رو با400d تعویض کنند.واقعا این دو تا با هم چقدر فرق می کنند؟!!
    بله درست است. در ابعاد بزرگ نیاز به مگاپیکسل بالاتر هست. اما همان در همین فروم هم چند نفری هستند که مگاپیکسل را ترجیح ندادند. حتی با داشتن بودجه لازم برا خرید دوربین با مگاپیسکل بالاتر.
    مثلا

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    به عنوان مثال:
    من خودم دی 200 خریدم که 10 مگاپیکسل هست! اما اگر D2h و یا مثلا D3h با همین قیمت فعلی (حدود 2 تا 2.2 میلیون تومان) 6 مگاپیکسل بود لحظه ای در خرید اون تردید نمیکردم و D200 رو فراموش میکردم.
    البته میگم همه اینها مربوط به استفاده و نیاز افراد داره...
    مهم این است که شناخت خوبی نسبت به نیاز خودمون داشته باشیم و شناخت خوبی نسبت به دوربین(که فقط مگاپیکسل نیست.)
    آرش دوربین 12 مگاپیکسلی داشت و آن را با ده مگاپیسکل عوض کرد.
    یا آقای نقشبندی دوربین 8 مگاپیسکل خودشون رو با دوربین 8 مگاپیکسل دیگری عوض کردند. در صورتی که بودجه دوربینی مثل 400 دی با 10 مگاپیکسل یا حتی بیشتر برای ایشون موجود بود.
    نقل قول نوشته اصلی توسط showan نمایش پست ها
    من 350D خودم رو با 30D تعويض كردم (بواسطه ISO 3200 و نويز كنترل شده تر )چون مدتها بود كه اين خريد رو در نظر داشتم،
    و همنطور آقای خرم یار
    نقل قول نوشته اصلی توسط حامد خرم یار نمایش پست ها

بعد از کلی مزه مزه کردن قیمت، و دونستن این موضوعات زیر:

1: که باید تا چند ماه دیگه حد اکثر تا عید یه لنز همه کاره مثلا 18-200 هم بخرم
    2: این اولین Dslr من خواهد بود و شاید نیاز نباشه که از یه دوربین گرون شروع کنم
    3: مهم نبودن رزولوشن بین 6 و 10 برای من، چون بطور کلی من اصلا عکسهامو چاپ نمیکنم و توی سایت میذارم
    آریو مینوسپهر

amirsooki
    Guest

خیلی ها که عکسی به ندرت بیشتر از 13×18 چاپ می کنند میخواهند با صرف چهارصد پانصد هزار تومان D70 خودشان رو با D80 یا 350d رو با400d تعویض کنند.واقعا این دو تا با هم چقدر فرق می کنند؟!!
    من وارد بحث مگا پیکسل نمی شم ، فقط اگر کسی به فکر ارتقای دوربین میفته مخصوصا الان ، آخرین گزینه بحث مگاپیکسله ( به جز موارد خاص )
    اگر کسی قراره 350 رو با 400 عوض کنه ( که بعید میدونم ) ، به خاطر مگاپیکسل نیست ، میتونه به خاطر dust reduction یا LCD یا Picture style ( من خیلی ازین گزینه دوربینم استفاده میکنم ) و چیزای دیگه ش باشه
    همینطور کسی که d70 رو با d80 عوض میکنه ( البته این احتمالش بیشتره که به خاطر مگاپیکسل باشه ، من نمیدونم چرا نیکون تو d80 از بدنه d70 استفاده نکرد ؟ ! )

كاربر همراه
    تشکر کرده
    27

با تشکر از پاسخ دوستان. منظورم از همه اکثریت بود یعنی کسانی که 30D رو محصول جدیدی نمیدانستند و می گفتند 20Dn و از این جور حرفها...وگرنه من نظر اون ها رو تایید نمی کنم.
    منظورم اینه که متاسفانه اکثریت کاربرها اولین چیزی رو که در دوربین دیجیتال می بینند مگاپیکسل است.و بالاخره این ماجرای مگا پیکسل یکجایی به اشباع میرسه تمام میشه.مثل اینکه ماشینی بسازند که 500 کیلومتر سرعت بره که در اون صورت نه به درد کسی میخوره نه جاده ای است که کسی این سرعت رو بره.

تشکر کرده
    1796

بله از تمام دوستان تشکر میکنم و در واقع همه با هم تا حد زیادی توافق داریم فقط در آخر به یک نتیجه گیری برسم شاید بد نباشه:

شاید خیلی خوب باشه که فرق بین کیفیت عکس و زیبایی عکس رو درک کنیم.
    که الزما هر چقدر کیفیت عکسی بیشتر باشد زیبایی آن هم بیشتر نیست.
    آریو مینوسپهر

كاربر همراه
    تشکر کرده
    27

کاملا صحیح می فرمایید.متاسفانه ابزارگرایی در دوربینهای دیجیتال خیلی بیشتر از زمانی است که دوربینهای نگاتیو مرسوم بود.شاید اینهم یک شگرد تجاری برای کمپانی های سازنده باشه.!!

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

ممم
    شاید...
    اما یک تفاوتی وجود داره...
    در زمان نگاتیو... لنز بسیار مهم و دوربین هم مهم بود...
    اما این نگاتیو، ظهور، و چاپ بود که تاثیر خیلی زیادی روی کیفیت عکس داشت...
    و همه اینها با قیمتی کم تر و سر و صدایی کم تر قابل تغییر بود... اما حالا این سه گزینه در بدنه دوربین دیجیتال جمع شده... و اون بحث نورسنجی و سرعت عمل و ... هم هست!
    پس دوربین و اینجور چیزا مهم شده...

اما مساله دیگه ای هم هست... ما عادت داریم زیاد حرف بزنیم... ! یعنی اگر میگیم دوربینی بد یا خوب هست! یا چرا مثلا کانن تو 400 دی دیجیک 2 نگذاشت و فلان و فلان... خیلی هم مهم نیست! یعنی مگه من میخوام 400 دی بخرم؟
    اونی هم که میخره... اینقدر کار داره با اون دوربین که حالا حالا ها صفا کنه!(اگر علاقه مند واقعی باشه...)
    پس داریم گپ میزنیم...
    (یعنی به طور کلی کسی رو در این فروم ندیدم که بی خودی دوربین عوض کرده باشه.... مخصوصا در رده Dslr... که این تغییر Dslr هم کاملا انگشت شمار و حرفه ای بوده...)
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

تشکر کرده
    1796

ضمن تایید صحبتهای آرش و در پیرو بحث قبلی:
    اگر بر فرض کیفیت عکس < قسمت کوچکی از زیبایی عکس باشد
    پس مگاپیکسل< نیز فقط قسمتی از کیفیت عکس رو تشکیل میدهد.
    اینجا مشخص خواهد شد که نقش مگاپیکسل در روی زیبایی عکس چقدر ناچیز خواهد بود. چه بسا طبق حرفهای گذشته افرادی حرفه ای که قصد رسیدن به عکس زیبا را دارند حاضرند امکانات عکسبرداری نظیر ایزو بالای بدون نویز ، سرعت پردازش بیشتر ، فریم در ثانیه بیشتر و .... را داشته باشند زیرا به این نتیجه رسیده اند که در آن شرایط امکانات دیگر خیلی برایشان موثر تر خواهد بود و مگاپیسکل بالاتر دردی از آنها دوا نمیکند.
    آریو مینوسپهر

صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3