با سلام
ببخشید دوست عزیز٬ من متوجه منظور شما از نوردهی بیشتر نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید؟
منظورتون بیشترین زمانی هستش که با یک بار فشردن دکمهی شاتر٬ شاتر باز میمونه؟ یعنی بیشترین زمان باز بودن شاتر قبل از اینکه وارد مد Bulb بشه؟
Printable View
و اگر هم برای ستارگان و نوردهی طولانیتر بخواهید که از گزینهی Bulb استفاده میشود و دکلانشور. نمیدونم SLR ها حداکثر تا چند دارند ولی بنده بیش از ۳۰ ثانیه ندیدم. بیش از ۳۰ ثانیه رو هم تا سقف ۶۰ ثانیه توی SLR-LIKE ها دیدم٬ اونم فکر کنم واسه این بود که مد Bulb نداشتند... وگرنه در SLRها و با وجود BULB و با کمک دکلانشور نیاز چندانی به زمانهای بیشتر احساس نمیشه.:::happy:::
سلام
میتونم خواهش کنم راهنمایی هایی برای راه اندازی یک آتلیه و مجوزهای مورد نیازش برای من ارائه بدید؟
متشکرم
سلام خسته نباشید یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدهید؟
- آیا شاتر و دیافراگم هنگام عکاسی همزمان باز ئ بسته می شوند ؟ سرعت باز و بسته شدن ذیافراگم چقدر است؟
2- چرا وقتی با دیافراگم بسته مثل 16 عکسبرداری می کنیم فقط یک نقطه به قطر دیافراگم 16نور نمی خورد و تمام سطح فیلم یکسان نور می خورد؟
3- تأثیرفاصله دوربین تا سوژه بر عمق میدان وضوح ،چگونه اتفاق می افتد؟
با تشکر
سلام ... وقتی دوربین روی سه پایه است و با تایمر عکس میگیرم عکسها وضوح ندارد مشکل چیست ؟
یکی از دوستان دوربین سونی داره از سری H
دکمه شاترش دیگه برای فوکوس جواب نمیده. یعنی مرحله اول شاتر که فوکوس میکنه رو انجام نمیده. بنابراین عکاس مجبوره دکمه رو تا ته فشار بده و دوربین یکجا فوکوس کنه و عکس رو بگیره.
لطفا راهنمایی بکنین.