-
نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
امروز که داشتم گشت و گذار میکردم در این دنیای مجازی به این مقاله برخوردم. که در آن از عدم موفقیت سونی در بازار پر رقابت دی اس ال آر صحبت شده و اینکه بر اساس نوشته های این تارنما، سونی در حال خروج و رها سازی این بازار پرمنفعت است.
البته شایان به ذکر است که در این تارنما هیچ گونه منبع معتبری برای این ذکر نشده است، ولی تاریخ آن مال همین امروز است. باید منتظر بود و دیدکه آیا حقیقت دارد یا یک شایعه است.
بنده هیچ قصد بی احترامی و یا تکه انداختن به دوستداران این نام آشنا در صنایع الکترونیک را ندارم و فقط قصدم به اشتراک گذاردن این خبر بود.
این هم دنباله:
کد HTML:
http://stock-photo.blogspot.com/2007/08/sony-bails-out-of-dslr-market.html
-
پاسخ: خروج سونی از بازار دی اس ال آر
سلام.
به نظر نمیاد که سونی یک شبه تصمیم به ورود به بازار D-slr رو گرفته باشه و حالا هم یک شبه بخواد خارج بشه . و اینکه به نظر میاد که سونی سرمایه گذاری زیادی روی این قضیه کرده ، چه از لحاظ دوربین و بدنه و چه از لحاظ لنز و تجهیزات جانبی . و فکر هم نمی کنم که خیلی ناموفق بوده .
ممنون.
-
نه بنده به عنوان یك كاربر این برند به نظرم این یك شایعه بیشتر نیست....
ممنون از اطلاع رسانی.....
همین چند روز پیش سونی اعلام كرد كه قصد سرمایه گذاری عظیمی بر روی سنسور های سی موس دارد ( حتی بیشتر از كنون ) .همین طور در سایت رسمی سونی دموی 3 محصول جدید و به همراه 6 لنز قرار گرفته است....
همین طور در قراردادی كه سونی و زایس با هم دارند زایس متعهد شده است 12 سال به لنز های سونی خدمات بدهد...
و بعد اینكه در نمایشگاه فتوكینا 2007 سونی مدل های جدید خودش رو ارائه كرد...( یك رونمایی ) كه مدل هایی بود بر مبنای مدل جاودانه Minolta 7D كه یك بدنه ی حرفه ای است....
و بعد اینكه با پرداختی كه سونی به مینولتا كرده بعید به نظر میرسد كه همچین قصدی داشته باشد...
موضوع بعد اینكه شركت هایی مثل سیگما و تامرون اگر بدانند كه دیگر بدنه ای با مونت آلفا تولید نمیشود دست از تولید لنز های این مونت بر میدارند....( حداقل مدل های جدید را معرفی نمیكنند )
و مسائل بسیار دیگر كه به نظرم این دیدگاه را از بین میبرد.....
علاوه بر آن فروش سونی در بازار اروپا به گفته ی نمایندگی انگلستان خارج از حد پیش بینی ها بوده ....
همین طور در بازار جهانی هم حدود 4% را سونی در دست دارد كه به نظرم با داشتن تنها یك بدنه بسیار هم قابل قبول است.....
-
من کاری به خوبی سونی با هر کاخانه ی دیگری ندارم. ولی اگر این اتفاق بیفتد. برای ما کاربر ها هم زیاد خبر خوبی نیست.
بعد از متوقف شدن کنتاکس و یاشیکا، بیرون رفتن مینولتاو حذف تقریبی لایکا و بسیاری از برند هایی که پدران ما با آنها کار می کردند. الان تقریبا بازار بدست دو برند کنون و نیکون افتاده است. این یعنی رقابت کم و انحصار بازار در دست یکی دو کارخانه. در این بین بیشترین ضرر را ما مشتری ها خواهیم کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
platoali
من کاری به خوبی سونی با هر کاخانه ی دیگری ندارم. ولی اگر این اتفاق بیفتد. برای ما کاربر ها هم زیاد خبر خوبی نیست.
بعد از متوقف شدن کنتاکس و یاشیکا، بیرون رفتن مینولتاو حذف تقریبی لایکا و بسیاری از برند هایی که پدران ما با آنها کار می کردند. الان تقریبا بازار بدست دو برند کنون و نیکون افتاده است. این یعنی رقابت کم و انحصار بازار در دست یکی دو کارخانه. در این بین بیشترین ضرر را ما مشتری ها خواهیم کرد.
والله در بازار حال حاضر بد جوری ادغام ها و مشاركت ها و استفاده از پلت فرم رواج پیدا كرده!
چرا ؟ بدلیل پایین آمدن قیمت تمام شده....
الان برد با برند ها و كمپانی هایی است كه با هم كار میكنند و نه تك و تنها.....
الان سیستم 3/4 در بین چندین كمپانی مشترك است ( از الیمپوس و لایكا و پاناسونیك تا سیگما و كداك و فوجی و سانیو ) به نظرم آینده این سیستم با تمام نقاط ضعف زیاد آن روشن است....
به نظرم نیكون هم در حال برنامه ریزی خوبی است...استفاده از سنسنور های سونی و تمركز بر موارد دیگر....
و اما كنون......
به نظرم آینده این برند با تمام احترام و ارزش حال حاضر زیاد روشن نیست......!چرا كه ثابت شده است یك دست صدا ندارد....از كداك كه با قوی تر و با پشتوانه تر نیست؟در چند سال آینده اگر كنون همین طو رادامه دهد احتمالا مشكلات زیادی خواهد داشت....
فرهاد جان بهتر میداند.....
شده جریان تویوتا و جنرال موتورز و فورد و دایملر كرایسلر........
كی فكرش را میكرد تویوتا همه كاره و سلطان جهان خودرو شود؟
به خدا خود بنیانگذاران هم همچین آرزو ای را نداشتند.....
حالا قضیه كنون هم جنرال موتورز است....بیچاره ها شركت دلفی هم از دست دادند.......
-
نقل قول:
اما كنون......
به نظرم آینده این برند با تمام احترام و ارزش حال حاضر زیاد روشن نیست......!چرا كه ثابت شده است یك دست صدا ندارد....از كداك كه با قوی تر و با پشتوانه تر نیست؟در چند سال آینده اگر كنون همین طو رادامه دهد احتمالا مشكلات زیادی خواهد داشت....
سلام.
چرا مشکلات زیادی خواهد داشت ؟ فقط چون یک دست صدا ندارد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsooki
سلام.
چرا مشکلات زیادی خواهد داشت ؟ فقط چون یک دست صدا ندارد ؟
نچ......
در كلاس بنده عینا مشابه همین بحث را با دكتر بلوریان داشتم ( دكتر از نوابغ اقتصاد در ایران هستند )
شركت های كوچك و متوسط در حال ادغام هستند تا شركت های بزرگ را بسازند.....
شركت های بزرگ نیاز به تجدید ساختار دارند تا به صورت اجزا جدا از هم و لی با یك هدف كار كنند....
شركت های غول پیكر در حال تجزیه به شركت های بزرگ هستند......
در آینده اقتصاد جهان شركت های غول پیكر هیچ جایگاهی ندارند.....
و این شركت های بزرگ هستند كه سكان اقتصاد را در دست دارند...
این شركت های بزرك با اهداف مشترك و خط مشی تعیین شده در حركت هستند.....
مثال ساده......
بنده طراحی میكنم...شما مونتاژ میكنید ..... فلانی میفروشد......
این یعنی اقتصاد سالم...
اما غول ها....
مثل كنون ....
تنها طراحی میكند ... می سازد و میفروشد......( موارد همكاری مثلا با سونی را نادیده بگیرید چرا كه سهم كمی است )
این شركت ها در دراز مدت دچار مشكلات زیادی می شوند...چرا كه ساختار تشكیلاتی گسترده به همراه بازار فروش گسترده تر و داشتن چند مركز تولید محدود....باعث میشود نتوانند نیاز بازار را تامین كنند....و از گردونه ی رقابت خارج میشوند....
به خدا پنتاكس و هویا چیزی از كنون كمتر نداشتند كه مجبور به ادغام شدند تا در دو جبهه ی مجزا و تخصصی كار كنند...
مثلا ممكن است در آینده كنون دیجیتال شكل بگیرد...و تنها دوربنی تولید كند...
و در كنارش هم كنون آفیس ( مثلا ) كه به كار تولید لوازم اداری بپردازد ...
بنده عرض نكردم كه كنون فردا اعلام ورشكستگی میكند...اصلا.....منظور بنده این بود كه باید شاهد تغییراتی در شركت های بزرگ باشیم.....یا چند كمپانی كوچولو میخرد....و قسمتی از وظایف را بر عهده ی آنها میگذارد و یا اینكه خودش چند شاخه میشود....
موفقان......
كامپك و اچ پی
دایملر (مرسدس بنز ) و كرایسلر
بی ام دبلیو و مینی ( انگلستان )
تویوتا ( به اضافه ی لكسس ) و دایهاتسو + سهام فراوانی در PS
پژو + سیتروئن = PS
مایكروسافت و این خرید های جدید هر روزه كه امار از دست رفته....
گوگل و خرید های هر روزه مثل یوتوب
و مثال های از هم پاشیدگی ....
جنرال موتورز ( هنوز از هم نپاشیده اما بزودی ) شركت های زیر گروه اعلام ورشكستگی كردند....
مجموعه ی روور انگلستان (مین ماینر + لندروور )
شركت سان میكرو سیستمز ( در حال از دست دادن بازار و همین طور عدم موفقیت جاوا )
سیسكو و زیر مجموعه هایی كه خیلی زود به دادشان رسید....
همین سایپا ی خودمان ( پارس خودرو + سایپا + سایپا دیزل + این كوچولو های اطراف )
آنقدر مثال هست....كه نگو و نپرس....
راستی همین سونی ما :::big grin::: كه اگر زود تر با شركت های مینولتا و اریكسون و آیوا و ...... مشاركت نیمكرد... همین بلا سرش آمده بود.....
دنیا بازار جهانی و چند ملیتی را میپسندد و نه بازار تك بعدی.....
-
من که به بابام حسودی می کنم. وقتی که می خواسته دوربین بخره می توانسته از بین بسیاری از مدل های مختلف یک دوربین خوب انتخاب کنن. برند هایی مانن canon , yashica , minolta , contax , nikon , pentax , leica , ziess ikon , olympuis , practica و ... که هر کدام یک عالمه مدل ها مختلف داشتند. بازار های دوربین های عکاسی در دهه های پیش خیلی هیجان انگیز تر بوده است.
همه ی این دوربین ها و برند ها برای خودشان شخصیت خاص و جداگانه ای داشتند. من هنوز عکاسی با yashica FR1 ی که بابام داره را بیشتر از این DSLR های جدید دوست دارم. new F1 کنن و یا F3 نیکون و البته شاهکاری مانند pentax LX هم همه در اون دوران بودند که الان ما فرزندان خلفی را برای آنها در بین دوربین های پلاستیکی امروز پیدا نمی کنیم
الان من اگر بخواهم دوربین بخرم canon , nikon , olympuis شاید هم sony شاید هم pentax، که در عمل هم فقط همان canon و nikon انتخاب عملی ما است. تازه به نظر من همه آنها هم شبیه به هم هستند. یعنی تفاوت چندانی ندارند. اکثرا قطعات مشابه و حتی مشترک با کارکردهای مشابه تر و ...
-
راستش همین الان هم انتخابها اینقدر محدود نیست... + اینکه انتخابهای قدیمیتر هم سر جاش هست.... ولی ماشا....... همه ما اهل خریدن پیکان هستیم و دوربینهایی که میدانیم بسیار خوب و کارا و خوش قیمت هست مثل پنتاکس رو تحویل نمیگیریم....
نکته بعدی؟
حالا الان غیر از کانن و نیکون و پنتاکس و المپوس و پاناسونیک و سونی و فوجی و لایکا و کداک و مینولتای مرحوم که شما میتونید dslr هاشون رو بخرید و میگویید که تنوعی وجود ندارد؟ بر فرض کمبود تنوع چه اشکالی در خروجی کار ما بوجود میاره؟
مشکل قیمت داریم؟ یعنی مثلا کانن و نیکون قرارداد مشارکت و بالابردن قیمت بستند؟(یقینا قراردادهایی وجود داره ولی بازار رقابت اینقدر گسترده است که هر روز قیمتها داره کاهش پیدا میکنه و الان زیر ۵۰۰ تومان شما میتوانید بدنه dslr بخرید.)
مشکل عدم وجود تجهیزات دارید؟ یعنی کمپانی های کاردرست همه ورشکست شدن (مثلا کانتکس) و کانن و نیکون پلاستیک کهنه میسازن؟
واقعا فکر میکنید دوربینهای دست ما همه پلاستیکیست؟
لنزهای مورد نظرتون وجود نداره؟
کیفیت مورد نظرتون وجود نداره؟(چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه از لحاظ خروجی!)
من برام سوال شده که مشکل شما در حال حاضر چیه!
چه چیزی میخواهید که وجود نداره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
راستش همین الان هم انتخابها اینقدر محدود نیست... + اینکه انتخابهای قدیمیتر هم سر جاش هست.... ولی ماشا....... همه ما اهل خریدن پیکان هستیم و دوربینهایی که میدانیم بسیار خوب و کارا و خوش قیمت هست مثل پنتاکس رو تحویل نمیگیریم....
نکته بعدی؟
حالا الان غیر از کانن و نیکون و پنتاکس و المپوس و پاناسونیک و سونی و فوجی و لایکا و کداک و مینولتای مرحوم که شما میتونید dslr هاشون رو بخرید و میگویید که تنوعی وجود ندارد؟ بر فرض کمبود تنوع چه اشکالی در خروجی کار ما بوجود میاره؟
مشکل قیمت داریم؟ یعنی مثلا کانن و نیکون قرارداد مشارکت و بالابردن قیمت بستند؟(یقینا قراردادهایی وجود داره ولی بازار رقابت اینقدر گسترده است که هر روز قیمتها داره کاهش پیدا میکنه و الان زیر ۵۰۰ تومان شما میتوانید بدنه dslr بخرید.)
مشکل عدم وجود تجهیزات دارید؟ یعنی کمپانی های کاردرست همه ورشکست شدن (مثلا کانتکس) و کانن و نیکون پلاستیک کهنه میسازن؟
واقعا فکر میکنید دوربینهای دست ما همه پلاستیکیست؟
لنزهای مورد نظرتون وجود نداره؟
کیفیت مورد نظرتون وجود نداره؟(چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه از لحاظ خروجی!)
من برام سوال شده که مشکل شما در حال حاضر چیه!
چه چیزی میخواهید که وجود نداره!
نه اصلا این فکر ها را نمی کنم:confused:. هیچ کدوم از مشکلاتی که شما می گین را ندارم. همه ی دوربین ها هم پلاستیکی نیسنتد. لایکا آر۹ بدنه ی تمام فلزی داره همین طور نیکون F6 و EOS 1 و بدنه های دیگه که من نمی شناسم. مسلما دوربین های قدیمی را هم می شود دست دوم گیر آورد. ولی صنعت ساخت دوربین های عکاسی در آن زمان با الان خیلی فرق داشته. تنوع بیشتر بود. هر کارخانه هم برای خودش فلسفه خاصی داشت. که بر اساس آن دوربین ها را به بازار می داد. contax RTS با canon F1 هر کدام برای یک سلیقه و بر اساس یک فلسفه خاص ساخته شده بودند و استایل خاص خودشان را دارند که لازمه رقابت هم همین بود که هر کاخانه سعی می کرد خودش را متفاوت تر از دیگران نشان بدهد. این یک حس نوستالژی است که من دارم که لزوما زیاد هم منطقی نیست. من از کودکی با دوربین های بابام بزرگ شدم شاید بخاطر همین به اون دوربین ها علاقه ی خاص دارم.
الان آنقدر وضعیت سخت شده که خیلی از نام های سابق یا وجود یا حضور محسوسی ندارند. اونایی هم که مانده اند اکثرا دوربین های شبیه به هم می سازند. خودتان کلاه خودتان را قاضی کنید. چند تا دوربین DSLR تو یک رده کنار هم بگزارید. چقدر تقاوت حس می کنید.
صنعت عکاسی هم برای خودش پیش می رود چه من خوشم بیاید چه نیاید. فقط دل من برای بعضی از دوربین های سابق تنگ شده و زیاد از مدل های جدید خوشم نمی آید. این هم سلیقه ی من است. ممکن است که شما با نسل جدید دوربین ها خیلی حال بکنید.
از نظر دیگر هر چه تنوع بیشتر باشد مصرف کنند سود بیشتر ی می برد. این یک اصل است. هر چه شرکت های بیشتر ی در این بازار حضور داشته باشند رقابت بیشتر و در نتیجه کیفیت بهتر و قیمت کاهش پیدا می کند. اینکه الان دو شرکت اکثر بازار را در دست دارند و رقابای دیگر در حال ترک هستند .در طولانی مدت باعث رخوت بازار خواهد شد.
-
نقل قول:
نه اصلا این فکر ها را نمی کنم. هیچ کدوم از مشکلاتی که شما می گین را ندارم. همه ی دوربین ها هم پلاستیکی نیسنتد. لایکا آر۹ بدنه ی تمام فلزی داره همین طور نیکون F6 و EOS 1 و بدنه های دیگه که من نمی شناسم. مسلما دوربین های قدیمی را هم می شود دست دوم گیر آورد. ولی صنعت ساخت دوربین های عکاسی در آن زمان با الان خیلی فرق داشته. تنوع بیشتر بود. هر کارخانه هم برای خودش فلسفه خاصی داشت. که بر اساس آن دوربین ها را به بازار می داد. contax RTS با canon F1 هر کدام برای یک سلیقه و بر اساس یک فلسفه خاص ساخته شده بودند و استایل خاص خودشان را دارند که لازمه رقابت هم همین بود که هر کاخانه سعی می کرد خودش را متفاوت تر از دیگران نشان بدهد. این یک حس نوستالژی است که من دارم که لزوما زیاد هم منطقی نیست. من از کودکی با دوربین های بابام بزرگ شدم شاید بخاطر همین به اون دوربین ها علاقه ی خاص دارم.
الان آنقدر وضعیت سخت شده که خیلی از نام های سابق یا وجود یا حضور محسوسی ندارند. اونایی هم که مانده اند اکثرا دوربین های شبیه به هم می سازند. خودتان کلاه خودتان را قاضی کنید. چند تا دوربین DSLR تو یک رده کنار هم بگزارید. چقدر تقاوت حس می کنید.
صنعت عکاسی هم برای خودش پیش می رود چه من خوشم بیاید چه نیاید. فقط دل من برای بعضی از دوربین های سابق تنگ شده و زیاد از مدل های جدید خوشم نمی آید. این هم سلیقه ی من است. ممکن است که شما با نسل جدید دوربین ها خیلی حال بکنید.
از نظر دیگر هر چه تنوع بیشتر باشد مصرف کنند سود بیشتر ی می برد. این یک اصل است. هر چه شرکت های بیشتر ی در این بازار حضور داشته باشند رقابت بیشتر و در نتیجه کیفیت بهتر و قیمت کاهش پیدا می کند. اینکه الان دو شرکت اکثر بازار را در دست دارند و رقابای دیگر در حال ترک هستند .در طولانی مدت باعث رخوت بازار خواهد شد.
من بازهم متوجه نمیشم!
اگر بگیم حس نوستالژیک دارید نسبت به دوربینهای قدیمی؟ خوب شما تنها نیستید و خیلی ها چنین احساسی دارند. اما اینکه میگویید:
نقل قول:
اول اینکه در مورد دوربینهایی در یک رده...
مثلا ۳۰ دی کانن و دی ۲۰۰ نیکون رو در یک رده میدانید؟ شاید شبیهترین دوربینها به هم باشند... گمانم بحث در مورد این دوربینها در فروم ما داره به هزار پست میرسه...(در تاپیکهای مختلف..)
این اختلافها وجود داره....
نکته بعدی اینکه اختلاف در دوربینهای نگاتیوی در چه چیزی بوده؟
واقعا چقدر اختلاف باهم داشتند؟
سرعت سینک؟
ماکزیمم سرعت شاتر؟
نورسنجی؟
فوکوس؟
خوب این اختلافها در بین تمام دوربینها وجود داره!
در ثانی! شاید هیچگاه اینقدر تنوع در انتخاب وجود نداشته! بدون اینکه بشمارم میگم شما میتوانید حدود 30 نوع مختلف DSLR داشته باشید... یعنی از دی ۴۰ نیکون تا دی ۲ ایکس رو یکی میدانید؟ و یا از ۴۰۰ دی کانن تا ۱دی اس مارک ۲؟
هرکدام از این دوربینها استایل خاص خودشون رو دارن و برای افرادی با نیازهای مختلف تهیه شدن....
اصلا بخش مهمی از فلسفه تولید دوربینهایی مثل Epson R-D1 ، Leica M8 ، Leica Digilux 3 ، Panasonic Lumix DMC-L1 افرادی هستند که حس نوستالژیک نسبت به شکل خاصی از دوربینها دارند.
نکته بعدی؟
الان همه ما میدانیم که سونی برای چه کمپانی هایی چی میسازه و یا مثلا مموری های آیفون اپل رو سامسونگ میسازه! حالا باید بگیم گوشی اپل مثل گوشی های سامسونگ میمونه؟
قبلا برای چه کسی مهم بود که یاشیکا و زایس و کانتکس و cosina همه یکی هستند؟ احتمالا به همه اینها میگید تنوعی نوستالژیک! ولی حالا با وجود اینترنت پنتاکس و سامسونگ و نیکون و الیمپوس و کانن و پاناسونیک و ..... رو یکی میدونید؟
نقل قول:
بله... هرچه تنوع بیشتر باشه حق انتخاب بیشتری وجود داره... ولی تنوع بیشتر رقابت رو سخت تر میکنه و هزینه تولید رو هم بالاتر میبره...!
من اصلا گمان نمیکنم شرکتها در حال ترک بازار دوربین هستند....
زایس مدتی فعال نبود اما الان با لنزهای آنچنانی وارد بازی شده.. چه چیزی از این بهتر؟
مینولتا از بازی خارج نشده بلکه توسط شرکت قدرتمند تری داره تولید میشه...
پاناسونیک و الیمپوس و لایکا هم دارن کار خودشون رو میکنن...
پنتاکس هم حتی...
این بازار اینقدر گسترده شده که شرکتها با فروش ۵ درصدی هم دارن به رشد خودشون ادامه میدن! و محصولاتشون رو گسنرده تر میکنن....
الان چندتا بدنه پنتاکس دیجیتال در ایران وجود داره؟ ولی دوربینهاش با نمونه های کانن و نیکون رقابت میکنه!
این یعنی تنوع! و حق انتخاب!
-
آرش عزیز همه چیز رو فرمودند....
واقعا به نظرم انتخاب در حال حاضر گسترده تره و اختلاف ها بسیار پیچیده تر.....
در حال حاضر آنقدر مسائل جدید و پیچیده تر وارد این موضوع شده اند كه انتخاب ها رو بسیار سخت تر میكند.....
مثل نویز و خیلی سوغاتی های دنیای دیجیتال....
پس زیاد هم نباید ناراحت بود...
مثلا برای شما كه حس نوستالژیك داریك لایكا ام 8 یك انتخاب خوب است..:::big grin:::البته با قیمت 6000 دلاری....
در كل دنیای پیچیده ای است....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
اول اینکه در مورد دوربینهایی در یک رده...
مثلا ۳۰ دی کانن و دی ۲۰۰ نیکون رو در یک رده میدانید؟ شاید شبیهترین دوربینها به هم باشند... گمانم بحث در مورد این دوربینها در فروم ما داره به هزار پست میرسه...(در تاپیکهای مختلف..)
این اختلافها وجود داره....
الان که روی سکوی سخنرانی هر مسئولی که در مملکت مصاحبه می کند حداقل ۶ ۷ میکروفن می بینی که مربوط به شبکه های داخلی است. یکی مال شبکه خبر . یکی مال باشگاه خبر نگاران جوان و ... که همه شون مال صدا و سیمای خودمان است. اگر یک نا اشنا این رو ببینه می گه ما چقدر تنوع رسانه ای داریم. در حالی که همه ی این شبکه ها یکی هستند که برای نیاز های خاص طراحی شده اند.
همین مورد را می توان برای دیگر محصولات مثال زد. مثلا ماشین. هیچ کس نمی تواند بگوید که که مثلا مرسدس کلاس S با کلاس C یکی است. این دو ماشین کاملا جدا هستند ولی با یک فلسفه طراحی شده اند. حالا اگر ما فقط ۳ کارخانه ماشین سازی بنز و بی ام و و مثلا جگوار را داشتیم و این سه کارخانه ۶۰ مدل ماشین داشتند آیا می توانی بگوییم که 60 مدل سبک طراحی داریم؟ نه . ۳ مدل سبک یا فلسفه پشت این طرح ها وجود دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
نکته بعدی اینکه اختلاف در دوربینهای نگاتیوی در چه چیزی بوده؟
واقعا چقدر اختلاف باهم داشتند؟
سرعت سینک؟
ماکزیمم سرعت شاتر؟
نورسنجی؟
فوکوس؟
خیلی. هر کارخانه سعی می کرد که محصولاتی با هویت خاص خودش طراحی کند. یک چیز را شما اینجا اشتباه کردی. مشخصات فنی یک سری از محصولات ممکن است از زمین تا آسمان متفاوت باشد. ولی فلسفه ی طراحی پشت آنها یکی باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
در ثانی! شاید هیچگاه اینقدر تنوع در انتخاب وجود نداشته! بدون اینکه بشمارم میگم شما میتوانید حدود 30 نوع مختلف DSLR داشته باشید... یعنی از دی ۴۰ نیکون تا دی ۲ ایکس رو یکی میدانید؟ و یا از ۴۰۰ دی کانن تا ۱دی اس مارک ۲؟
از این ۳۰ بدنه ۱۵ تا مال دو کارخانه کنن ونیکون است. و بقیه اکثرا تقلیدی از این دو کارخانه هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
هرکدام از این دوربینها استایل خاص خودشون رو دارن و برای افرادی با نیازهای مختلف تهیه شدن....
اصلا بخش مهمی از فلسفه تولید دوربینهایی مثل Epson R-D1 ، Leica M8 ، Leica Digilux 3 ، Panasonic Lumix DMC-L1 افرادی هستند که حس نوستالژیک نسبت به شکل خاصی از دوربینها دارند.
اگر به یک دارنده لایکا بگویی که دوربین تو فقط برای این تولید شده که حس نوستالژی تو را تسکین دهد او بسیار ناراحت می شود. چون همه آنها معتقد هستند که این دوربین ها بهترین دوربین برای کار کردن هستند. و اصلا به دوربین خود به عنوان یک شی تزیینی یا فانتری نگاه نمی کنند. هنوزم بسیاری از عکاس ها ی دنیا از این دوربین ها در بسیاری از سخت ترین شرایط استفاده می کنند.
این که دوربینی مانند Digilux که یک دوربین مدرن بر اساس سیستم 4/3 شبیه لایکا M شده، سبک و فلسفه ای است که لایکا در طراحی دوربین هایش بکار می برد که بسیار متفاوت تر از بقیه شرکت ها است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
نکته بعدی؟
الان همه ما میدانیم که سونی برای چه کمپانی هایی چی میسازه و یا مثلا مموری های آیفون اپل رو سامسونگ میسازه! حالا باید بگیم گوشی اپل مثل گوشی های سامسونگ میمونه؟
قبلا برای چه کسی مهم بود که یاشیکا و زایس و کانتکس و cosina همه یکی هستند؟ احتمالا به همه اینها میگید تنوعی نوستالژیک! ولی حالا با وجود اینترنت پنتاکس و سامسونگ و نیکون و الیمپوس و کانن و پاناسونیک و ..... رو یکی میدونید؟
باید بگویم یکی نمی دانم . بعدش هم نمی دانم چه ربطی به اینترنت دارد!!!!
اگر تاریخ طراحی را بخوانی باید بدانی که طرح اصلی سری جدید دوربین های SLR را کنون با سری EOS شرو ع کرد. طراح اولیه این دوربین ها طراح معروف آقای لویی بود. که یک از نوابغ در طراحی صنعتی بوده است. حالا اینکه چرا این فرد این کانسبت را طراحی کرد و دلایل آن چی بود خارج از بحث ما است. این طرح و کانسبت آنقدر موفقیت آمیز بود که تقریبا تمام شرکت های سازنده شروع به تقلید آن کردند و تقریبا تمام دوربین های موجود در بازار نواده های طرح آن طراح بزرگ هستند.
یک مثال بزنم. یکی از عوامل طراحی یک محصول صنعتی شکل ارتباط کاربر با محصول در طی دوره ی استفاده است. در تمام دوربین های جدید حلقه تنظیم دیافراگم در روی لنز حذف شده است. این یک از تصمیم های انقلابی و عجیبی بود که آن اقا در آن زمان گرفت. تقریبا بجز لایکا و زایس کسی دیگری نیست که خلاف این کار را انجام دهد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
بله... هرچه تنوع بیشتر باشه حق انتخاب بیشتری وجود داره... ولی تنوع بیشتر رقابت رو سخت تر میکنه و هزینه تولید رو هم بالاتر میبره...!
من اصلا گمان نمیکنم شرکتها در حال ترک بازار دوربین هستند....
زایس مدتی فعال نبود اما الان با لنزهای آنچنانی وارد بازی شده.. چه چیزی از این بهتر؟
مینولتا از بازی خارج نشده بلکه توسط شرکت قدرتمند تری داره تولید میشه...
پاناسونیک و الیمپوس و لایکا هم دارن کار خودشون رو میکنن...
پنتاکس هم حتی...
این بازار اینقدر گسترده شده که شرکتها با فروش ۵ درصدی هم دارن به رشد خودشون ادامه میدن! و محصولاتشون رو گسنرده تر میکنن....
الان چندتا بدنه پنتاکس دیجیتال در ایران وجود داره؟ ولی دوربینهاش با نمونه های کانن و نیکون رقابت میکنه!
این یعنی تنوع! و حق انتخاب!
دلت برای هزینه ی تولید کارخانه ها نسوزد. آن ها به اندازه ی کافی سود از محصولات خودشان می برند. حالا یک مقدار سودشان کمتر شود ولی انتخاب های ما بیشتر شود و محصولات بهتری برای ما فراهم شود می ارزد.
دو غول سابق یعنی مینولتا و کنتاکس که رفتند. لایکا هم بزور نفس می کشد. در ۵ سال اخیر بحز پارسال لایکا ضرر کرده است. نیروی کارش از ۱۴۰۰ تفر به زیر ۱۰۰۰ نفر رسیده است. کل فروش لایکا در بازار ۱۰۰ میلیارد دلاری دوربین های حرفه ای زیر ۵۰۰ ملیون دولار است. که این با توجه گرانی دوربین های لایکا قابل تعمق است. زایس هم چون کنتاکس بسته شد و سرش بی کلاه مونده داره برای نیکون و پنتاکس لنز می زنه.
سونی و پاناسونیک هم به نظر من این کاره نیستند. هر دو دارند از تکنولوژی های شریک هایشان یعنی لایکا و مینولتا و زایس استفاده می کنند. اینکه در این بازار تا کی بمانند خدا عالم است. جفتشان از برند هایی هستند که دلبستگی به نوع محصولاتی که تولید می کنند ندارند. امروز ممکن است سوزن درست کنند فردا شاتل. بستگی دارد که کدام سود بدهد.
-
اینکه من به بابام حسودی بکنم که دوربین زنیت و ریکو و نیکون و کنون و... در انواع و اقسام مختلف داشت زیاد جالب نیست، چون اون زمان تقریبا همه دوربین ها یک کار رو میکردن و اکثرا هم لنزهای با کیفیتی داشتن و فقط میموند نگاتیو.
شما در واقع تنوع رو در اسم میدونید نه در کارایی، مسلما کسی که میره SLR های سونی رو انتخاب میکنه و یکی دیگه میره d2h نیکون رو، حتما در کاربرد و نوع عکاسیشون تفاوت هایی هستش.
ولی در حال حاظر که 3تا دوربین مکانیکی قدیمی تو خونمون هستش هیچ تفاوتی بین این سه تا حس نمیکنم (نه اینکه تفاوت نباشه، هست ولی نه به اندازه تفاوت DSLR ها) به جز برندشون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooriya_Online
اینکه من به بابام حسودی بکنم که دوربین زنیت و ریکو و نیکون و کنون و... در انواع و اقسام مختلف داشت زیاد جالب نیست، چون اون زمان تقریبا همه دوربین ها یک کار رو میکردن و اکثرا هم لنزهای با کیفیتی داشتن و فقط میموند نگاتیو.
شما در واقع تنوع رو در اسم میدونید نه در کارایی، مسلما کسی که میره SLR های سونی رو انتخاب میکنه و یکی دیگه میره d2h نیکون رو، حتما در کاربرد و نوع عکاسیشون تفاوت هایی هستش.
ولی در حال حاظر که 3تا دوربین مکانیکی قدیمی تو خونمون هستش هیچ تفاوتی بین این سه تا حس نمیکنم (نه اینکه تفاوت نباشه، هست ولی نه به اندازه تفاوت DSLR ها) به جز برندشون.
این البته نظر شما است و نظر محترمی هم است.
-
نقل قول:
اگر به یک دارنده لایکا بگویی که دوربین تو فقط برای این تولید شده که حس نوستالژی تو را تسکین دهد او بسیار ناراحت می شود. چون همه آنها معتقد هستند که این دوربین ها بهترین دوربین برای کار کردن هستند. و اصلا به دوربین خود به عنوان یک شی تزیینی یا فانتری نگاه نمی کنند. هنوزم بسیاری از عکاس ها ی دنیا از این دوربین ها در بسیاری از سخت ترین شرایط استفاده می کنند.
در مورد دوربینهای نگاتیو لایکا حرف شما درست است...(استفادههای کاملا حرفهای داره این دوربینها...) اما در مورد دوربین دیجیتال لایکا چنین چیزی صادق نخواهد بود.
دوربین دیجیتال لایکا هم موارد استفاده خاصی خواهد داشت اما به گمان من در رقابت با مشابههای کانن و نیکون قابل رقابت نخواهد بود(البته جز در همون موارد خاص! و جزئی)
نقل قول:
دلت برای هزینه ی تولید کارخانه ها نسوزد. آن ها به اندازه ی کافی سود از محصولات خودشان می برند. حالا یک مقدار سودشان کمتر شود ولی انتخاب های ما بیشتر شود و محصولات بهتری برای ما فراهم شود می ارزد.
من دلم به حال هیچ کمپانی نسوخته و نمیسوزد... اگر زایس و لایکا و بقیه توان داشتند در این بازار به رقابت میپرداختند... اما نتوانستند... این اجبار رقابت سنگین است که بسیاری از کمپانی ها با سود کم اموراتشان نمیگذرد و حذف میشوند! و کمپانیهای بزرگ، بزرگ و بزرگتر میشوند...
کافیست کمپانی کوچکی اشتباهی در بازاریابی، تحقیق و توسعه و یا بازار هدف انجام دهد تا از دست برود!
نقل قول:
سونی و پاناسونیک هم به نظر من این کاره نیستند. هر دو دارند از تکنولوژی های شریک هایشان یعنی لایکا و مینولتا و زایس استفاده می کنند. اینکه در این بازار تا کی بمانند خدا عالم است. جفتشان از برند هایی هستند که دلبستگی به نوع محصولاتی که تولید می کنند ندارند. امروز ممکن است سوزن درست کنند فردا شاتل. بستگی دارد که کدام سود بدهد.
سونی و پاناسونیک اتفاقا این کاره هستند... چون ثروت دارند و تکنولوژی دیجیتال.... چیزی که مینولتا و لایکا در اون ضعیف بودند و توان سرمایهگذاری در اون رو نداشتند.
این شرکتها به گمان من آینده درخشانی خواهند داشت... مخصوصا سونی رو من یکی از برندهای مطرح بازار Dslr در چند سال آینده میدونم...
اما اینکه این شرکتها دلبستگی به محصولات خود ندارند؟ خوب چرا ما داشته باشیم؟
به فرض ۵ سال دوربین مناسب من سونی باشه... و حالا سونی هوس کرده شاتل بسازه و پارس خزر برای دهنه لنز سونی دوربینهای مناسب برای من رو میسازه.... یقین بدونید که من پارس خزر رو خواهم خرید و به سوگ رفتگان این راه دراز نخواهم نشست.
-
نقل قول:
همین مورد را می توان برای دیگر محصولات مثال زد. مثلا ماشین. هیچ کس نمی تواند بگوید که که مثلا مرسدس کلاس S با کلاس C یکی است. این دو ماشین کاملا جدا هستند ولی با یک فلسفه طراحی شده اند. حالا اگر ما فقط ۳ کارخانه ماشین سازی بنز و بی ام و و مثلا جگوار را داشتیم و این سه کارخانه ۶۰ مدل ماشین داشتند آیا می توانی بگوییم که 60 مدل سبک طراحی داریم؟ نه . ۳ مدل سبک یا فلسفه پشت این طرح ها وجود دارد.
بنده جون در صنایع خودرو هستم بله....شاید بتوان گفت كه از 60 مدل 40 تا به صورت جدا و مجزا طراحی شده اند و خواستگاه متفاوت دارند....
در این بین شاید 20 خودرو دارای پلت فرم مشترك طراحی باشند كه باز هم در جزیئات كاملا متفاوت هستند...
حتی در 3 خورد كاملا شبیه و سه خوردو ای كه به عنوان سه قلو ها معروف هستند در تست های ایمنی و سرعت و هندلینگ امتیاز های متفاوت گرفته اند...
Citroën C1
Peugeot 107
Toyota Aygo
این سه خودرو كاملا پلت فرم یكسانی دارند...اما یكی نیستند.به عنوان سه انتخاب محصوب میشوند ، با سه قیمت متفاوت....!دوست داشتید در مرود هر كدام مفصل صحبت میكنم....
نقل قول:
خیلی. هر کارخانه سعی می کرد که محصولاتی با هویت خاص خودش طراحی کند. یک چیز را شما اینجا اشتباه کردی. مشخصات فنی یک سری از محصولات ممکن است از زمین تا آسمان متفاوت باشد. ولی فلسفه ی طراحی پشت آنها یکی باشد
بنده منظور شما را از فلسفه ی طراحی نمیدانم....یعنی هر سه خودرو راه میروند؟یا هر سه دوربین عكس میگیرند ؟ یا هر سه جاروبرقی زباله جمع آوری میكنند ؟ پس فلسفه ی وجود انسان ها هم یكی است ! همه زندگی میكنند!حالا چطور زندگی كردن اصلا مهم نیست.....؟
نقل قول:
از این ۳۰ بدنه ۱۵ تا مال دو کارخانه کنن ونیکون است. و بقیه اکثرا تقلیدی از این دو کارخانه هستند.
بنده در این مورد با شما كاملا مخالفم......
كدام دوربین كنون و ی نیكون لرزه گیر دارند ؟ كدام یك سنسور های 3/4 دارند ؟كدام یك از نیكون ها گردگیر سنسنور دارند ؟ و خیلی جزییات متفاوت دیگر.....
نقل قول:
بله موافقم.....
اما همین دوربین ها میتواند انتخاب افرادی باشد كه احیانا حس نوستالژیك هم دارند......
نقل قول:
این که دوربینی مانند Digilux که یک دوربین مدرن بر اساس سیستم 4/3 شبیه لایکا M شده، سبک و فلسفه ای است که لایکا در طراحی دوربین هایش بکار می برد که بسیار متفاوت تر از بقیه شرکت ها است.
شما خودتون دارید حرف خودتون رو نقض میكنید......بقیه اکثرا تقلیدی از این دو کارخانه هستند
نقل قول:
باید بگویم یکی نمی دانم . بعدش هم نمی دانم چه ربطی به اینترنت دارد!!!!
اگر تاریخ طراحی را بخوانی باید بدانی که طرح اصلی سری جدید دوربین های SLR را کنون با سری EOS شرو ع کرد. طراح اولیه این دوربین ها طراح معروف آقای لویی بود. که یک از نوابغ در طراحی صنعتی بوده است. حالا اینکه چرا این فرد این کانسبت را طراحی کرد و دلایل آن چی بود خارج از بحث ما است. این طرح و کانسبت آنقدر موفقیت آمیز بود که تقریبا تمام شرکت های سازنده شروع به تقلید آن کردند و تقریبا تمام دوربین های موجود در بازار نواده های طرح آن طراح بزرگ هستند
.
دوست عزیز مثل اینكه شما دستی بر آتش طراحی دارید.....
در تمام صنایع جهان همین است.......برتونه ! بسیاری از خودور های دهه 80 تقلیدی از طرح های اوست.
نقل قول:
یک مثال بزنم. یکی از عوامل طراحی یک محصول صنعتی شکل ارتباط کاربر با محصول در طی دوره ی استفاده است. در تمام دوربین های جدید حلقه تنظیم دیافراگم در روی لنز حذف شده است. این یک از تصمیم های انقلابی و عجیبی بود که آن اقا در آن زمان گرفت. تقریبا بجز لایکا و زایس کسی دیگری نیست که خلاف این کار را انجام دهد.
نخیر هنور هم داریم بسیاری از لنز هایی را كه دارای خلقه ی دیافراگم بر روی لنز هستند...
مثل عدم وجود ال سی دی بالای بدنه.یكی از ابزار طراحی تكنولوژی است.در چند سال پیش نیمشد یك ای سی دی با رزلوشن بالا طراحی كرد كه در نور مستقیم آفتاب عكلكرد داشته باشد.اما طراحی شد و در حال حاضر استفاده میشود.
نداشتن حلقه ی دیاف بر روی لنز هم به دلیل راحتی و همین طور افزایش تكنولوژی بود....
نقل قول:
دلت برای هزینه ی تولید کارخانه ها نسوزد. آن ها به اندازه ی کافی سود از محصولات خودشان می برند. حالا یک مقدار سودشان کمتر شود ولی انتخاب های ما بیشتر شود و محصولات بهتری برای ما فراهم شود می ارزد
.
من می دانم دل آرش به غیر از خودش برای هیچ كس نمیسوزد......!
نقل قول:
دو غول سابق یعنی مینولتا و کنتاکس که رفتند. لایکا هم بزور نفس می کشد. در ۵ سال اخیر بحز پارسال لایکا ضرر کرده است. نیروی کارش از ۱۴۰۰ تفر به زیر ۱۰۰۰ نفر رسیده است. کل فروش لایکا در بازار ۱۰۰ میلیارد دلاری دوربین های حرفه ای زیر ۵۰۰ ملیون دولار است. که این با توجه گرانی دوربین های لایکا قابل تعمق است. زایس هم چون کنتاکس بسته شد و سرش بی کلاه مونده داره برای نیکون و پنتاکس لنز می زنه.
در تمامی صنایع همین موضوع است...آقا به خدا همین است...به پست های قبلی بنده مراجعه كنید...متوجه میشود...ار بین رفتن.كوچك شدن غول ها......ادغام ها.....ورشكست شدن هاااا از نیاز های اقتصاد حال حاضر جهان است....
نقل قول:
سونی و پاناسونیک هم به نظر من این کاره نیستند.
lol به نظرم شما زیاد به بازار جهانی آشنا نیستید....! هم ماتسوشیتا و هم سونی هر دو اینكاره هستند....
نقل قول:
هر دو دارند از تکنولوژی های شریک هایشان یعنی لایکا و مینولتا و زایس استفاده می کنند. اینکه در این بازار تا کی بمانند خدا عالم است. جفتشان از برند هایی هستند که دلبستگی به نوع محصولاتی که تولید می کنند ندارند. امروز ممکن است سوزن درست کنند فردا شاتل. بستگی دارد که کدام سود بدهد.
همه كه ایرانی نیستند و زود غیرتی شوند و یا به دلیل اینكه پدر طرف كفاش بودن پسر هم كفاش باشد....
دوست عزیز.....
نیكون هم دوربین ساز نبود....
همان مینولتای عزیز هم دوربین ساز نبود...
بسیاری از این كمپانی ها از شاخه های دیگر وارد این بازار شده اند ، چرا ؟ چون سود دارد.كسی برای دلش دوربین نمی سازد ، اگر سهامداران نیكون و یا كنون بدانند كه تولید قاشق چتگال هم برایشان سود دارد باور كنید سریعا اقدام میكنند.....آنها زیاد حس نوستالژیك ندارند......
اگر به دنبال دوربین ساز ها هستید....به موزه ها مراجعه كنید.....
بنده پست آرش رو ندیده بودم ، اما تقریبا حرف های بنده را با زبان شیوا تر فرمودند....
-
در مورد دیجیتال هم الان لایکا دارد خوب جلو می رود. اگر به سیگل بگویی که یک M8 می خواهم. حداقل حدود ۳ ماه باید منتظر بمانی تا کارخانه در آلمان دوربین را برایت بسازد. الان لیست انتظار برای در امریکا بیش از ۴ ماه است. سال آینده هم قرار است که R10 بیاید. که امیدوارم خوب باشد.
در مورد برند هم من بجز به لایکا و کنتاکس خدا بیامرز به هیچ برندی تعصب نداشتم. امیدوارم حداقل برای من لایکا باقی بماند.
-
شاید حرفی که می زنم با حرف های دوستان و موضوع بحث هیچ ربطی نداشته باشه ولی همینجوری دلم می خواد اینو بگم؛
من مطمئنم عکاسان زیادی توی دنیا از کناره گیری مینولتا از دنیای عکاسی ناراحت شدند و افسوس خوردند که دیگه هرگز دوربینی با مارک مینولتا نخواهند داشت...
همینطور خیلی ها که عمری دوربین های این شرکت رو دستشون گرفته بودند و کلی باهاش خاطره داشتند...
و خیلی های دیگه...
امیدوارم هیچ شرکت دیگه ای به سرنوشت مینولتا دچار نشه...
-
نقل قول:
شاید حرفی که می زنم با حرف های دوستان و موضوع بحث هیچ ربطی نداشته باشه ولی همینجوری دلم می خواد اینو بگم؛
من مطمئنم عکاسان زیادی توی دنیا از کناره گیری مینولتا از دنیای عکاسی ناراحت شدند و افسوس خوردند که دیگه هرگز دوربینی با مارک مینولتا نخواهند داشت...
همینطور خیلی ها که عمری دوربین های این شرکت رو دستشون گرفته بودند و کلی باهاش خاطره داشتند...
و خیلی های دیگه...
امیدوارم هیچ شرکت دیگه ای به سرنوشت مینولتا دچار نشه...
شاید نبودن مارک مینولتا روی دوربین ناراحت کننده باشه! ولی یقینا اتفاق ناراحت کننده این نیست که شب بخوابید و صبح بیدار شوید و ببینید برای دوربین شما کلی لنز زایس به بازار اومده!
و یا مطمئن بشید که برای لنزهای شما در آینده بدنههای بسیار جذابی از طرف سونی به بازار خواهم اومد.
اتفاق ناراحت کننده برای کانتکس افتاده که دیگه نیست!
کسی که هزاران دلار خرج بدنه و لنزهای دوربینی مثل Contax N Digital کرده و دیگه چنین برندی وجود خارجی نداره! بله بله! زایس به شما سرویس میده قطعات میده! ولی دوربین جدیدی به بازار نخواهد اومد و لنزهایتان را میتوانید با پونز از سقف آویزان کنید!
اتفاقا این زایس بود که در پی شکست در فروش مشتریانش رو روی هوا ول کرد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
شاید نبودن مارک مینولتا روی دوربین ناراحت کننده باشه! ولی یقینا اتفاق ناراحت کننده این نیست که شب بخوابید و صبح بیدار شوید و ببینید برای دوربین شما کلی لنز زایس به بازار اومده!
و یا مطمئن بشید که برای لنزهای شما در آینده بدنههای بسیار جذابی از طرف سونی به بازار خواهم اومد.
اتفاق ناراحت کننده برای کانتکس افتاده که دیگه نیست!
کسی که هزاران دلار خرج بدنه و لنزهای دوربینی مثل Contax N Digital کرده و دیگه چنین برندی وجود خارجی نداره! بله بله! زایس به شما سرویس میده قطعات میده! ولی دوربین جدیدی به بازار نخواهد اومد و لنزهایتان را میتوانید با پونز از سقف آویزان کنید!
اتفاقا این زایس بود که در پی شکست در فروش مشتریانش رو روی هوا ول کرد!
مشکل زایس با کنتاکس از خود زایس نبود. مشکل از شرکتی مانند کیوکرا است. شرکتی دقیقا مانند سونی که همه چیز می سازد. یک زمانی یاشیکا و کنتاکس بسیار سود اور بودند. در نتیجه آنها را خرید. بعدش که دید سودآور نیستند تولید آن را متوقف کرد. برند کنتاکس متعلق به زایس است ولی چون قرار داد کامل انحصاری آن در اختیار یاشیکا وبعد از خرید یاشیکا در اختیار کیوکرا است، زایس برای زنده ماندن نام کنتاکس هیچ کاری نتوانست بکند.
-
خبر داغ:
سونی این شایعه را تکذیب کرد. دوستاران سونی نگران نباشند
http://news.sel.sony.com/electronicsblog/?p=9
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
platoali
ممنون...
نیازی هم به تكذیب نبود.هر كسی مقداری به برنامه ی شركت سونی واقف باشه متوجه میشه كه این از ابتدا یك شایعه بیشتر نبوده است....
-
سلام.
بنده آخر نفهميدم منظور دوستمان (پلاتوعلي؟ درسته؟) چه بود. يعني به موارد متعددي اشاره كرده بودند كه هر كدام جاي بحث دارد كه آرش و كاوه عزيز به بعضي از آنها توضيح مفصل دادند. ولي كلاً بحث جالبي بود براي من هرچند شايد خيلي به محتواي فروم جور نباشد. فقط يك مورد را هم بنده عرض كنم.
طراحي (Design) بر خلاف تصور دوستان رشته طراحي صنعتي صرفاً طراحي فرم و بدنه محصول نيست. وقتي سخن از سبك زدند، ديدگاه هنري طراحي را مد نظر داشتند كه همان هنر طراحي بدنه است. ولي طراحي به خصوص در دنياي امروز به خيلي موارد ديگر نيز بر مي گردد كه حتي به چشم هم قابل رؤيت نيست. براي مثال جناب تويوتا اساساً طراحي هاي فرمي خاصي ندارد ولي علت چيست كه چنين مي تازد؟ كيفيت! اين كلمه هرچند عبارت طراحي در آن نيامده است ولي دقيقاً براي رسيدن به كيفيت بايد طراحي درستي داشت. در ايران بيشتر بحث مديريت كيفيت مطرح است. ولي زماني مديريت كيفيت نتيجه مي دهد كه طراحي محصول درستي پشت آن باشد. به همين دليل است كه سيستم هاي مديريت كيفي (ISO 9000) در ايران باعث رشد كيفي محصولات نشده است.
حال به اين مثال، موارد ديگري چون تكنولوژي، فرآيند توليد و ... را نيز اضافه كنيد. با جمع همه اين عوامل به اين نتيجه مي رسيد كه هم سوني و پاناسونيك در ساخت دوربين سبك دارند (كه اين سبك بيشتر درون دوربين است تا بيرون آن. يعني از نظر فني. البته راجع به سبك پايينتر عرض كرده ام كه در اينجا منظور از نگاه خرد آن است) و هم اينكه تنوع بازار بيشتر شده است چون براي مثال پشت هر مگاپيكسلي مطالعات فراواني نهفته است كه از پس هر شركتي بر نمي آيد. پس هر مگاپيكسل يعني يك تحول در تكنولوژي. پس لزوماً اينكه در حال حاضر تنوع طرح از نظر استايل كمتر است به اين معني نيست كه تنوع طرح در كل كم است! به تعبيري استايل يا طرح بدنه فقط يكي از عوامل طراحي است.
و اما راجع به سبك اينكه يك محصول يا يك كمپاني مساوي با يك سبك در طراحي نيست. سبك پديده اي است در گرو عوامل بيروني مانند زمان، وضعيت اجتماعي، وضعيت اقتصادي، تكنولوژي، ادبيات، هنر، سياست و .... يعني سبك را شركت ها نمي سازند ولي از شركت ها بيرون مي آيد. سبك طراحي در هر دوره اي در دو سطح كلان و خرد تغييراتي مي كند. براي مثال از ديد كلان همه دوربين هاي دهه 80 مثل هم هستند همانطور كه در حال حاضر همه آنها شبيه هم هستند (باز هم همانطور كه همه انسانها شبيه هم هستند). ولي در نگاه خرد اختلاف ها پديدار مي شود. حال تأثير عوامل بيروني بسيار واضح است. مثلاً اگر تكنولوژي توليد پلاستيك نبود، طراحي بدنه دوربين به اينجا كه هست نمي رسيد و چيز ديگري مي شد. اين بدنه هاي با اين همه انحنا و به قول آرش خان قر و قمبيل به مدد تكنولوژي پلاستيك به اينجا رسيده اند. پس اين همه گفتم كه يك كلمه عرض كنم تعدد شركت نه به معني تعدد سبك است نه به معني تنوع طرح.
فكر كنم خيلي پرت و پلا گفتم! به بزرگي خودتان ببخشيد!
:::blushing:::
خوش باشيد.
-
این هم آماری كه CIPA اعلام كرده....
در تمامی موارد بازار با رشد مواجه شده است.....
یعنی اینكه مردم بیشتر به سمت همین انتخاب ها میروند......
کد:
http://www.dpreview.com/news/0708/07080302cipashiph1.asp
اروپا 32 %
امریكا 31 %
آسیا 17 %
ژاپن 12 %
و سایر نقاط جهان 8 % بازار رو در اختیار دارند.....
[IMG]http://i14.*******.com/5zliwhs[/IMG]
[IMG]http://i14.*******.com/4zmt5dk[/IMG]
[IMG]http://i19.*******.com/4tr55cm[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Babak25
سلام.
بنده آخر نفهميدم منظور دوستمان (پلاتوعلي؟ درسته؟) چه بود. يعني به موارد متعددي اشاره كرده بودند كه هر كدام جاي بحث دارد كه آرش و كاوه عزيز به بعضي از آنها توضيح مفصل دادند. ولي كلاً بحث جالبي بود براي من هرچند شايد خيلي به محتواي فروم جور نباشد. فقط يك مورد را هم بنده عرض كنم.
طراحي (Design) بر خلاف تصور دوستان رشته طراحي صنعتي صرفاً طراحي فرم و بدنه محصول نيست. وقتي سخن از سبك زدند، ديدگاه هنري طراحي را مد نظر داشتند كه همان هنر طراحي بدنه است. ولي طراحي به خصوص در دنياي امروز به خيلي موارد ديگر نيز بر مي گردد كه حتي به چشم هم قابل رؤيت نيست. براي مثال جناب تويوتا اساساً طراحي هاي فرمي خاصي ندارد ولي علت چيست كه چنين مي تازد؟ كيفيت! اين كلمه هرچند عبارت طراحي در آن نيامده است ولي دقيقاً براي رسيدن به كيفيت بايد طراحي درستي داشت. در ايران بيشتر بحث مديريت كيفيت مطرح است. ولي زماني مديريت كيفيت نتيجه مي دهد كه طراحي محصول درستي پشت آن باشد. به همين دليل است كه سيستم هاي مديريت كيفي (ISO 9000) در ايران باعث رشد كيفي محصولات نشده است.
حال به اين مثال، موارد ديگري چون تكنولوژي، فرآيند توليد و ... را نيز اضافه كنيد. با جمع همه اين عوامل به اين نتيجه مي رسيد كه هم سوني و پاناسونيك در ساخت دوربين سبك دارند (كه اين سبك بيشتر درون دوربين است تا بيرون آن. يعني از نظر فني. البته راجع به سبك پايينتر عرض كرده ام كه در اينجا منظور از نگاه خرد آن است) و هم اينكه تنوع بازار بيشتر شده است چون براي مثال پشت هر مگاپيكسلي مطالعات فراواني نهفته است كه از پس هر شركتي بر نمي آيد. پس هر مگاپيكسل يعني يك تحول در تكنولوژي. پس لزوماً اينكه در حال حاضر تنوع طرح از نظر استايل كمتر است به اين معني نيست كه تنوع طرح در كل كم است! به تعبيري استايل يا طرح بدنه فقط يكي از عوامل طراحي است.
و اما راجع به سبك اينكه يك محصول يا يك كمپاني مساوي با يك سبك در طراحي نيست. سبك پديده اي است در گرو عوامل بيروني مانند زمان، وضعيت اجتماعي، وضعيت اقتصادي، تكنولوژي، ادبيات، هنر، سياست و .... يعني سبك را شركت ها نمي سازند ولي از شركت ها بيرون مي آيد. سبك طراحي در هر دوره اي در دو سطح كلان و خرد تغييراتي مي كند. براي مثال از ديد كلان همه دوربين هاي دهه 80 مثل هم هستند همانطور كه در حال حاضر همه آنها شبيه هم هستند (باز هم همانطور كه همه انسانها شبيه هم هستند). ولي در نگاه خرد اختلاف ها پديدار مي شود. حال تأثير عوامل بيروني بسيار واضح است. مثلاً اگر تكنولوژي توليد پلاستيك نبود، طراحي بدنه دوربين به اينجا كه هست نمي رسيد و چيز ديگري مي شد. اين بدنه هاي با اين همه انحنا و به قول آرش خان قر و قمبيل به مدد تكنولوژي پلاستيك به اينجا رسيده اند. پس اين همه گفتم كه يك كلمه عرض كنم تعدد شركت نه به معني تعدد سبك است نه به معني تنوع طرح.
فكر كنم خيلي پرت و پلا گفتم! به بزرگي خودتان ببخشيد!
:::blushing:::
خوش باشيد.
همان طور که دوستمان گفت سبک در طراحی صنعتی آنچنان که در بقیه هنر ها وجود دارد مفهومی ندارد. این بخاطر متغیر های بی شماری است در کار یک طراح یا یک شرکت سازنده ی محصولات وجود دارد. در مورد دوربین ورود پلیمرها باعث شد که دوربین ها ار بدنه ی فلزی و فرم های هندسی به فرم ها منحنی گرایش پیدا کنند. ولی اکثر شرکت هایی که سرشان به تن شان می ارزد سعی می کنند از فلسفه خاصی در طراحی محصولات استفاده کنند. این فلسفه بر اساس استراتجی است که آن شرکت در مورد محصولات و نحوه ی عرضه آنها به بازار طراحی کره است.
مثال بارز و مشهود آن شرکت بنز است. هر کسی می تواند یک بنز را از فاصله دور تشخیص دهد. در مورد تویوتا این مورد کمتر مشهود است. این ممکن است که برای ما براحتی قابل تشخیص نباشد. این شرکت عمدا می خواهد که محصولاتش در نگاه اول هویت خاصی را نشان ندهند. وگر نه برای تویوتا کاری نداشت که محصولاتی با قیافه ی مشابه به بازار عرضه کند. شاید مثال تویوتا خیلی جالب باشد . وقتی که این شرکت می خواست به بازار بنز و بی ام و وارد شود می دانست که با برند تویوتا امکان رقابت ندارد. در نتیجه یک سری محصولات جدید با فلسفه ی طراحی جدید و برند جدید و همین طور بازاریابی کاملا جداگانه به نام لکسوس وارد بازار کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
platoali
همان طور که دوستمان گفت سبک در طراحی صنعتی آنچنان که در بقیه هنر ها وجود دارد مفهومی ندارد. این بخاطر متغیر های بی شماری است در کار یک طراح یا یک شرکت سازنده ی محصولات وجود دارد. در مورد دوربین ورود پلیمرها باعث شد که دوربین ها ار بدنه ی فلزی و فرم های هندسی به فرم ها منحنی گرایش پیدا کنند. ولی اکثر شرکت هایی که سرشان به تن شان می ارزد سعی می کنند از فلسفه خاصی در طراحی محصولات استفاده کنند. این فلسفه بر اساس استراتجی است که آن شرکت در مورد محصولات و نحوه ی عرضه آنها به بازار طراحی کره است.
مثال بارز و مشهود آن شرکت بنز است. هر کسی می تواند یک بنز را از فاصله دور تشخیص دهد. در مورد تویوتا این مورد کمتر مشهود است. این ممکن است که برای ما براحتی قابل تشخیص نباشد. این شرکت عمدا می خواهد که محصولاتش در نگاه اول هویت خاصی را نشان ندهند. وگر نه برای تویوتا کاری نداشت که محصولاتی با قیافه ی مشابه به بازار عرضه کند. شاید مثال تویوتا خیلی جالب باشد . وقتی که این شرکت می خواست به بازار بنز و بی ام و وارد شود می دانست که با برند تویوتا امکان رقابت ندارد. در نتیجه یک سری محصولات جدید با فلسفه ی طراحی جدید و برند جدید و همین طور بازاریابی کاملا جداگانه به نام لکسوس وارد بازار کرد.
البته لازم به ذکر است که شرکت تویوتا برای تمام ماشینهای خود از اسامی جداگانه استفاده کرده مانند کمری . کورونا . کورولا. کریسیدا - سلیکا - کراون و ... البته برای لکسوس آرم رو هم جداگانه طراحی کرد ولی این به منزله تغییر برند نبوده. البته جناب آقای قبادی در این بحث بیش از من اطلاعات دارند و در صورت نیاز تصحیح خواهند فرمود.:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navids
البته لازم به ذکر است که شرکت تویوتا برای تمام ماشینهای خود از اسامی جداگانه استفاده کرده مانند کمری . کورونا . کورولا. کریسیدا - سلیکا - کراون و ... البته برای لکسوس آرم رو هم جداگانه طراحی کرد ولی این به منزله تغییر برند نبوده. البته جناب آقای قبادی در این بحث بیش از من اطلاعات دارند و در صورت نیاز تصحیح خواهند فرمود.:::happy:::
اونایی که شما گفتید مدل هستند. همه آنها در پشتشان یک تویوتا است. ولی لکسوس یک برند است. کاملا جدا از تویوتا.
-
والله لكسوس در ابتدا برای رقابت با مرسدس بنز در بازار ایالات متحده و شمال آمریكا توسط تویوتا تاسیس شد.
اما بعد از مدتی رسالت كاری ان به كلی تغییر كرد..در حال حاضر لكسوس به بخشی برای تولید اتومبیل های لوكس و آنچنانی تبدیل شده و پا را از امریكا فراتر گذاشته است و به اروپا و آسیا و خاور میانه راه پیدا كرده...( به غیر از ژاپن ! )
اما لكسوس یك مدل نیست....
لكسوس یك برند تجاری است....
مثل اینفینیتی كه مارك تجاری نی سان ( همون نیسان خودمون ) در امریكا و به قولی مارك لوكس نی سان است...
و اما داشتن یك طراحی جاودانه.....
شاید برای این موضوع مرسدس بنز اصلا مثال خوبی نباشد.....
مرسدس در بیش از 100 سال فعالیت خودش تا به حال 3 بار تغییر ساختار در طراحی را شاهد بوده
اما برای این مثال بی ام دبلیو بهترین است...در چندیدن دهه فعالیت هنور هم به شكل كلیوی جلو پنجره اعتقاد دارد و داشته است...
شاید یكی دیگر از مثل هایی كه میشود زد جلوپنجره ی جیپ است...از سال 1940 تا به حال جیپ های تولیدی دارای جلو پنجره ی 7 پره هستند ( در زمانی 9 پره ) اما این سبك در ابتدا برای افزایش ورود هوا به داخل موتور و رادیاتور بود اما در حال حاضر بك یك امضا طراحان جیپ تبدیل شده است....
یا پورشه و یا رولزرویس
اما اگثر مدل ها و برند ها دارای تغییراتی در طراحی بوده اند كه بر حسب زمان اتفاق افتاده است....
در حال حاضر در صنایع خودرو سازی یك بازگشت به را شاهد هستیم....
بازسازی مدل های افسانه ای مثل كامارو 1971 و یا پونتیاك فایربرد و یا دوج چارجر جدید و یا آلفا رومئو 156 و یا مدل هایی از این دست كه همگی ساختاری تقریبا مشابه نسل های قدیمی خود دارند اما با سبك طراحی بسیار بسیار جدید ....به طوری كه ضریب آئرودینامیك این خودرو های جدید تا 60% پیشرفت كرده است....و مصرف سوخت تا 70% كاهش پیدا كرده و سرعت هم تا 40% افزایش پیدا كرده است......
سبك در طراحی بسیار مهم است.مثل یك امضا در پایین نامه است.اما نه به هر قیمتی.....
بله هنوز هم میشود...سپر های آهنین دهه ی 70 میلادی را با حداقل قیمت طراحی كرد....اما همان ها در علم حال حاضر كه یك گرم هم تاثیر گذار است و بسیار با ارزش است جایگاهی ندارد....
بله میتوان بدنه ی مارك 2 را با آلیاژ های دهه ی 60 و یا 70 تولید كرد....اما با ابعاد مارك 2 وزن آن در حدود 2 یا 3 برابر حال حاضر میشد!آیا ارزش دارد ؟
حتی سنتی ترین طراحان بدنبال استفاده از مواد آلیاژی جدید هستند تا به قول معروف پرفورمنس وسیله ی طراحی شده به حداكثر برسد....
پس اصلا در علم طراحی حال حاضر سبك ها و به خصوص مواد سابق هیچ جایگاهی ندارند....
در صنعت طراحی یك رنسانس اتفاق افتاده است و باید شاهد رشد عظیمی در این صنعت باشیم......
همین سونی به قول بعضی بی اصل و ریشه در حال حاضر طرح هایی بسیار نوآورانه و بدیع خلق میكند.....
دوستان كه در طراحی فعالیت دارند با جایزه ی iF Design Award آشنا هستند..........
به لینك زیر مراجعه كنید....
و طراحی های سال 2007 سونی را كه تحسین تمامی طراحان جهان را بر انگیخت مشاهده كنید....
کد:
http://www.sony.net/Fun/design/awards/if_design.html
شما حتما نام مردی بزرگی مثل Yasuo Kuroki را شنیده اید....یكی از بزرگان طراحی در تمام ژاپن و دنیا.....
و یا Kenya Hara و یا Kenichiro Mogi .......
http://new.iranupload.net/photo/img/..._kuroki_01.jpg
http://new.iranupload.net/photo/img/...2 (Medium).jpg
http://new.iranupload.net/photo/img/...spritcover.jpg
http://new.iranupload.net/photo/img/...2 (Medium).jpg
http://new.iranupload.net/photo/img/...mg_nw-s200.jpg
http://new.iranupload.net/photo/img/...o-XDR-S3HD.jpg
دوستان به نظرم این طراحی ها زیاد بی اصل و ریشه نباشند........
سونی تا حدودی كار بلد است ( البته از نظر بنده ) ....!!!
-
به به! كاوه عزيز بزنم به تخته در بسياري از زمينه ها اطلاعات خيلي خوبي دارند كه به ايشان تبريك مي گويم. ايشان بسيار صحيح فرمودند. بنده هم مطالبي به پست هاي قبلي دوستان اضافه كنم.
راجع به سبك طراحي ثابت و متغير شركت هايي مثل بنز و ب.ام.و و تويوتا صحبت شد. عرض شود همانطور كه دوستمان فرمودند به فلسفه طراحي اين شركت ها بر مي گردد و به خودي خود نمي شود گفت اين خوب است و آن بد. مهم نتيجه است كه به دست مي آيد. اتفاقاً سبك ثابت طراحي بسيار محدود كننده است. كه در اين ميان يا مانند بنز (همانطور كه كاوه جان فرمودند) سبك را با گذر زمان متحول مي كنند يا اينكه مانند ب.ام.و به المان هاي محدودي مثل جلو پنجره محدود مي كنند. كمتر شركتي است كه با پايبندي كامل به طرح هاي گذشته، موفق عمل كرده باشد مگر اينكه طرح اوليه بسيار عالي و خارق العاده باشد مثل پورشه 911. ولي توجه داشته باشيد كه اين مثال ها درباره اتومبيل است. محصولات مصرفي (ترجمه ناقصي براي Consumer Products) تفاوت هاي عمده اي با اتومبيل دارند. حتي پروسه طراحي در اتومبيل و محصولات مصرفي هم بسيار متفاوت است. به همين علت تعميم آنچه در دنياي اتومبيل روي مي دهد به آنچه در ديگر محصولات روي مي دهد صحيح نيست. چه بسا اين مسأله سبك در محصولات به مانند آنچه در دنياي اتومبيل روي مي دهد نيست.
رجوع به گذشته در طراحي هم بيشتر پيرو فلسفه پست مدرنيسم است تا چيز ديگر. پست مدرنيسم ابتدا در ادبيات و بعد نقاشي و سپس معماري و هنرهاي ديگر تجلي پيدا كرد. طراحي صنعتي يكي از آخرين هنرهايي بود كه از فلسفه (و به نعبيري مكتب) پست مدرنيسم بهره برد. لذا آنچه كه از آن رجوع به گذشته ياد مي كنيم در طراحي جديد است ولي در معماري آنچنان هم جديد نيست.
سوني بي ترديد يكي از پيشگامان طراحي است. هر كتاب يا مجله مربوط به طراحي را ورق مي زنيد حتماً اثري از سوني در آن خواهيد يافت. پس دور از ذهن نيست كه به زودي شاهد تحول زيادي در دوربين هاي SLR از طرف سوني باشيم. همانطور كه پيش از اين قدرت خود را در طرح هاي كامپكت و SLR Like خود به رخ همگان كشيد. ولي كاوه جان با اينكه جايزه طراحي iF (و ديگر جوايز مشابه مانند Red Dot, Good Design و ...) معتبر هستند ولي به دليل جولان سرمايه در آنها خيلي هم قابل استناد نيستند. نمي گويم كه اين جوايز كاملاً تحت تأثير اسپانسرها هستند ولي بي تأثير هم نيستند. براي مثال چند سالي است شركت LG سرمايه گذاري عجيبي براي اسپانسر شدن اين جوايز كرده است و هر ساله جوايز بسياري از اينها مي گيرد و روي آنها مانور تبليغاتي مي دهد. هر چند طرح هاي LG بسيار قابل تأمل هستند ولي در بعضي از اين جوايز اما و اگر كم نيست. البته سياست بعضي شركت ها مثل سامسونگ براي اين جوايز جدي نيست و از آنها در تبليغات خود استفاده نمي كند. اين جوايز برخورد خيلي بيزينسي با موضوع مي كنند حتي براي استفاده از لوگوي جوايز روي محصول برنده و حتي براي چاپ طرحتان در كتاب آن بايد پول پرداخت كنيد! در ميان اين جوايز IDEA كه هر ساله در آمريكا با مشاركت IDSA (انجمن طراحي صنعتي آمريكا Industrial Design Society of America) و مجله Business Week معتبرتر از سايرين و با دخالت كمتر سرمايه برگزار مي شود. (هر چند اين اتفاق در كشور آمريكا كه با پول هر كاري عملي است كمي بعيد است!)
در پايان صحبت از طراحي (حداقل براي بنده) بسيار جذاب و دلرباست. ولي بازهم تأكيد كنم به نظر شما اين بحث در اين فروم كمي نا مأنوس نيست؟ مديران عزيز اجازه اين موضوع را مي دهند؟
زياده عرضي نيست.
خوش باشيد.
-
امروز در هفته نامه عصر ارتباط مورخ 13 مرداد 86، صفحه 26 (بخش دهكده جهاني) مقاله اي ترجمه شده از نيويورك تايمز با عنوان ”سود سوني دو برابر شد“ خواندم. پاراگراف اول آن را در اينجا مي آورم:
”سوني اعلام كرد كه در سه ماهه اول سال مالي جاري سودش دو برابر شده كه بيشتر به خاطر فروش خوب دوربين هاي ديجيتال و فيلم سينمايي مرد عنكبوتي 3 بوده است و باعث شده ضرر ناشي از پلي استيشن 3 جبران شود.“
به قراري سوني با دوربين هايش مي تازد.
-
1 فایل پیوست
از خرید دوربین عکاسی دیجیتال سونی مدل Dsc-t5 خودداری کنید
کمپانی بزرگ سونی روز پنجشنبه هفته ی گذشته بیش از 350.000 دوربین عکاسی دیجیتال مدل Cyber-shot DSC-T5 را که نخستین بار در سال 2005 میلادی روانه بازار کرده بود جمع آوری کرد. دلیل این امر وجود یک تکه آهنی ریز برنده در پشت این دوربین ذکر شده است که می تواند در هنگام عکاسی باعث جراحت دست عکاس شود.
"سونی اخیرآ متوجه شده است برخی از دوربین های عکاسی دیجیتال این شرکت مدل DSC-T5 Cyber-shot می توانند بدلیل داشتن بدنه ی از جنس استیل، باعث خش انداختن و یا بریدگی پوست کاربران شود. این تکه ی فلزی در قسمت پشت - پائین دوربین بکار رفته است."
سونی این غول الکترونیک ژاپنی به هزینه ی خود تمامی این دوربین ها را جمع آوری کرده است و به اصلاح این قسمت می پردازد. سپس بدون گرفتن هیچ هزینه ای دوربین اصلاح شده را به آدرس صاحب آن ارسال می کند. مقایسه شود با خدمات پس فروش شرکت های داخلی !
-
پاسخ: از خرید دوربین عکاسی دیجیتال سونی مدل Dsc-t5 خودداری کنید
دوست عزیز فقط یك توصیح ساده و كوتاه.....!
عنوان تاپیك را باز هم نمی پسندم......
شاید فراخوان سونی برای دوربین های T5 عنوان بهتری بود....
بعد اینكه همه ی دوربین های T5 این اشكال رو ندارند....
فقط دوربین هایی با شماره سریال بین 3500001 و 3574100 این مشكل را دارند.....!نه همه ی دوربین های T5
بعد اینكه سونی بار اولش نیست فراخوان میده و چند بار دیگه و چند مدل دیگه و چند بار هم برای باطری ها فراخوان هایی برای دوربین های مختلف و لب تاپ ها داده بود....
این موضوع دو بعد دارد....
یكی اینكه حس مسئولیت سونی رو نشان میدهد و مخفی نكردن ایرادات و احترام به مصرف كننده...
دیگر اینكه نشان میدهد در تیراژ بالا گاهی باید شاهد این اشكالات باشیم و گاهی Qc سونی اشتباهاتی انجام می دهد.....!
-
بله من کاملا با کاوه جان موافقم، این چه عنوانی است؟ یک نمونه بد باعث بدی همه محصولات نمیشود. معمولا در غرب بع علت ترس از دادگاه و رای آن به دلایلی (گاهی به حق و گاهی نا حق) تولید کنندگان سعی میکنند که اگر مشکلی هر چند کوچک هم برای محصولی به وجود آمد سریعا با فراخوانی برای تعمیر و یا تعویض (به این به انگلیسی میگویند Recall) این مشکل را برای مشتریان حل کنند تا هم خود از پرداختهای میلیونی و گاه میلیاردی خلاصی یابند و هم چهره و نام خود را پاک نگاهدارند.
مثلا من هر روز که به مغازه ای میروم در تابلوی اعلانات میبینم که گاهی حتی محصولات کم ارزشی مثل اسبابازی های یک دلاری را نیز "ریکال" کرده اند، به علت رنگ به کار رفته که شاید یک در میلیون ممکن است اگر کودگی آن را به اشتباه بخورد مسموم شود.
در دنیای ما ایرانیان چنین چیزهایی معنی ندارد و شرکتها برای کاربران، خریداران و استفاده کنندگان احترامی قائل نیستند. من همش میخوانم که فلان ماشین آتش گرفت، فلانی براثر آن کشته یا زخمی شد ولی هیچ کسی جوابگو نیست.
این جور "فراخوانها" باعث اعتبار شرکتها میشود، نه بی اعتباری آن. یعنی آن شرکت در مقابل مردمی که پول زحمت کشیده را برای محصولات آن خرج کرده اند مسوول است.
همه جایز به خطا هستند، و آن شرکتهای بزرگ هم توسط انسان کار میکنند و اشتباه در کار همه هست.
-
سلام
من هم بلافاصله ياد اين عجوزه ي ايراني شده ( پژو 405 ) افتادم.
فرق سوني با ايران خودرو اينه كه سوني با اراده ي خودش و براي احترام به مصرف كننده ( و گيرم ترس از سو شدن و ... ) فراخوان مي ده ولي ايران خودرو با كمال پررويي و بعد از كشته شدن n نفر و از روی اجبار و اكراه فراخوان می ده و تازه مشكل هم حل نمی شه.
و حالا فرق مصرف كننده ی ( اكثریت) خارجی با ایرانی : خارجیه به علت اعتماد به تولید كننده و پشتوانه ی قانون این فراخوان در فكرش برای خرید محصولات اون كارخونه تغییری ایجاد نمی شه ولی خریدار ... ایرانی ( اینجا دیگه نمی تونم بگم اكثریت ولی متاسفانه همینطوره ) با وجود اطلاع از ایراد اتوموبیل و با اطمینان از كلاهبردار بودن فروشنده همچنان با ... تمام به خرید جنس معیوب ادامه می ده. اینقدر می خره كه سرنوشت اسفبار پیكان رو تكرار كنه :mad:
ببخشید آف شد ولی منظور این بود كه می تونیم با خیال راحت همچنان به خرید محصولات آتی تولید كنندگان ممالك متمدن ادامه بدیم و نگران نباشیم. من چند هفته ی پیش متوجه شدم كه باتری لپ تاپ توشیبای من از اون سری باتری های سونیه كه آتش می گیرن و فراخوان داده اند. دیلر ایرانی به علت حمایتی كه توشیبا ازش می كنه در عرض 20 دقیقه باتری رو با باتری نوی دیگری كه در لیست فراخوان نبود تعویض كرد. حالا اگه لپ تاپ ایرانی خریده بودم چه می شد ؟
-
اول اینكه ایكاش نام این تاپیك و جای آن عوض شود...
یك نامی مثل (( نگاهی به بازار و محصولات )) خوب باشه...
بعد اینكه به نقل از popphoto.com
بازار در ایالات متحده در ماه June به این شكل بوده....
كنون همچنان با Eos 400D می تازد....
نیكون هم كه با D40 / D40x خیلی خوب عرصه رو به كنون تنگ كرده...
جالب اینكه بعد از كنون Eos 400D یه دوربین از برند نیكون هستند.....
Top-Selling Digital SLRs for June
1. Canon Digital Rebel XTi
2. Nikon D40
3. Nikon D40x
4. Nikon D80
5. Canon Digital Rebel XT
و در مورد كامپك ها....
متاسفانه یا سلیقه ما ایرانی ها بده یا خارجكی ها سوات ندارند!
سه دوربینی اول تا سوم هستند كه یك در 1000 پیشنهاد میشوند!
حالا چون سونیه میگن طرفداری كرد....
Top-Selling Digital Compacts for June
1. Sony Cyber-shot DSC-S650
2. Sony Cyber-shot DSC-W55
3. Sony Cyber-shot DSC-W80
4. Canon PowerShot SD1000
5. Olympus FE-230
کد:
http://www.popphoto.com/cameras/4473/top-selling-digital-slrs-for-june.html
کد:
http://www.popphoto.com/cameras/4474/top-5-digital-compacts-for-june.html
-
پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
نقل قول:
و در مورد كامپك ها....
متاسفانه یا سلیقه ما ایرانی ها بده یا خارجكی ها سوات ندارند!
سه دوربینی اول تا سوم هستند كه یك در 1000 پیشنهاد میشوند!
حالا چون سونیه میگن طرفداری كرد....
در تکمیل فرمایشات جناب آقای قبادی: من حدود 2 سال پیش یک w5 خریدم و بعضی وقتها که قصد آپگرید به سرم میزنه با مقایسه این دوربین و سایر دوربین های بالاتر از اون و دیدن نویز بعضی از این دوربین های کامپکت و slr like (البته از برندهایی بجز سونی :cool: )از هوس کردن خودم پشیمون میشم. :::big grin::: بنابراین اصلا تعجبی نداره که تو رده کامپکت دوربین های سری w و s سونی بالاتر از بقیه دوربین ها قرار بگیرند.
-
حکمرانان عکاسی ژاپن Big two
Tokyo-based BCN said that, having captured 43.3% of Japan's DSLR market between January and November, it expects Nikon to hold on to the top spot once December's sales have been calculated. Despite the successful launch of the 40D, BCN's research suggests that Canon will not be able to overcome its second place, having secured a 39.9% market share up to November. Pentax were positioned third, having taken 6.3% of the market to November.
However, taking compacts into account as well, Canon led the market for the fourth consecutive year. It took 21.2% of Japan's overall digital camera market, ahead of Matsushita (Panasonic), which jumped from fourth to second place with 14.9% of the market, mainly because of the success of the Lumix FX33.
With Electronics giants Panasonic and Sony both launching DSLRs in the second half of 2007 and expected to continue to engage with this relatively high-margin market, 2008 is likely to see the big two's market dominance challenged. The Japanese market for DSLRs grew almost 50% in the first 11 months of 2007, in terms of volumes and around 35% by value.
Nikon was bullish about the additional competition: "Next fiscal year [from April 2008] our competitors will develop their marketing to full extent in the digital SLR market, and we expect this will stimulate market growth and contribute to sales." In November 2007, Nikon revised its sales projections, stating that it expected its DSLR sales to increase 43% over the previous year and account for 40% of the Global DSLR market in the financial year ending March 31st 2008.
کد:
http://www.dpreview.com/news/0801/08011105japansales.asp
-
اول اینكه هادی جان اگر می شود این تاپیك را به قسمت موضوعات عمومی انتقال دهید...
و سپس این تاپیك را در این تاپیك ادغام كنید...
اگر یك تاپیك هم ایجاد شود برای اطلاع رسانی اخبار روز و تشریح و تفسیر درباره این اخبار به نظرم خوب باشد...
یك خبر اینكه كداك باز هم برنده جایزه اسكار شد...
http://www.imaginginsider.com/?p=68507
و خبر بعدی اینكه آگفا دوباره به بازار آمریكا باز گشت...
-
Photo Review Visits Sony's Kohda TEC Factory
کد:
http://www.iraneconomics.net/fa/articles.asp?id=1795
http://www.photoreview.com.au/features/stories/photo-review-visits-sonys-kohda-tec-factory.aspx
جایی كه دوربین های سونی تولید می شوند...
این جزیزه یكی از معروف ترین جزایر جهان است ، علت شهرت آن قرار گرفتن كمپانی هایی مثل سونی ، پاناسونیك ، توشیبا ، NEC ، تویوتا ، سوزوكی ، فولوكس واگن ژاپن ، لندررور ژاپن ، دایملر كرایسلر ژاپن ( مرسدس ) ، هیتاچی ، نیسان موتور ، Asahi Glass , Denso Corp , Nippon , فوجی ، Brother در این جزیزه است:confused:
به نظرم از این جزیزه نیمی از جهان كنترل می شود.
پی نوشت بی ربط :
یك سفر گروهی باید اینجا برویم....:::love2:::
-
Canon loses SLR share, as Nikon surges
http://new.iranupload.net/photo/img/...re_cropped.png
طبق آخرین آمار به نقل از سایت news.com کانن جایگاه اول در فروش دوربین در جهان و بعد از اون شرکت سونی قرار داره و بعد از این دو ، شرکت های بعدی با اختلاف بسیار زیادی قرار دارند.از همه جالب تر اینکه نیکون در رده پنجم جدول قرار داره...
در سال گذشته میلادی کانن در حدود 3.18 میلیون بدنه DSLR فروخته و نیکون 2.98 میلیون بدنه DSLR فروخته!
سهم کانن از کل بازار دوربین های عکاسی در جهان 18.8% و سونی 16 % و کداک 9.6% و سامسونگ 9% و نیکون 8.4% بوده.بعد از نیکون به ترتیب شرکت های الیمپوس و پاناسونیک و فوجی و کاسیو و اچ پی و پنتاکس قرار دارند.
کانن کلا حدود 25 میلیون دوربین عکاسی ( از انواع مختلف ) فروخته و سونی بیش از 21 میلیون دوربین عکاسی ( از انواع مختلف ) فروخته.نیکون هم تقریبا نصف سونی دوربین عکاسی فروخته.
وجود سامسونگ جز 5 شرکت برتر در سایت های کره ای سر و صدای زیادی کرده.
حتما این لینک رو مطالعه کنید اطلاعات جالبی داره....
http://www.news.com/8301-13580_3-9882670-39.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
در سال گذشته میلادی کانن در حدود 3.18 میلیون بدنه DSLR فروخته و نیکون 2.98 میلیون بدنه DSLR فروخته!
در زمینه DSLR ظاهرا اینرو یک شکست ضمنی قلمداد کرده نسبت به سال 2006 که اونرو هم مرهون دی300 و دی3 ارزیابی کرده
Canon sold 3.18 million single-lens reflex cameras in 2007 compared with Nikon's 2.98 million, according to a study released Tuesday by market researcher IDC. That represents a 42.7 percent and 40 percent share, respectively, of the 2007 SLR market.
It's a much narrower margin for Canon than in 2006, when it had 46.7 percent of the market, compared with Nikon's 33 percent.
...........
. Nikon released competitive higher-end models, the D3 and D300, in the second half of 2007, so there's plenty of pressure on Canon there, too.
.
.
.
کامنتس ها هم جالبه........
-
نقل قول:
از همه جالب تر اینکه نیکون در رده پنجم جدول قرار داره...
جالبتر از اون اینکه برند محبوب Pentax برخلاف تمام آمارهای منتشره ای که از جانب طرفداران پنتاکس ارائه شده بود و از نظر کیفی،کمی، تکنولوژیکی و ... در صدر برندهایی مانند Canon و Nikon قرار داشت در این لیست کمترین فروش رو به خودش اختصاص داده !
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5406&page=3
-
بله آریو جان...
برای ما که واضح بود که جایگاه پنتاکس کجا است.
اما یک نکته!
این آمار متعلق یه سا 2007 میلادی است.تا آن تاریخ هنوز بدنه های جدید و لنز های جدید پنتاکس وارد بازار نشده بودند.
احتمالا در سال جدید میلادی شاهد ارتقا جایگاه برند هایی مثل پاناسونیک و پنتاکس و الیمپوس خواهیم بود.( از یک منظر دیگر شاید شاهد ارتقا سیستم 3/4 )
اگر دوستان یک آمار متعلق به دوربین ها و بک های لارج فرمت و مدیوم فرمت هم داشتند خوشحال خواهم شد بدانم سالانه چند دستگاه فروش می رود!
به نظرم همه برند ها روی هم زیر یک میلیون دستگاه تولیدات داشته باشند....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a80300d
جالبتر از اون اینکه برند محبوب Pentax برخلاف تمام آمارهای منتشره ای که از جانب طرفداران پنتاکس ارائه شده بود و از نظر کیفی،کمی، تکنولوژیکی و ... در صدر برندهایی مانند Canon و Nikon قرار داشت در این لیست کمترین فروش رو به خودش اختصاص داده !
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5406&page=3
شما می دونستید که شرکت آئودی در سال گذشته تنها در چین به اندازه کل فروش مرسدس (در تمام دنیا) فروش داشته؟
فکر می کنی آئودی بهتره یا مرسدس؟
فروش کمتر شاید نشانه تولید کمتر باشه. اما مسلما نشانه کیفیت کمتر نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
http://new.iranupload.net/photo/img/...re_cropped.png
طبق آخرین آمار به نقل از سایت news.com کانن جایگاه اول در فروش دوربین در جهان و بعد از اون شرکت سونی قرار داره و بعد از این دو ، شرکت های بعدی با اختلاف بسیار زیادی قرار دارند.از همه جالب تر اینکه نیکون در رده پنجم جدول قرار داره...
سهم کانن از کل بازار دوربین های عکاسی در جهان 18.8% و سونی 16 % و کداک 9.6% و سامسونگ 9% و نیکون 8.4% بوده.بعد از نیکون به ترتیب شرکت های الیمپوس و پاناسونیک و فوجی و کاسیو و اچ پی و پنتاکس قرار دارند.
کانن کلا حدود 25 میلیون دوربین عکاسی ( از انواع مختلف ) فروخته و سونی بیش از 21 میلیون دوربین عکاسی ( از انواع مختلف ) فروخته.نیکون هم تقریبا نصف سونی دوربین عکاسی فروخته.
وجود سامسونگ جز 5 شرکت برتر در سایت های کره ای سر و صدای زیادی کرده.
حتما این لینک رو مطالعه کنید اطلاعات جالبی داره....
http://www.news.com/8301-13580_3-9882670-39.html
سلام
كاوه جان، مطمئني اين آمار درست و قابل استناده؟؟؟
اصلا" مگه CASIO و hp هم SLR ميزدند و ما خبر نداشتيم؟؟!!! :::confused2:::
سامسونگ هم با 3-2 مدل SLR كپي شده از پنتاكس (كه خودش رده آخره) از نيكون جلو زده؟؟؟
يا كداك!!!
حالا به سوني كار ندارم..... :::big grin:::
-
اول اینکه وحید جان آمار درست درسته...
اون جدول مربوط به فروش دوربین است ( که شامل تمامی دوربین های DSLR & Compact & Slr Like می شود )
در خود مقاله تعداد دوربین های DSLR آمده که باز هم کانن با اختلاف جلو تر از نیکون قرار داره.
نقل قول:
کانن تنها 3.18 میلیون بدنه DSLR فروخته و باقی فروشش تا 25 میلیون متعلق به دوربین های دیگر است .
سامسونگ و کداک تنوع غیر قابل باوری در دوربین های ساده و کامپک دارند و نیکون یکی از دلایل فروش کمتر اش مربوط به این مدل ها است.
سونی و کانن و سامسونگ و کداک و پاناسونیک جز پر تیراژ ترین شرکت های ساخت دوربین های کامپک هستند.
راستی یادم رفت....
منبع آمار هم IDC است که شما و دیگر دوستان اقتصادی کاملا با این مرکز آشنا هستید....
http://www.idc.com/
-
چون بالاي جدول نوشته:
نقل قول:
اين سوال برام پيش آمد. :)
-
البته دوست عزیزمان توجه داشته باشند که:
کل فروش مجموعه فولکس واگن در سال 2007 میلادی در حدود 6.1 میلیون خودرو بوده که شامل برند های Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, Bugatti می شود.از این بین کل فروش آئودی حدود 23% می باشد.
کل فروش دایملر هم در حدود 3 میلیون بوده که از این بین مرسدس حدود 70% را در اختیار دارد.
در آماری که موسسه استاندارد آلمان منتشر کرده است ترتیب شرکت های مختلف از نظر کیفیت محصول و خدمات پس از فروش و مشتری مداری و .... به این صورت است:
ابتدا پورشه و بعد از آن آئودی و بعد بی ام دبلیو و بعد مرسدس بنز!
بنده عرض میکنم که کیفیت محصولات آئودی هیچ از محصولات مرسدس کم ندارد.
اگر کلیت کارخانه ها را هم در نظر بگیرید باز هم فولکس واگن جایگاه بالاتری ( از بسیاری جهات ) نسبت به دایملر دارد.
http://internationaltrade.suite101.c...n_germany_2007
همین طور کمپانی فولکس واگن به عنوان Golf Best Selling Car and Volkswagen Leading Brand in German Market معرفی شد.
فروش مرسدس در آلمان حدود دو برابر آئودی است!
-
کاوه جان و دوست عزیز mreza1001 لینک اون تاپیک رو دادم نه بخاطر اینکه کیفیت پنتاکس رو زیر سوال ببرم با اینکه معتقدم کیفیت تنها ملاک بر فروش بیشتر نیست اما کاملا تاثیر گذار است اما در کل منظورم به این حرفهای دوست عزیزمون بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
ضمنا به نظر من و تا جایی كه با كسانی كه خارج از ایران عكاسی می كنند هم صحبت كردم وضعیت بازار و مخصوصا بازار ایران و استقبال عمومی تعیین كننده كیفیت برند ها نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
كانن دوربین بدی نیست تو ایران به خاطر خدماتش مطرحه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
این واقعیت داره كه بازار ایرن به همه جای دنیا متفاوته. كافیه شما از امروز روی مارك خاصی سرمایه گذاری كنی تا نظر همه نسبت بهش عوض بشه.دقیقا همون كاری كه ال جی در مورد مانیتور انجام داد (نكنه میگی مانیتور الجی هم از سامسونگ بهتره؟)
باز هم جنابmreza1001 اگر باعث رنجش شما شدم عذر میخوام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a80300d
باز هم جنابmreza1001 اگر باعث رنجش شما شدم عذر میخوام.
نه خواهش می کنم رنجشی در کار نیست.
باز هم معتقدم این آمار ها اصلا دلیل بر تری برند خاصی نیست تو همون لینکی که گذاشتید زیاد در این باره بحث شده ضمن اینکه فکر میکنم وجود امثال من اینجا لازمه :) (چون ممکنه سایتو تحت عنوان فرقه های نیکون پرستی یا کنون پرستی توقیف کنند)
پ ن : در مورد آئودی میدونستم این رو می گید به نظر خود من هم از وقتی دست آمریکایی ها اومد تو تولید مرسدس کیفیت افت کرد ولی آئودی الان با تغییر آلیاژ های شاسی و بعضی قسمت های موتور غوغا می کنه.
در مورد بازار چین هم منظورم دقیقا اتومبیل های آئودی بود متاسفانه منبع قابل ذکری ندارم ( گزارش خبری تلویزیون وکس)
-
پاسخ: سوني H7
با سلام.
در مدت کوتاهی که در این فروم ارزشمند عضو هستم متاسفانه فرصت مطالعه ی کامل برخی از تاپیکها دست نداده بود... در چند روز گذشته فرصت مناسبی بدست اوردم تا تاپیکهای مربوط به H7,H9 را به طور کامل و مفصل مطالعه نمایم...
متاسفانه با نظرات عجیبی مواجه شدم .. اکثر دوستانی که در بحث ها شرکت فرموده بودند نظراتی منفی در مورد این دو دوربین داشته اند ...خیلی از دوستان بر نویزی بودن این دو دوربین تاکید داشته اند...قبول دارم ..این دو دوربین شاید مشکلاتی در مورد نویز داشته باشند اما بنده با مطالعه ی نظرات جناب قبادی و لینکهایی که ایشان قرار داده بودند متوجه شدم که این دو دوربین از لحاظ نویز عملکرد بهتری نسبت به دوربینهای همرده ی خود (canon , panasonic , olympus ) دارند ... و اگر جناب قبادی عزیز و یکی دو نفر از دوستان دیگر وارد بحث نمیشدند شاید این دو دوربین همچنان به عنوان دوربینهایی ضعیف و نه چندان کارامد ( در مقایسه با همرده های خود ) در این فروم به حساب میامدند...
در این چند روز که عناوین بعضی از تاپیکها و نظرات برخی از دوستان را میخواندم این فکر به نظرم رسید که اگر شخصی که کاملا مبتدی و نا اگاه است ( مانند بنده ) و میخواهد با کمک این فروم اقدام به خرید و شروع عکاسی نماید ممکن است دچار اشتباه و سردرگمی بشود و در نهایت محصولی را خریداری نماید که صد و هشتاد درجه با خواسته هایش در تضاد باشد...مثلا در چند تاپیک مشاهده نمودم که برخی از دوستان رفتار نویزی دوربینهای slr like را با دوربینهایی در رده های دیگر مقایسه نموده اند و یا دوستی تاپیکی زده است با عنوان : h7 , h9 نمونه های کاملا بد و غیر قابل قبول ... یا دوستی دیگر فرموده اند : که سونی گند زد... و نمونه هایی از این دست......
حقیقتا قصد ندارم که بحثهایی که در مورد این دو دوربین ایجاد شده بود را تکرار نمایم ... اما حداقل از دوستان محترم این فروم تقاضا دارم که کمی در مورد تاپیکهایی که ایجاد مینمایند و نظراتی که عنوان میفرمایند دقت بیشتری به خرج دهند تا اشخاص مبتدی مانند بنده دچار سردرگمی و گمراهی نشوند و احیانا به سمت دوربینهای دیگر سوق داده نشوند.
با تشکر.
-
نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
IDC اعلام كرد
رشد صادرات جهاني دوربينهاي عكاسي حرفهاي
بازار ديجيتال- ثبت لحظات و خاطرهشان هميشه حجم بزرگي از ظرفيت ذهنمان را به خودش اختصاص داده و اشغال ميكند.
شايد همين مساله بود كه انگيزه ظهور دوربينهاي عكاسي و فيلمبرداري در دنياي ما شد.
اگرچه دوربينها قابليت گنجايش تمام لحظات را ندارند؛ اما توانستهاند بخش قابلتوجهي از آنها را ثبت كنند.
در حقيقت به تمام اين دلايل است كه هر روز به تمايل افراد براي خريد دوربينهاي عكاسي افزوده شده و به دنبال آن بازار اين محصولات داغتر و پررونقتر ميشود.
در واقع دوربينهاي عكاسي ديجيتال اين روزها ديگر از يك كالاي خاص و لوكس به يك كالاي مصرفي و عمومي تبديل شدهاند.
به اين ترتيب، عرصه رقابت ميان توليدكنندگان مختلف اين محصول نزديكتر و سختتر شده كه در نهايت انتخاب دقيق و مناسبتري را براي خريداران و كاربران مختلف به همراه خواهد داشت. آمار صادرات و ميزان فروش دوربينهاي عكاسي ديجيتال ميتواند گواه خوبي بر رونق و گرمي بازار اين محصولات باشد.
به همين دليل هم با پايان هر سال، گزارشي از وضعيت صادرات و فروش شركتهاي توليدكننده مختلف منتشر ميشود. موسسه تحقيقاتي IDC هم اخيرا جديدترين گزارش خود از بازار جهاني دوربينهاي عكاسي ديجيتال در سال 2007 را منتشر كرده است.
براساس اين گزارش، حجم صادرات جهاني دوربينهاي عكاسي ديجيتال و حرفهاي (DSLR) تا پايان سال 2007 به 131ميليون دستگاه رسيده است.
اين رقم در واقع نشان از رشد سالانه 24درصدي صادرات اين محصولات دارد. اين در حالي است كه درصد رشد صادرات دوربينهاي عكاسي ديجيتال و حرفهاي در سال 2006 تنها برابر 15درصد بوده است.
به عقيده كارشناسان چنين رشدي به دنبال افزايش چشمگير صادرات دوربينهاي عكاسي DSLR در آمريكا، اروپاي شرقي، آمريكاي لاتين و بخشهايي از آسيا اتفاق افتاده است. آمار بهدست آمده از گزارش جديد IDC نشان ميدهد كه بيشترين ميزان رشد در بازار كشورهاي در حال توسعه اتفاق افتاده است.
براساس اين گزارش، پيشبيني ميشود ميزان صادرات دوربينهاي عكاسي ديجيتال تا پايان سال 2010 در كشورهاي آسياي پاسيفيك و ديگر مناطق جهان تا 40درصد افزايش پيدا خواهد كرد كه نتيجه افزايش تقاضاي مصرفكنندگان خانگي است. اين درحالي است كه كارشناسان IDC اعلام كردهاند پيشبينيهاي آنها نشان ميدهد كه حجم صادرات دوربينهاي عكاسي ديجيتال تا پايان سال 2008 به 111ميليون دستگاه خواهد رسيد. دوربينهاي عكاسي حرفهاي هم اما به طور كلي 41درصد سهم صادرات جهاني دوبينهاي عكاسي در سال 2007 را به خودشان اختصاص دادهاند.
سهم برندها و جايگاه آنها
در ميان شركتهاي توليدكننده دوربينهاي عكاسي ديجيتال اما يكبار ديگر و براي دومين سال متوالي شركت Canon با سهم 43درصدي از بازار دوربينهاي عكاسي ديجيتال و حرفهاي، جايگاه اول را در ميان توليدكنندگان سرتاسر دنيا در اختيار گرفته است.
بعد از Canon در بازار دوربينهاي عكاسي حرفهاي شركت Nikon با سهم 40درصدي بازار در جايگاه دوم توليدكنندگان برتر دنيا قرار گرفته است. SONY هم يكبار ديگر جايگاه سوم را با سهم 6درصدي از بازار دوربينهاي عكاسي حرفهاي به خودش اختصاص داده است.
Olympus اما با وجود توليد محصولات متنوع حرفهاي با سهم 6درصدي بازار هنوز در جايگاه چهارم قرار دارد.
در بازار دوربينهاي عكاسي ديجيتال اما Sony با سهم 16درصدي در جايگاه دوم و بعد از Conon قرار دارد.
بعد از sony، Kodak و Somsung به ترتيب رتبههاي سوم و چهارم توليدكنندگان برتر دوربينهاي عكاسي ديجيتال را در اختيار خودشان گرفتهاند.
ميزان صادرات جهاني دوربينهاي عكاسي براساس وضوح تصوير آنها
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1502/25-02.jpg
منبع خبر: روزنامه دنياي اقتصاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payman87
با سلام.
در مدت کوتاهی که در این فروم ارزشمند عضو هستم متاسفانه فرصت مطالعه ی کامل برخی از تاپیکها دست نداده بود... در چند روز گذشته فرصت مناسبی بدست اوردم تا تاپیکهای مربوط به H7,H9 را به طور کامل و مفصل مطالعه نمایم...
متاسفانه با نظرات عجیبی مواجه شدم .. اکثر دوستانی که در بحث ها شرکت فرموده بودند نظراتی منفی در مورد این دو دوربین داشته اند ...خیلی از دوستان بر نویزی بودن این دو دوربین تاکید داشته اند...قبول دارم ..این دو دوربین شاید مشکلاتی در مورد نویز داشته باشند اما بنده با مطالعه ی نظرات جناب قبادی و لینکهایی که ایشان قرار داده بودند متوجه شدم که این دو دوربین از لحاظ نویز عملکرد بهتری نسبت به دوربینهای همرده ی خود (canon , panasonic , olympus ) دارند ... و اگر جناب قبادی عزیز و یکی دو نفر از دوستان دیگر وارد بحث نمیشدند شاید این دو دوربین همچنان به عنوان دوربینهایی ضعیف و نه چندان کارامد ( در مقایسه با همرده های خود ) در این فروم به حساب میامدند...
در این چند روز که عناوین بعضی از تاپیکها و نظرات برخی از دوستان را میخواندم این فکر به نظرم رسید که اگر شخصی که کاملا مبتدی و نا اگاه است ( مانند بنده ) و میخواهد با کمک این فروم اقدام به خرید و شروع عکاسی نماید ممکن است دچار اشتباه و سردرگمی بشود و در نهایت محصولی را خریداری نماید که صد و هشتاد درجه با خواسته هایش در تضاد باشد...مثلا در چند تاپیک مشاهده نمودم که برخی از دوستان رفتار نویزی دوربینهای slr like را با دوربینهایی در رده های دیگر مقایسه نموده اند و یا دوستی تاپیکی زده است با عنوان : h7 , h9 نمونه های کاملا بد و غیر قابل قبول ... یا دوستی دیگر فرموده اند : که سونی گند زد... و نمونه هایی از این دست......
حقیقتا قصد ندارم که بحثهایی که در مورد این دو دوربین ایجاد شده بود را تکرار نمایم ... اما حداقل از دوستان محترم این فروم تقاضا دارم که کمی در مورد تاپیکهایی که ایجاد مینمایند و نظراتی که عنوان میفرمایند دقت بیشتری به خرج دهند تا اشخاص مبتدی مانند بنده دچار سردرگمی و گمراهی نشوند و احیانا به سمت دوربینهای دیگر سوق داده نشوند.
با تشکر.
پیمان عزیز، این بدبینی که نسبت به دوربین ها سونی وجود دارد و شما به آن اشاره کرده ای وجود دارد و متاسفانه مربوط به این انجمن هم نیست که در واقع این انجمن هم انعکاسی است از سایتهای معتبر دیگر.
شما اگر دقت کنی خواهی دید که هیچ عکاس حرفه ای از دوربین های سونی استفاده نمی کند و جالب است که همین را هم به عنوان دلیل "بد" بودن سونی ذکر می کنند و درحالی که این تعصب بر روی کانن و نیکون صرفاً حاصل مارکتینگ قوی این دو شرکت است که محصولی جز محصولات مرتبط با عکاسی دیجیتال ندارند و باید هم همه بودجه مارکتینگ خود را روی همین محصولات متمرکز کنند. از طرفی اگر نگاه کنی می بینی که کسانی که دوربین های سونی را review می کنند خود از کانن یا نیکون استفاده می کنند و بر روی این مارکها تعصب دارند یعنی بررسی آنها از پایه با دید منفی انجام می شود. باز dpreview سعی می کند ظاهر را حفظ کند اما سایتی مثل CNET آشکارا با سونی مشکل دارد و حتی همه محصولات این برند را در سایت خود قرار نداده. طبیعی هم هست! کانن پول خرج بازاریابی می کند تا جو روانی منفی علیه دوربین سونی به وجود بیاید و حتی بعید نیست کسی که سونی را review می کند خود بخشی از حلقه بازاریابی باشد یا خیلی کسانی که در این سایتها نظر می دهند کارشان حذف رقیب است و البته قرار هم نیست که شما از آن آگاه شوی. الان کانن اینقدر خوب پول خرج کرده که وجود نام آن بر روی یک دوربین کافیست که مشتریان زیادی جذب کند و اصلاً این وجود این نام یک پارامتر مثبت پر اهمیت محسوب می شود! کسی که تا به حال دوربین سونی را دست نگرفته می گوید "زشت است که یک حرفه ای سونی در دست بگیرد!" اینها همه بازریابی کانن است در حالی که سونی محصولات فراوانی تولید می کند و قطعاً قرار نیست برای دوربین دیجیتال به اندازه کانن پول خرج بازاریابی کند.
خوب است همین الان که هنوز H50 وارد بازار نشده سری به dpreview بزنید و بحثهای مرتبط با این دوربین را دنبال کنید. خواهید دید که همه مشتاقانه منتظر ورود این دوربین به بازار بوده اند اما دو نفر حتی پیش از انتشار بررسی های رسمی یا عکسهای قابل اعتماد چنان جوی ایجاد کرده اند که حالا همه دارند سونی را فحش می دهند!! آقاجان بگذار دوربین به بازار بیاید بعد از آن متنفر شو!
دو عاملی که باعث این جو عجیب علیه سونی می شود یکی بازاریابی قوی کانن و تا حدی نیکون است و دیگری عکاسان حرفه ای که خود هم هرگز از سونی استفاده نکرده اند اما روی کانن تعصب دارند. در واقع پشتیبانی عکاسان حرفه ای هم از کانن و نیکون به همان عامل اول یعنی بازاریابی این شرکتها باز می گردد.
در کل همانطور که قبلاً هم گفتم می توان برای هر دوربین به تنهایی نواقصی را شمرد و برای سونی هم اما در مقایسه خنده دار است که S5IS چینی با آنهمه اشکال به H7-9 ترجیح داده شود. و احمقانه است که S5IS پرفروش ترین دوربین سال گذشته بازار ایران بوده است. به هر حال بازاریابی بخش اصلی تجارت است اما امیدوارم تصور نشود که کیفیت تصاویر هم به لطف بازاریابی ارتقاء پیدا خواهد کرد!
البته باز تاکید می کنم که سافت بودن تصاویر در H9 یک باگ در محصول سونی محسوب می شود که سعی شده در H50 مرتفع شود و باید نتیجه را دید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
پیمان عزیز، این بدبینی که نسبت به دوربین ها سونی وجود دارد و شما به آن اشاره کرده ای وجود دارد و متاسفانه مربوط به این انجمن هم نیست که در واقع این انجمن هم انعکاسی است از سایتهای معتبر دیگر.
شما اگر دقت کنی خواهی دید که هیچ عکاس حرفه ای از دوربین های سونی استفاده نمی کند و جالب است که همین را هم به عنوان دلیل "بد" بودن سونی ذکر می کنند و درحالی که این تعصب بر روی کانن و نیکون صرفاً حاصل مارکتینگ قوی این دو شرکت است که محصولی جز محصولات مرتبط با عکاسی دیجیتال ندارند و باید هم همه بودجه مارکتینگ خود را روی همین محصولات متمرکز کنند. از طرفی اگر نگاه کنی می بینی که کسانی که دوربین های سونی را review می کنند خود از کانن یا نیکون استفاده می کنند و بر روی این مارکها تعصب دارند یعنی بررسی آنها از پایه با دید منفی انجام می شود. باز dpreview سعی می کند ظاهر را حفظ کند اما سایتی مثل CNET آشکارا با سونی مشکل دارد و حتی همه محصولات این برند را در سایت خود قرار نداده. طبیعی هم هست! کانن پول خرج بازاریابی می کند تا جو روانی منفی علیه دوربین سونی به وجود بیاید و حتی بعید نیست کسی که سونی را review می کند خود بخشی از حلقه بازاریابی باشد یا خیلی کسانی که در این سایتها نظر می دهند کارشان حذف رقیب است و البته قرار هم نیست که شما از آن آگاه شوی. الان کانن اینقدر خوب پول خرج کرده که وجود نام آن بر روی یک دوربین کافیست که مشتریان زیادی جذب کند و اصلاً این وجود این نام یک پارامتر مثبت پر اهمیت محسوب می شود! کسی که تا به حال دوربین سونی را دست نگرفته می گوید "زشت است که یک حرفه ای سونی در دست بگیرد!" اینها همه بازریابی کانن است در حالی که سونی محصولات فراوانی تولید می کند و قطعاً قرار نیست برای دوربین دیجیتال به اندازه کانن پول خرج بازاریابی کند.
خوب است همین الان که هنوز H50 وارد بازار نشده سری به dpreview بزنید و بحثهای مرتبط با این دوربین را دنبال کنید. خواهید دید که همه مشتاقانه منتظر ورود این دوربین به بازار بوده اند اما دو نفر حتی پیش از انتشار بررسی های رسمی یا عکسهای قابل اعتماد چنان جوی ایجاد کرده اند که حالا همه دارند سونی را فحش می دهند!! آقاجان بگذار دوربین به بازار بیاید بعد از آن متنفر شو!
دو عاملی که باعث این جو عجیب علیه سونی می شود یکی بازاریابی قوی کانن و تا حدی نیکون است و دیگری عکاسان حرفه ای که خود هم هرگز از سونی استفاده نکرده اند اما روی کانن تعصب دارند. در واقع پشتیبانی عکاسان حرفه ای هم از کانن و نیکون به همان عامل اول یعنی بازاریابی این شرکتها باز می گردد.
در کل همانطور که قبلاً هم گفتم می توان برای هر دوربین به تنهایی نواقصی را شمرد و برای سونی هم اما در مقایسه خنده دار است که S5IS چینی با آنهمه اشکال به H7-9 ترجیح داده شود. و احمقانه است که S5IS پرفروش ترین دوربین سال گذشته بازار ایران بوده است. به هر حال بازاریابی بخش اصلی تجارت است اما امیدوارم تصور نشود که کیفیت تصاویر هم به لطف بازاریابی ارتقاء پیدا خواهد کرد!
البته باز تاکید می کنم که سافت بودن تصاویر در H9 یک باگ در محصول سونی محسوب می شود که سعی شده در H50 مرتفع شود و باید نتیجه را دید.
دوست عزیز با بسیاری از استدلال های شما کامل مخالفم...!
در حال حاضر عکاسان بی شماری از بدنه های سونی ( چه حرفه ای و چه آماتوری ) استفاده می کنند.
طبق آمار IDC سونی بعد از کانن با اختلاف ناچیزی ( کانن 23 میلیون و سونی 20 میلیون ) در رتبه دوم در جهان قرار دارد.
در رده دوربین های حرفه ای هم بعد از نیکون و کانن در درده سوم قرار دارد ( به این نکته توجه کنید که سونی تنها 2 سال است که در این بازار حضور دارد و نیکون و کانن هر کدام بیش از 50 تا 60 سال حضور دارند و شرکت هایی مثل الیمپوس و پنتاکس هم با سابقه بالای 50 سال باز هم پایین تر از سونی هستند ! )
سونی در طی 2 سال فعالیت بیش از 5 بدنه جدید و 15 لنز جدید معرفی کرده است که نه کانن و نه نیکون هیچ کدام این همه محصول را معرفی نکرده اند.
سونی در حال حاضر بیشترین تعداد و تنوع دوربین های کامپک ( بعد از کانن ) را دارد.
بسیاری از سایت های معتبر وجود دارند که تنها به نقد و مقیسه محصولات سونی می پردازند.
سونی در کل ژاپن موفق ترین شرکت الکترونیکی بوده و بعد از آن ماتسوشیتا قرار دارد و در این لیست کانن و نیکون رده های پایین قرار دارند.
سونی در بیش از 179 کشور جهان نمایندگی رسمی دارد.
شرکت سونی نه تنها در ایران نمایندگی رسمی و ثبت شده دارد بلکه در تمامی دوربین های خود ( چه حرفه ای و چه آماتوری زبان فارسی را هم ساپورت می کنند و منوهای فارسی نیز دارد!!! )
یک عده که زیاد به بازار و تحولات و برند ها آشنایی ندارد سونی را پایین تر و یا کمتر از سایرین می بینند.
دوست عزیز بهتر است ابتدا بهتر و بیشتر مطالعه کنید و سپس نظرات دوستانی را که زیاد اطلاعاتشان کامل نیست را تکرار کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
عجب :confused:
شما كه به اين راحتي از كلمات توهين آميز براي اثبات نظرات شخصي خود استفاده مي كنيد نمي ترسيد كه ديگري نيز استدلال هاي شما را بي برهان و بي پايه و كودكانه بخواند ؟
-
با سلام
jini عزیز :
بنده مدت زیادی است که در زمینه ی سخت افزار کامپیوتر مشغول فعالیت وتحقیق هستم بارها هم در تالارهای گفتگوی سایت سخت افزار عنوان نموده ام که : تعصب برندی = جهالت .
اما تعصب بر روی canon و nikon صرفا به دلیل تبلیغات و مارکتینگ قوی نیست.هر چند همگان بر تاثیر تبلیغات بر روی فروش محصوالات یک کمپانی اذعان دارند اما مطمئنا این دو کمپانی بزرگ در طول سالیان متمادی ای که از فعالیتشان در عرصه ی عکاسی میگذرد توانسته اند محصولاتی شایسته و در خور تحسین را در اختیار عکاسان سراسر دنیا قرار دهند که همین امر باعث اعتبار این دو کمپانی در نزد کاربران شده است.
اما قبول دارم که عده ای از کاربران ( مخصوصا قشر عام مردم ) متاسفانه نا اگاهانه و جاهلانه بر روی نام یک برند پا فشاری می نمایند و صرفا به دلیل انکه فرضا دوربینی نام " کنون " یا " نیکون " را یدک میکشد اقدام به خرید ان مینمایند . چرا که شاید هنوز راه تحقیق درست از طریق ابزارهای ارتباطی ( مانند اینترنت و... ) را نمیدانند و هنوز هم بر پایه ی تصورات کهنه و قدیمی خود اقدام به خرید محصولات مختلف مینمایند .به نظر بنده این وظیفه ی اهالی فن است که اقدام به ایجاد اگاهی نمایندو کمک کنند تا تصورات کهنه و old گذشته از بین برود.
ضمنا به نظر بنده این تصور اشتباه است که بگوییم محصولی فرضا ساخت کشور چین است پس کیفیت لازم را ندارد.!!!
زمانی را به خاطر میاورم که مردم برای انتخاب محصولی ( فرضا تلویزیون) وسواس زیادی به خرج می دادند که حتما نامش مثلا پاناسونیک باشد .یا ایوا باشد.یا اینکه حتما و حتما ساخت japan باشد و ساخت کشورهای دیگر نظیر چین و مالزی و... نباشد . اما در حال حاضر این تصور کاملا اشتباه است اگر کمی به عملکرد شرکتهای بزرگ دقت نمایید ( مانند سامسونگ , سونی , ال جی و...) متوجه میشوید که تقریبا اکثرشان بخش عمده ی تولید محصولات خود را به کشورهایی نظیر چین و ... سپرده اند .
در ضمن منتظر نامها و کمپانی های معتبر چینی در اینده ای نه چندان دور باشید.
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
... در واقع این انجمن هم انعکاسی است از سایتهای معتبر دیگر..
:eek:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
دوست عزیز با بسیاری از استدلال های شما کامل مخالفم...!
در حال حاضر عکاسان بی شماری از بدنه های سونی ( چه حرفه ای و چه آماتوری ) استفاده می کنند.
طبق آمار IDC سونی بعد از کانن با اختلاف ناچیزی ( کانن 23 میلیون و سونی 20 میلیون ) در رتبه دوم در جهان قرار دارد.
در رده دوربین های حرفه ای هم بعد از نیکون و کانن در درده سوم قرار دارد ( به این نکته توجه کنید که سونی تنها 2 سال است که در این بازار حضور دارد و نیکون و کانن هر کدام بیش از 50 تا 60 سال حضور دارند و شرکت هایی مثل الیمپوس و پنتاکس هم با سابقه بالای 50 سال باز هم پایین تر از سونی هستند ! )
سونی در طی 2 سال فعالیت بیش از 5 بدنه جدید و 15 لنز جدید معرفی کرده است که نه کانن و نه نیکون هیچ کدام این همه محصول را معرفی نکرده اند.
سونی در حال حاضر بیشترین تعداد و تنوع دوربین های کامپک ( بعد از کانن ) را دارد.
بسیاری از سایت های معتبر وجود دارند که تنها به نقد و مقیسه محصولات سونی می پردازند.
سونی در کل ژاپن موفق ترین شرکت الکترونیکی بوده و بعد از آن ماتسوشیتا قرار دارد و در این لیست کانن و نیکون رده های پایین قرار دارند.
سونی در بیش از 179 کشور جهان نمایندگی رسمی دارد.
شرکت سونی نه تنها در ایران نمایندگی رسمی و ثبت شده دارد بلکه در تمامی دوربین های خود ( چه حرفه ای و چه آماتوری زبان فارسی را هم ساپورت می کنند و منوهای فارسی نیز دارد!!! )
یک عده که زیاد به بازار و تحولات و برند ها آشنایی ندارد سونی را پایین تر و یا کمتر از سایرین می بینند.
دوست عزیز بهتر است ابتدا بهتر و بیشتر مطالعه کنید و سپس نظرات دوستانی را که زیاد اطلاعاتشان کامل نیست را تکرار کنید.
کاوه جان، نمی شود سونی را برند محبوب دانست چون دوربین های کامپکت آن فروش خوبی دارند! باید میزان فروش دوربین های حرفه ای با هم قیاس شوند. درست است که سونی رتبه سوم فروش دوربین های حرفه ای را در اختیار دارد اما سهم سونی از بازار دوربین حرفه ای تنها 6 درصد است که در مقابل سهم بیش از 40 درصدی کانن و نیکون ناچیز است. نظر من هم این است که سهم کم سونی از بازار تنها به بازاریابی شرکت های رقیب باز می گردد نه کیفیت سونی. ممکن است سونی موفق شود در10 سال آینده سهم قابل قبولی از این بازار به دست بیاورد اما بحث ما همین حالا است که فعلاً تنها 6 درصد سهم از بازار دوربین در اختتیار دارد.
درست است که سونی تنها دو سال است که در زمینه تولید دوربین های دیجیتال حرفه ای فعالیت می کند اما سالهاست که دوربین کامپکت تولید می کند و باید پرسید که چرا در تولید دیر موفق به تولید دوربین حرفه ای شده است.
اینطور هم نیست که حالا چیزی به ذهنم رسیده باشد و به قول شما بدون مطالعه آن را یادداشت کرده باشم. داستان از یک review در CNET آغاز شد و مدتها پیگیر این مساله بودم که به اینجا رسیدم که مساله بازاریابی و تکنیکهای رقبا است برای حذف یا کم قدرت کردن رقیب. این هم در دنیای امروز غیراخلاقی محسوب نمی شود اما حرف من این است که ما به عنوان مصرف کننده این محصولات باید با این شگرد ها آشنا باشیم تا هنگام خرید دچار توهم نشویم که چون فلان دوربین نام کانن یا نیکون دارد پس بی شک بهتر از مشابه سونی است! این حرف یکی از دوستان حرفه ای است که در این انجمن هم حضور دارد و انصافاً هم عکسهای بی نظیری ثبت کرده اما در حالی که هرگز هم از سونی استفاده نکرده در توصیه به دیگری می فهماند که سونی بچه بازی است و به درد عکاس نمی خورد و اصلاً عکاسان حرفه ای هرگز ار سونی استفاده نمی کنند و ...
نقل قول:
شما كه به اين راحتي از كلمات توهين آميز براي اثبات نظرات شخصي خود استفاده مي كنيد نمي ترسيد كه ديگري نيز استدلال هاي شما را بي برهان و بي پايه و كودكانه بخواند ؟
دوست عزیز شما اگر متن را مطالعه کنید می بینید که به هیچ کسی توهین نکرده ام. اینکه مثلاً گفته شود که "احمقانه است ایران با وجود اینهمه منابع طبیعی و معدنی در چنین جایگاهی قرار دارد" توهین به مردم ایران نیست، نوعی اظهار تاسف است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
دوست عزیز شما اگر متن را مطالعه کنید می بینید که به هیچ کسی توهین نکرده ام. اینکه مثلاً گفته شود که "احمقانه است ایران با وجود اینهمه منابع طبیعی و معدنی در چنین جایگاهی قرار دارد" توهین به مردم ایران نیست، نوعی اظهار تاسف است.
برداشتي كه از صحبت شما مي شود ( و نه لزوما آنچه در مخيله ي شما مي گذرد) توهين به شعور همه ي خريداران فلان محصول است. وقتي احمقانه است كه فلان محصول پرفروشترين است همه ي اين خريداران به طريق اولي (oolaa) احمق انگاشته مي شوند. :confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
برداشتي كه از صحبت شما مي شود ( و نه لزوما آنچه در مخيله ي شما مي گذرد) توهين به شعور همه ي خريداران فلان محصول است. وقتي احمقانه است كه فلان محصول پرفروشترين است همه ي اين خريداران به طريق اولي (oolaa) احمق انگاشته مي شوند. :confused:
من واقعاً چنین قصدی نداشتم اما حالا که چنین برداشتی از حرف من شده رسماً از شما و دیگرانی که احساس کرده اند به آنها توهین شده معذرت خواهی می کنم. :::happy:::
-
هنوز هم با شما مخالفم...!
دلایل بسیاری هم وجود دارد برای مخالفت با شما و رد نظراتتان.
اما یکی دو دلیل وجود دارد که نمی شود همه را گفت!
یکی اینکه آنقدر تکرار کرده ام که دیگر برای خسته کننده شده است.
هنوز هم در جامعه می بینم کسی بدنبال فلان جنس ژاپنی است!هنوز هم هستند کسانی که فکر می کنند کانن و نیکون برند های حرفه ای هستند!در صورتی که باید اول حرفه را معنی کنند و بعد حرفه ای را!
هنوز 50% عزیزان در همین فروم که همگی متخصص هستند نمی دانند حرفه چیست و حرفه ای کیست!
به قول دوستی دوربینی حرفه ای است که بالای دو میلیون تومان قیمت داشته باشد!!!
حالا باید پرسید که سونی آلفا 700 حرفه ای تر است و یا هاسلبلاد H3D و یا کانن 450دی!؟
یا نیکون D40X بهتر است و حرفه ای تر و یا Mamiya ZD و یا Phase One 645 ؟
دوست عزیزم اون دوستی که عکس هایش زیبا است و می فرمایید سونی اسباب بازی است احتمالا یا از روی بی دانشی است و یا از روی تعصب!
اگر به مسئله تبلیغات اشاره می کنید باید عرض کنم که یقینا و 100% تبلیغات سونی بیشتر از جمع تبلیغات کانن و نیکون بر روی هم است!
دوست عزیزی مجله ی P L A Y B O Y را دیده بود که در وسط اش تبلیغات سونی ( آن هم دوربین ) وجود داشت:eek:
دوست نازنین نیکون بیش از 70 سال است که دوربین می سازد.
و کانن هم حدود 50 سال.
هنوز هم هستند کسانی که اولین مدل های این دو کمپانی را خریده اند و با آن کار کرده اند و حالا به Last Version رسیده اند.
اگر به تاریخ و ساخت دوربین های کامپک و SLR Like دیجیتال نگاهی گذار بیاندازید متوجه می شوید که آن زمان که نیکون و کانن داشتند با هم هفت سنگ بازی می کرد کداک و سونی سنسور می ساختند!
عزیز دلم این دیدی که شما از اطرافیانتان دارید مختص طبقه بالا و متخصص و حرفه ای نیست.این دید عوام کوچه و بازار است!آنها که می گویند ماشین های آمریکایی از نظر امنیت بهترین هستند ( این یکی شده واسه من آینه دغ! آخه ماشین آمریکایی دهه 70 کجاش امنیت داره؟ حتی اجازه نمی دادند وارد اروپا بشه! )
دوست نازنین یک جای بحث تان می فرمایید تیراژ تولید مهم است و نشانه حرفه ای تر بودن است!
یک جای دیگر می فرمایید تیراژ مهم نیست ( که بنده هم اعتقاد دارم اصلا مهم نیست )
اگر تیراژ مهم است خوب سونی در تیراژ دومین است.
اگر تیراژ مهم نیست که هیچی!
دوست عزیزم...
این دوربین های سونی که می بینید یک زمانی مینولتا بوده اند!( البته اگر مینولتا را هم زیر سوال نمی برید )
همان مینولتایی که نورسنج را ساخت!همان که اتوفوکوس را خلق کرد!همان که استفاده از آینه در ویزور را مقرون به صرفه تر ساخت!همان......
دوست عزیزم.از قدیمی تر ها اگر سوال کنید خواهند گفت که زمانی مینولتا همرده نیکون و کانن بود.این بدنه های جدید سونی وامدار همان سنت و همان تکنولوژی و همان دانش و تجربه هستند.
این که بنده بنشینم با شما ساعت ها بحث کنم که این تفکر اشتباه است دردی از بنده و شما درمان نمی کند.مرور زمان است که به شما و بنده ثابت خواهد کرد کدام ها ماندنی هستند و کدام ها رفتنی.
دوست عزیزم
فقط این را بدانید که عوام فکر می کنند کانن و نیکون دوربین را را از مریخ می آورند
اما یادشان نیست که سنسور ها ، مونیتور ها ، باطری های ، آی سی ها ، تکنولوژی ها و ... های دیگر ساخت همین سونی است.
اظهارات بنده را می گذارند به پای احساسم به سونی.اما من نسبت به کداک ، الیمپوس ، لایکا ، پنتاکس و ... هم همین حس را دارم.حسی که از ندانستن طبقه قالب جامعه ناشی می شود.
همان طبقه که هنوز دنبال جنس ژاپنی هستند و فکر می کنند چون فلان چیز چینی است پی بی کیفیت است.
-
کاوه عزیز،
با بیشتر حرفهای شما موافقم و فقط در چند مساله با شما اختلاف نظر دارم. در واقع شما هم از نگاه خود سعی می کنید این نگاه عامیانه به مارک و دوربین و لنز را نکوهش کنید و من هم. اما دلایل ما برای اینکار کمی و فقط کمی با هم تفاوت دارد.
نقل قول:
اگر به مسئله تبلیغات اشاره می کنید باید عرض کنم که یقینا و 100% تبلیغات سونی بیشتر از جمع تبلیغات کانن و نیکون بر روی هم است!
من به بازاریابی اشاره کردم نه به تبلیغات! تبلیغات فقط قسمتی از بازاریابی هستند اما مثلاً اختصاص بودجه برای ایجاد جو بدبینی به محصول رقیب یکی دیگر از تکنیکهای بازاریابی است و خیلی تکنیکهای دیگر...شما فرض کنید مدیر کانن هستید و همه محصولات شما هم مرتبط با عکاسی است. از طرفی می بینید که هرکس می خواهد دوربینی تهیه کند به dpreview سر می زند و بخش مهمی از اطلاعات خود را از آنجا کسب می کند. یا برای خرید به CNET می رود و... آیا واقعاً به صرفه نیست که با اختصاص بودجه سعی کنید در این سایتها حضور داشته باشید تا از قدرت رقیب کم کنید؟! کل هزینه شاید کمتر از یک تبلیغ تلویزیونی باشد. شاید من این روش را نپسندم اما توجه کنید که این روش در دنیای امروز کاملاً پذیرفته شده است و اگر شما چنین نکنید رقیب شما همین کار را خواهد کرد. اما مساله اینجاست که من و شمای مصرف کننده باید با شگردهای بازاریابی آشنا باشیم و نباید تصور کنیم که اطلاعاتی که از این سایتها به دست می آید لزوماً صحیح هستند یا از جامعیت کافی برخوردارند. شاید بگویید سونی هم بازاریابی می کند اما محصولات سونی بسیار متنوع هستند و البته شاهکار سونی این است که با اینکه به طور تخصصی روی تولید یک محصول خاص کار نمی کند اما همیشه بهترین کیفیت ها را داشته. اما به هرحال شرکتی که به طور تخصصی در حوزه عکاسی دیجیتال فعالیت می کند با بازار و شیوه های بازاریابی و ظرافتهای آن بیشتر آشناست. چنین شرکتی به خوبی می تواند رسانه ها و افراد اثرگذار را شناسایی کند و حتی بداند که چه نوع مقابله ای با محصول رقیب می تواند روی ذهن مخاطب اثر مطلوب آن شرکت را داشته باشد....و می بینیم شرکتی مثل کانن در بازاریابی حقیقاتا موفق عمل کرده است...
نقل قول:
هنوز 50% عزیزان در همین فروم که همگی متخصص هستند نمی دانند حرفه چیست و حرفه ای کیست!
کاملاً موافقم اما مقصود من از "دوربین حرفه ای" دوربین های SLR ها بودند و قصد نداشتم به نگاه عمیق تری به این موضوع داشته باشم. و درصدهای ارائه شده هم مربوط به سهم سونی و رقبایش از بازار این دوربین ها بود.
نقل قول:
همان طبقه که هنوز دنبال جنس ژاپنی هستند و فکر می کنند چون فلان چیز چینی است پی بی کیفیت است.
من هم واقعاً چنین نظری نداشتم اما تجربه به من ثابت کرد که جنس چینی طراحی خوب و ظریفی دارد اما در ابزار دقیق نمی تواند کیفیت مطلوب را حفظ کند. مخصوصاً در ابزاری با دقت دوربین دیجیتال. اگر دقت کنید می بینید که کانن هم بهترین محصولات خود را در ژاپن می سازد در حالی که هزینه تولید در چین بسیار پایین تر است.
نقل قول:
دوست نازنین یک جای بحث تان می فرمایید تیراژ تولید مهم است و نشانه حرفه ای تر بودن است!
یک جای دیگر می فرمایید تیراژ مهم نیست
قطعاً تیراژ بالا ارتباط مستقیمی با کیفیت محصول ندارد و هیچ تضادی هم در آنچه گفته ام وجود ندارد چون قصد من هم اشاره به همین مساله است که چطور سونی با کیفیتی قابل قبول نتوانسته در مقابل بازاریابی کانن و نیکون به تیراژ مناسبی دست پیدا کند.
-
کاوه جان از اینکه وقت ارزشمند خودت رو میذاری و مطلب مینویسی ممنون
همچنین از JiNi که پست ایشون رو بعد از ثبت این پست دیدم :)
اگه اجازه بدی من در ادامه عرض کنم :
دوربین دیجیتال از نظر من به دو بخش مهم تفکیک میشه.
اول دانش عکاسی ( نور ، رنگ ، دیاف ، شارپنس و ... ) است که از قدیم و دوران فیلم و دوربینهای آنالوگ هم بحث روش بوده
و دوم تکنولوژی ( لنز ، سنسور ، اتو فوکوس ، Iso و ... ) که در اصل باید تمام قوانین بند اول ( دانش عکاسی ) رو بدون نقص اجرا کنه.
به نظر من شرکتی مانند کداک که فکر کنم بنیانگذار عکس باشه معنی عکس رو خوب میفهمه
و شرکتی مانند سونی در تکنولوژی جزو برترین هاست.
به جای اینکه کداک به تکنولوژی فکر کنه و سونی به عکاسی ، بهتره مثل نیکون تکنولوژی رو به سونی واگذار کنن و به تصویر بهتر و طراحی بهتر فکر کنن.
ولی اگه سونی تو عکس هم بخواد همینطوری پیش بره دیگه رقبا باید .... :(
-
خدا را شکر که به یک رویه مطلوب رسیدیم...
در بسیاری از سایت ها ( برای نمونه cameralabs که شیفته ی محصولات سونی است و یا letsgodigital که شیفته پاناسونیک و یا DPreview تخصصی ترین سایت عکاسی که شیفته کانن است و یا imaging-resource که در اکثر موارد باز هم سونی را می ستاید و یا POP Photo که باز هم عاشقانه دوستدار سونی است و سونی جز اسپانسر های همیشگی این سایت و مجلات آن است ) نفوذ سونی را بشدت می بینیم.
این لینک را ببینید.خبر یک چیز دیگری است ما تبلیغات چیز دیگر.لینک های انتهای صفحه را هم ببینید.
http://www.imaging-resource.com/NEWS/1209154989.html
CNET یک سایت تخصصی لوازم IT است اما به هیچ وجه سایت تخصصی دوربین و عکاسی نیست.
شما اگر نگاهی گذارا به سایت های تخصصی دوربین بیاندازید خواهید دید که متاسفانه کانن و نیکون در آنها جای چندانی ندارند ( از نظر بازاریابی و تبلیغات ) و بر عکس برند های دیگر از سونی و پاناسونیک و پنتاکس تا .... بسیار موفق تر هستند.
در همان سایت CNET در مورد لب تاپ ها و دیگر لوارم سونی آنقدر ستایش و شیفتگی وجود دارد که گاهی انسان دلزده می شود.
باید دید که بازار هدف کیست و کجا است.
سونی پارسال یک مسابقه بین المللی به کمک POP PHOTO برگذار کرد که از بیش از 170 کشور جهان شرکت کننده داشت و در هنگامی که جوایز همه ساله POP PHOTO را می دادند این جوایز را هم دادند!
در چند سال گذشته اگر به انتخاب های برترین های سال نگاه بیاندازید می بینید که مثلا پاناسونیک و سونی با وجود اینکه سابقه چندانی در ساخت لوزام عکاسی ندارند اما جوایز را درو می کنند ، مثلا سال 2006 دوربین سال آلفا 100 بود!
سونی اهداف بلند مدت را بیشتر از اهداف کوتاه مدت رد نظر دارد.این موضوع را از شیوه تبلیغات و بازار هدفی که در نظر دارد می توان دید.مثلا این روز ها در اکثر مجلات معروف طراحی دوربین های سونی تبلیغ می شوند ( هرچند سبک و سیاق طراحی سونی جز طرح های برتر هر ساله است چه در دوربین و چه در سایر لوزام و بسیاری از طراحان جهان طراحی های نوآورانه سونی را می ستایند ) در ورک شاپ های برگذار شده در نمایشگاه CEBIT اسپانسر اصلی سونی بود.همین طور در نمایشگاه فناوری های تخصصی ژاپی ( که یک اسم خیلی دهن پر کن است )
بله بازار آنقدر گسترده و پیچیده است که تحولات آن را نمی توان پیش بینی کرد.
این تاپیک را به دلیل خارج از موضوع بودن بحث به تاپیک نگاهی به بازار انتقال می دهیم...
در مورد ساخت چین بودن هم بنده نظرم کامل مشخص است.جنس مورد نظرم از برند مورد اطمینانم ساخت هر کجا ( حتی افغانستان ) که باشد در خرید آن شک نمی کنم.
QC شرکت های بزرگ آنقدر محکم و سخت گیرانه برخورد می کنند که نیازی به احتیاط خریدار نباشد.
-
سلام دوستان
من کلاً با اين بحث ها موافق نيستم اين از موضع من همين اولش
اينم از من داشته باشين عزيزان
به نظر من بهتر اين هستش که هيچ تعصبی نداشته باشيم و کاملاً آزادانه به همه محصول ها نگاه کنيم و تصميم بگيريم
دوستی دارم که ار وان داره و من با اين 720 مقايسه کردم شما هم امتحان کنين و ببينين که بدون راو رنگ های صورتتون يا هر جای ديگه عکس طبيعی نيست اصولاً دوربين های آماتور سونی همه اين مشکل رو دارن يا سری دبیلیو سونی شايد هم مدل های ديگه که من نميدونم حتا همون ار وان نميتونه کمتر از 35 سانت رو فکوس کنه و اين بد هست من با 720 زپرتی ميتونم از مورچه که روی لنز راه ميره عکس بگيرم و خیر سرم باهاش ماکرو گرافی کنم
سونی يه مارک خيلی با کلاس و قوی هستش ولی من باورم نميشه که توی 3 سال بتونه راهی که کنون توی 50 سال رفته رو بره کنون کارش دوربين ساختن هستش
اصولاً سونی عادت داره که مشتری رو دنبال خودش بکشونه چند روز پيش يه دی وی دی اگه اشتباه نکنم توليد کرد که 500 گيگ ظرفيت داشت امّا فقط با براويا کار ميکنه و اين جالب هست
الان سامسونگ هم دوربين توليد ميکنه ولی اين منطقی هستش که برای کنون يا نيکون يا هر مارک با سابقه ديگه حق ريش سفيدی و ارزشی بالا تر بزاريم
براويا بهترين تی وی هستش که اغلب ما ميشناسيم اما جالب هست که سال 2007 تی وی های پايونير که کم تو ايران پيدا ميشه بهترين بودن
سونی جزوه اولين مارک های خوبی بود که به ايران وارد شد و اين باعث ميشه خيلی از ما ها رو اون نظر مثبت تری داشته باشيم
اينم صادقانه عرض ميکنم که اگه سونی دوربينی در حد 720 کنون داشت و قيمتش قابل قبول بود حتماً اونو ميخريدم امّا حس ميکنم پول زور ازم ميخواد
اگه بين بقيه وسايل الکتريکی نگاه کنيم باز ميبينيم که سونی لوگو که ميزنه به هر چيزی شايد 20 درصد مياد رو قيمت و اين چيزی نيست که من به شخصه بتونم باهاش کنار بيام ولی اين رو هم بايد گفت که گاهی واقعاً 20 درصد بيشتر دادن برای سونی ارزش داره
اگه هر جایی از گفته هام غلط بود اصرار دارم که گوش زد بفرمایین
در ضمن فکر نکنم که توی اين فروم کسی از سهام دار های کنون يا سونی يا نيکون حضور داشته باشن پس اين بحث ها خود به خود بی معنی ميشه و منطقی تر اين هستش که همه برند ها رو يکی فرض کنيم و از بين همه اونا انتخاب کنيم و هر کس هم ازاد هستش که منطق خودش رو داشته باشه
-
خوب چون فرمودید ، عرض می کنم...
اینجا اگر بخواهیم درمورد سایر لوازم ساخت کمپانی های دیگر بحث کنیم شاید کمی خارج از موضوع باشد.
اما...
مثلا کانن پرینتر هم می سازد!
نیکون هم میکروسکوپ و تلسکوپ می سازد!
پس این دوربین ساز بودن را از روی اسم کمپانی ها برداریم بهتر است.ماشین ساز.دوربین ساز.چرخ گوشت ساز و ... اصلا معنا ندارد.
در مورد سایر تکنولوژی ها هم باید عرض کنم که هر شرکتی که صاحب تکنولوژی باشد ( مثل سونی ) ترجیحا تمامی بازار را مجبور می کند که از آن پیروی کند.مانند قضیه Blu Ray که با وجود شکرت های عظیمی مثل Microsoft & MGM & Toshiba و بسیاری از بزرگان دیگر باز هم سونی توانست بازر را در دست بگیرد و چند ماه پیش رسما شکست HDDVD علام شد.چرا؟چون یک شرکت بزرگ با تبلیغات و بازاریابی و نفوذ خود توانست این امتیاز را بدست آورد.
آن DVD که شما فرمودید 50 گیگ حجم دارد و از نوع Blu Ray است.Blu Ray تکنولوژی جدید و نسل تازه مدیاهای ذخیره سازی است.مثل دی وی دی و یا مثل سی دی اما با ظرفیت 50گیگابایت!این ظرفیت بیشتر برای پخش تصاویر HD نیاز است.HD هم یک فرمت رسمی و بین المللی است ( باز هم از تکنولوژی های مشترک بین سونی و چند کمپانی دیگر ) که بالاترین کیفیت و اطلاعات را در خود جای می دهد.برای پخش فرمت HD نیاز به یک مونیتور و یا تلویزیون است که بتواند ای فرمت را ساپورت کند.همین طور نیاز به یک رابط ( کابل ) که تصویر را متقل کند.این رابط و تکنولوژی که باز هم از تکنولوژی های مشترک سونی و چند کمپانی دیگر است HDMI نام دارد.نسل تازه تصاویر!براویا ها هم جز معدود تلویزیون هایی هستند که این امکانات را دارد ( مثل هیتاچی و پاناسونیک و چند کمپانی معدود دیگر )
اینکه پایونیر بهتر است فقط در یک رده!و ان هم مدل هایی که بین 5 تا 8 هزار دلار قیمت دارند و نه مدل های ارزان.در مدل های ارزان هنوز هم که هنوز است سامسونگ و پاناسونیک و سونی حرف اول را می زنند.در مدل های بالاری 8 هزار دلار هم همین طور است و فقط در مدل های 5 تا 8 دلار است که دو تلویزیون پایونیر جز 10 تای بالای لیست است.در صورتی که در تمام لیست ها سامسونگ حداقل 5 نماینده دارد.چه گران ترین ها و چه ارزان ترین ها.سونی و پاناسونیک هم هر کدام حداقل 2 نماینده در لیست ده تای بالای جدول دارند.
خوب این داستان سر دراز دارد....
در مورد دوربین های سونی!
نقل قول:
دوستی دارم که ار وان داره و من با اين 720 مقايسه کردم شما هم امتحان کنين و ببينين که بدون راو رنگ های صورتتون يا هر جای ديگه عکس طبيعی نيست اصولاً دوربين های آماتور سونی همه اين مشکل رو دارن
متوجه این قسمت از فرمایشاتتان نشدم!
سعی کنیم قانون نگذاریم و نگوییم اصولا دوربین های فلان برند فلان طور هستند.اما در مورد بالا با شما موافق نیستم.دوست داشتید تست ها را مشاهده کنید...
http://www.dpreview.com/reviews/SonyDSCR1/page2.asp
نقل قول:
ولی من باورم نميشه که توی 3 سال بتونه راهی که کنون توی 50 سال رفته رو بره کنون کارش دوربين ساختن هستش
چرا فراموش می کنیم که نصف بیشتر این راه را مینولتا رفته است؟ ( می دانید مینولتا در سال 1928 تاسیس شد و در سال 1929 اولین دوربین خود را به بازار داد؟ در صورتی که همین کانن عزیز در سال 1930 تاسیس شد و اولین دوربین اش را در سال 1934 عرضه کرد و یا نیکون در سال 1917 تاسیس شد اما تا سال 1948 طول کشید تا یک دوربین مستقل تولید کند؟ )دوست عزیز سال و روز و ماه نه برای کسی برتری می آورد و نه بزرگی و نه جایگاه و تکنولوژی!کارخانه ارج هم سالها است متولد شده اما هنوز کولر آبی 4 دهه پیش را تولید می کند.پس نسبت به بوتان که زیر 10 سال سابقه دارد بهتر است؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Minolta
http://en.wikipedia.org/wiki/Canon
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikon
در مورد ماکرو گرافی!
باز هم شما قانون نوشتید بدون اینکه تحقیق کنید!
چند مدل از سونی نام ببرم که حداقل فوکوس 1 و یا 2 سانتی متر داشته باشند؟
Sony DSC-T300
Sony DSC-S780
Sony DSC-T200
Sony DSC-H3
Sony DSC-W80
Sony DSC-H2
Sony DSC-F828
و...........................
شما R1 را دیده اید که ماکرو 35 سانتی دارد.ان هم دلایل بسیار پیچیده ای دارد مثل سایز سنسور که بزرگ ترین سنسور را در بین تمام دوربین های SLR Like تولید شده در جهان ( تا به امروز ) دارد ( البته آن هم از نوع CMOS ).شاید سایز سنسور هم موضوع جذابی باشد.
خلاصه اینکه دیدن بازار گاهی جذاب است.رصد کردن وقایع و اتفاقات.اما نباید محو بازار شد.نباید یک بعدی داستان را دید.بنده به عنوان یک کاربر سونی در اکثر مواقع به دوستان پیشنهادی غیر از سونی را می دهم.علت هم این است که مشورت گیرنده با خیال راحت بداند که بنده قصد ندارم سلیقه و هدف و میل شخصی ام را به او و انتخابش تحمیل کنم.اما بسیاری از دوستان عادت کرده اند آن چیزی را که خودشان دارند کامل ترین ببینند.
اگر از بنده بپرسند مهم ترین و تاثیر گذار ترین و بزرگ ترین و قدرتمند ترین و پر نفوذ ترین و شایسته ترین کمپانی آسیایی کدام کمپانی است فقط یک نام جلوی چشم ام می آید و آن هم میتسوبیشی...
-
سلام
کاوه خان بنده همون اوّلين بند از پستم اعلام کردم که موضع بی ترفی رو چسبيدم و نوشته هام فقط اعتقاد شخصيم بود و بند آخر هم عرض کردم که بهتر هستش همه اين حرفا رو بزاريم کنار و انتخاب درست تری داشته باشيم
فکر نميکنم خود حضرت عالی منکر اين امر باشين که سونی گرون هستش و راز اين گرونی هم هيچ وقت معلوم نشده برای من مدل r1 رو دوستان من چند سال پيش از سر بی اطلاعی البتّه از اروميه حدوده 900 تومان پولشو رو دادن و در آتليه استفاده ميکنن و شما بهتر ميدونين که 2 سال پيش با اين هزينه چه مدلی ميشد تهيه کرد الان هم موندن که چيکار کنن باهاش چون هیچ لنزی رو نمیتونن روش ببندن
جناب قبادی مقايسه 720 کنون با تی 200 يا تی300 350 هزار تومنی و و 828 که 600 هزار تومان هست رو درست نميبينم و منطقی به نظر نمياد بايد ديد دوربين هم قيمت از 2 برند مختلف چه تفاوت هايی با هم دارن و 100 البته 2 برند که هم اندازه هم اعتبار دارن
با خريد w80 شما زوم 3 برابر داريد و با 720 دارای 6 برابر زوم هستيد ديافراگم شما با w80 تا 5 هست ولی با 720 تا 8 ميتوانيد پيش بريد البته بدون هک و ميتونيد با داشتن w80 از فوکوس 4 سانتی لذت ببريد به نظر شما اين قابل قبول هست که با خريد w80 بيشترين زمان نور دهی برابر 1 ثانيه باشد در اين صورت شما خيلی از مناظر محسور کننده شب رو از دست ميديد با فلاش ضعیف تر از خودتون هم عکس های زياد جالبی نميتونيد بگيريد
ميتوان اين مقايسه را خط به خط با اس 780 هم کرد و به نتيجه های جالبی رسيد اما با خريد سونی به قول خود حضرت عالی از ديد برخی دوربين ژاپنی تهيه کرده ايد و البته پول اين پرستيژ رو هم به سونی پرداخت کرده ايد و البته اين رو هم تصور بفرماييد که اگر ويژگی های 720 در يک مدل از سونی قرار بگيره چه قيمتی بايد براش پرداخت
اما دوستان منطقی نيست که کسی با 220 تومان هزينه سونی رو تهيه کنه و اميدوار هستم که کاوه خان قبادی هم با من هم نظر باشن با خريد w80 شما به نسبت هزينه امکانات نميخريد مگر اينکه کاوه خان بخوان هويت کنون رو زير سؤال ببرن و بگن اصلاً اعتبار اين رو ندارن که با سونی مقايسه شن که میدانم این عقیده روندارن
متاسفانه بنده سعی کردم حسب امر شما اينبار با تحقيق قانون بنويسم ولی ديدم که ننويسم بهتر هست چون فوکوس روی 1 سانت رو به جز سری تی در هيچ کدام از مدل های معرفی شده توسط شما مشاهده نکردم و احتمال اينکه بنده اشتباه ميکنم بيشتر است و اين قصه ناگفته بماند عين ثواب هست
ذکر اين نکته هم ضروری هست که بنده دی وی دی های بلو ری رو عرض نکردم به حضورتون و چند روز پيش در اخبار آمده بود که 500 گيگ حافظه داخلی روی فکر کنم دی وی دی پلير قرار گرفته که فقط با براويا سازگار هست و در مورد hd dvd کاملن نظر شما صحيح هست
اينکه شما به شخصه اغلب سونی به کسانی که از شما نظر ميخوان پيشنهاد نميدين بدون تعارف نشان از شخصيت بالای شما هستش که قابل احترام برای خود من هست ولی برخی اوقات شما نميتونين سونی پيشنهاد بدين مثلاً با هزينه 220 تومان هيچ کسی نميتونه سونی پيشنهاد بده همون طور که خود شما هيچ وقت اين کار رو نميکنين
در مورد hd dvd هم حتماً اطلاع داريد که اين فقط حمايت سونی نبود که باعث شد شکست بخوره و اگر به بازار کنسول ها هم نگاه کنيد ميبينيد که چطور کنسول wii به لطف تجربه و سابقه جلوی ماکروسافت و سونی با تشکيلات عریض و طويل ايستاد چيزی که دور از ذهن مينمود پس جناب قبادی نمیتوان به همین راحتی ها از کنار تجربه شرکت ها گذشت
و حرف آخر اينکه جناب قبادی در گير شدن در اين بحث ها کمترين سودی برای مصرف کننده نداشته و نخواهد داشت بهتر اين هست که ما اين گوشه از جهان سوم بشينيم و منتظر باشيم که اين شرکت های بزرگ برای رو کم کنی هم چه تکنولوژی رو با چه قيمت به ما ميفروشن همون طور که ديديم کل کل ياهو و گوگل و ماکروسافت چه محصولات شيرينی برای کاربران به ارمغان آورد
-
نقل قول:
اگر از بنده بپرسند مهم ترین و تاثیر گذار ترین و بزرگ ترین و قدرتمند ترین و پر نفوذ ترین و شایسته ترین کمپانی آسیایی کدام کمپانی است فقط یک نام جلوی چشم ام می آید و آن هم میتسوبیشی...
سلام
در اينكه واقعا شكي نيست و مي دانيم كه هم اكنون Nikon هم جزو يكي از كوچكترين دارايي هاي Mitsubishi است. ضمنا از Samsung قافل نشويد كه در آينده اي نه چندان دور يك ميتسوبيشي دوم خواهد بود.
-
دوست عزیزم...
بنا به دلایلی که برای خودم کافی است صلاح نمی بینم در این بحث شرکت کنم.
متاسفانه داستان همان است که بارها گفته ام...هنوز هم داستان همان است و هنوز هم......
دوست داشتید در پیام خصوصی چند مدل را معرفی می کردم که با توجه به نیازهای شما پاسخگو باشد.هم ماکرو 1 سانتی متر داشته باشد هم 6 ایکس زوم و هم قیمت معقول....
هنوز هم R1 حدود 800هزار تومان است.خیلی از دوربین های سونی هم ساخت ژاپن نیستند خوشبختانه!و اینکه Blu Ray ابداع و تکنولوژی اختصاصی سونی است.مثل VHS و .........!!!
.....!
پی نوشت...
الان پست شما را دیدم فرهاد عزیز...
بلکه سامسونگ بشدت در حال بزرگ شدن است.اتفاقا چند روز پیش چند کمپانی کوچک ژاپنی را خرید!
کره ای ها سامسونگ را می پرستند و بشدت به آن افتخار می کنند.چرا که باعث شده نام کره در سراسر جهان منتظر شود.سامسونگ جز پر بازده ترین کمپانی های حال حاضر جهان است ( نسبت سرمایه به سود ) فقط گاهی این روح کره ای در وجودشان نفوذ می کند.قضیه رشوه و فساد مالی و ... لی کان هی ( یکی از پر نفوذ ترین مردان در کره ) این روزها در اخبار جهان منتشر شد و منجر به استفای او شد.
اما در آینده سامسونگ گروپ جز TOP TEN جهان خواهد بود.
اما در حال حاضر هنوز میتسوبیشی در آسیا حرف اول را می زند...