پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a80300d
باز هم جنابmreza1001 اگر باعث رنجش شما شدم عذر میخوام.
نه خواهش می کنم رنجشی در کار نیست.
باز هم معتقدم این آمار ها اصلا دلیل بر تری برند خاصی نیست تو همون لینکی که گذاشتید زیاد در این باره بحث شده ضمن اینکه فکر میکنم وجود امثال من اینجا لازمه :) (چون ممکنه سایتو تحت عنوان فرقه های نیکون پرستی یا کنون پرستی توقیف کنند)
پ ن : در مورد آئودی میدونستم این رو می گید به نظر خود من هم از وقتی دست آمریکایی ها اومد تو تولید مرسدس کیفیت افت کرد ولی آئودی الان با تغییر آلیاژ های شاسی و بعضی قسمت های موتور غوغا می کنه.
در مورد بازار چین هم منظورم دقیقا اتومبیل های آئودی بود متاسفانه منبع قابل ذکری ندارم ( گزارش خبری تلویزیون وکس)
نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
IDC اعلام كرد
رشد صادرات جهاني دوربينهاي عكاسي حرفهاي
بازار ديجيتال- ثبت لحظات و خاطرهشان هميشه حجم بزرگي از ظرفيت ذهنمان را به خودش اختصاص داده و اشغال ميكند.
شايد همين مساله بود كه انگيزه ظهور دوربينهاي عكاسي و فيلمبرداري در دنياي ما شد.
اگرچه دوربينها قابليت گنجايش تمام لحظات را ندارند؛ اما توانستهاند بخش قابلتوجهي از آنها را ثبت كنند.
در حقيقت به تمام اين دلايل است كه هر روز به تمايل افراد براي خريد دوربينهاي عكاسي افزوده شده و به دنبال آن بازار اين محصولات داغتر و پررونقتر ميشود.
در واقع دوربينهاي عكاسي ديجيتال اين روزها ديگر از يك كالاي خاص و لوكس به يك كالاي مصرفي و عمومي تبديل شدهاند.
به اين ترتيب، عرصه رقابت ميان توليدكنندگان مختلف اين محصول نزديكتر و سختتر شده كه در نهايت انتخاب دقيق و مناسبتري را براي خريداران و كاربران مختلف به همراه خواهد داشت. آمار صادرات و ميزان فروش دوربينهاي عكاسي ديجيتال ميتواند گواه خوبي بر رونق و گرمي بازار اين محصولات باشد.
به همين دليل هم با پايان هر سال، گزارشي از وضعيت صادرات و فروش شركتهاي توليدكننده مختلف منتشر ميشود. موسسه تحقيقاتي IDC هم اخيرا جديدترين گزارش خود از بازار جهاني دوربينهاي عكاسي ديجيتال در سال 2007 را منتشر كرده است.
براساس اين گزارش، حجم صادرات جهاني دوربينهاي عكاسي ديجيتال و حرفهاي (DSLR) تا پايان سال 2007 به 131ميليون دستگاه رسيده است.
اين رقم در واقع نشان از رشد سالانه 24درصدي صادرات اين محصولات دارد. اين در حالي است كه درصد رشد صادرات دوربينهاي عكاسي ديجيتال و حرفهاي در سال 2006 تنها برابر 15درصد بوده است.
به عقيده كارشناسان چنين رشدي به دنبال افزايش چشمگير صادرات دوربينهاي عكاسي DSLR در آمريكا، اروپاي شرقي، آمريكاي لاتين و بخشهايي از آسيا اتفاق افتاده است. آمار بهدست آمده از گزارش جديد IDC نشان ميدهد كه بيشترين ميزان رشد در بازار كشورهاي در حال توسعه اتفاق افتاده است.
براساس اين گزارش، پيشبيني ميشود ميزان صادرات دوربينهاي عكاسي ديجيتال تا پايان سال 2010 در كشورهاي آسياي پاسيفيك و ديگر مناطق جهان تا 40درصد افزايش پيدا خواهد كرد كه نتيجه افزايش تقاضاي مصرفكنندگان خانگي است. اين درحالي است كه كارشناسان IDC اعلام كردهاند پيشبينيهاي آنها نشان ميدهد كه حجم صادرات دوربينهاي عكاسي ديجيتال تا پايان سال 2008 به 111ميليون دستگاه خواهد رسيد. دوربينهاي عكاسي حرفهاي هم اما به طور كلي 41درصد سهم صادرات جهاني دوبينهاي عكاسي در سال 2007 را به خودشان اختصاص دادهاند.
سهم برندها و جايگاه آنها
در ميان شركتهاي توليدكننده دوربينهاي عكاسي ديجيتال اما يكبار ديگر و براي دومين سال متوالي شركت Canon با سهم 43درصدي از بازار دوربينهاي عكاسي ديجيتال و حرفهاي، جايگاه اول را در ميان توليدكنندگان سرتاسر دنيا در اختيار گرفته است.
بعد از Canon در بازار دوربينهاي عكاسي حرفهاي شركت Nikon با سهم 40درصدي بازار در جايگاه دوم توليدكنندگان برتر دنيا قرار گرفته است. SONY هم يكبار ديگر جايگاه سوم را با سهم 6درصدي از بازار دوربينهاي عكاسي حرفهاي به خودش اختصاص داده است.
Olympus اما با وجود توليد محصولات متنوع حرفهاي با سهم 6درصدي بازار هنوز در جايگاه چهارم قرار دارد.
در بازار دوربينهاي عكاسي ديجيتال اما Sony با سهم 16درصدي در جايگاه دوم و بعد از Conon قرار دارد.
بعد از sony، Kodak و Somsung به ترتيب رتبههاي سوم و چهارم توليدكنندگان برتر دوربينهاي عكاسي ديجيتال را در اختيار خودشان گرفتهاند.
ميزان صادرات جهاني دوربينهاي عكاسي براساس وضوح تصوير آنها
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1502/25-02.jpg
منبع خبر: روزنامه دنياي اقتصاد