کنون برای اولین بار حرف"دی" را برای نام گذاری استفاده کرد یا نیکون ؟
با دیدن نام گذاری دوربین های کنون در رده SLR مثلا مدل canon 500d یا d5000 و یا d300 در نیکون و 300d در کنون داریم این سوال پیش میاد که چرا تمام این مدلهای اس ال آر این حرف d را در پس و پیش از اسم خودشان یدک می کشند. (ظاهرا d مخفف کلمه digital هست)
سوال اینجاست کنون برای اولین بار جهت نام گذاری دوربینهای SLR دیجیتال خود از حرف D استفاده کرده یا نیکون ؟ چون ظاهرا کمپانی دومی سعی داشته اسم مدلهای خود را شبیه به شرکت رقیب کند. هر چه در اینترنت گشتم منبع درستی پیدا نکردم بهتردیدم در سایت عکاسی سوالم را مطرح کنم...
پاسخ: کنون برای اولین بار حرف"دی" را برای نام گذاری استفاده کرد یا نیکون ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IYIostafa
با دیدن نام گذاری دوربین های کنون در رده SLR مثلا مدل canon 500d یا d5000 و یا d300 در نیکون و 300d در کنون داریم این سوال پیش میاد که چرا تمام این مدلهای اس ال آر این حرف d را در پس و پیش از اسم خودشان یدک می کشند. (ظاهرا d مخفف کلمه digital هست)
سوال اینجاست کنون برای اولین بار جهت نام گذاری دوربینهای SLR دیجیتال خود از حرف D استفاده کرده یا نیکون ؟ چون ظاهرا کمپانی دومی سعی داشته اسم مدلهای خود را شبیه به شرکت رقیب کند. هر چه در اینترنت گشتم منبع درستی پیدا نکردم بهتردیدم در سایت عکاسی سوالم را مطرح کنم...
اولين DSLR نيكن دوربين D1 بود كه در June 1999 معرفي شد و اولين DSLR كنن دوربين D30 بود كه در May 2000 معرفي شد پس در واقع نيكن حدود 11 ماه جلوتر اين معرفي رو انجام داد. البته اگر اشتباه نكنم كنن اول بك ديجيتال براي مدل هاي SLR را بيرون داد بعد دست به كار ساخت DSLR شد.
ضمنا كنن پس از ارائه ي D30 و بعد D60 در دوربين بعدي (10D) حرف D رو به بعد از شماره ها انتقال داد.
البته بد نيست بدانيد اولين DSLR اي كه براي عرضه به عموم ساخته شد Kodak DCS 100 بود كه با استفاده از بدنه ي دوربين آنالوگ Nikon F3 (چقدر دوست داشتم اين دوربين رو :::love2:::) در سال 1991 عرضه شد.
http://www.nikonweb.com/dcs100/dcs_8631_top.jpg
تو رو خدا سوال منو جواب بدید
من یه سوال داشتم دو بار تاپیک زدم تاپیکم رو سریع بستند و حتی اجازه نمی دن من جواب اشکلات مطرح شدشون رو بدم. حالا اگه اینجا گفتگوی آزاده . بذارید من جوابم رو بگیرم. چند تا مقاله تو ویکی پدیا یا تو خود سایت معرفی کردند جوابم رو اونجا پیدا نکردم. هی میگن اول جایی دیگر رو مطالعه کن. واقعا سوالم اینقدر سخت بود. پس گلی به جمال خودم که به همه ریزه کاری ها گیر میدم.
حالا سوالم:
چرا به فیلم 120 میگن 120 و به 135 میگن 135 ؟
یه بنده خدایی جواب داد این چه سوالیه مثل اینکه بگی چرا به 5d میگن 5d !!!
شما بگید آخه من چی باید جواب بدم. من دارم از تاریخچه سوال می کنم نه از یک برند یا مدل خاص. تازه بد هم نیست آدم بدونه که چرا یک نام رو برای یک مدل انتخاب می کنند. مثلا چرا به هواپیمای f16 میگن f16 . بعضی اسامی مثل باد میان و میرن ولی آدم باید از بعضی چیزها و تاریخچه ها سر در بیاره
یه داستان کوچک: خیلی سال پیش ترم های ابتدایی بود ( رشته الکترونیک ) از استاد سوال کردم چرا جریان رو همیشه از + به - فرض می کنیم. همه خندید که این چه سوالی خب برای اینکه همیشه جریان از پتاسیل + به منفی هست دیگه .... بعدش استاد گفت اتفاقا سوال خوبیه چون جریان از - به + حرکت می کنه و اون فقط یه قرارداد که تو فرمولها راحتر باشیم
همیشه به سوال کننده احترام بگذارید حتی اگه خیلی خنگ بود مثل من و سوالش ساده لوحانه بود.
پاسخ: تو رو خدا سوال منو جواب بدید
دوست عزیز
همه به سئوال شما احترام گذاشتند و جواب دادند !
از یک دانشجوی رشته مهندسی و یا یک مهندس بعید است که نتواند جواب سئوالات خود و یا بخشی از آن جواب ها را شخصا پیدا کند.
در آدرسی که داده بودم....
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/135_film
اگر خط اول را میخواندید متوجه می شدید که
نقل قول:
The term 135 (ISO 1007) was introduced by Kodak in 1934[1] as a designation for cartridge film 35 mm (1.4 in) wide, specifically for still photography. It quickly grew in popularity, surpassing 120 film by the late 1960s to become the most popular photographic film format
پی نوشت
1.خداوند به مدیران این فروم وزین صبر جزیل عنایت کند !
پاسخ: تو رو خدا سوال منو جواب بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m like mother
یه داستان کوچک: خیلی سال پیش ترم های ابتدایی بود ( رشته الکترونیک ) از استاد سوال کردم چرا جریان رو همیشه از + به - فرض می کنیم. همه خندید که این چه سوالی خب برای اینکه همیشه جریان از پتاسیل + به منفی هست دیگه .... بعدش استاد گفت اتفاقا سوال خوبیه چون جریان از - به + حرکت می کنه و اون فقط یه قرارداد که تو فرمولها راحتر باشیم
یک داستان کوچکتر: عرض فیلم های 135 دقیقا 35 میلی متر است.کارخانه مبدع این استاندارد آن را به صورت قراردادی 135 نام نهاد تا شما راحت تر باشید :::happy:::
دوست عزیر در کل فکر می کنم انسان باهوش و زرنگی هستید.امید وارم این روحیه تان را در جهت هنر عکاسی به کار ببرید :::happy:::
در ضمن من خیلی علاقه دارم بدونم اسم حقیقی شما چیه :::happy::: مرد هستید یا زن :::happy::: و اینکه چرا نام m like mother رو انتخاب کرده اید:::happy:::
نوید جان پست شما را دیدم اما لازم دیدم بنده هم ارسال کنم ;)