Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
فرهاد جان قابل شما را ندارد.بنده را می شناسید تعارفی نیستم.اتفاقا دوربین بسیار تر تمیز است و حتی جعبه اش هم صحیح و سالم است ( البته به همراه کاتالوگ ها ! ) برای یک دوربین که حدود 30 سال سن دارد بسیار عالی است.تنها اشکالش این بود که باطری ها تمام شده بودند که 4 عدد باطری خریدم و خلاص.مثل روز اول ( حتی بهتر ) کار می کند.فقط مقداری خاک بر روی صفحه فوکوس و آینه نشسته است که انشالله سر فرصت باید یک تمیز کاری اساسی و حرفه ای انجام شود...
فرهاد جان فقط برای شما....
ویزور به زیبایی و شفافی و سادگی این دوربین تا به حال ندیده ام....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من شب ها صدای شاتر D3 رو در خواب می شنوم. 11 فریم در ثانیه...
اینقدر نازه....
چند تا ویدئوش هست :
این ویدئو شاتر ۴۰دی با ۶.۵ فریم در ثانیه
این هم مقایسه صدای شاتر ۴۰دی و ۱d mark۲
ویرایش توسط Shazdeh : Saturday 10 May 2008 در ساعت 00:38
محمدرضا
این دو هفته 1 حلقه فیلم را با نیکون اف 4 خالی کردم. عجب دنیایی است. کلی دسته و اهرم و فرمان روی اف 4 است که چند روز طول کشید تا کاربرد انها را بفهمم.
صدای شاتر بسیار s..y است. متاسفانه ظهور و چاپ بد لابراتوار دوباره بنده را به دنیای دیجیتال پرتاپ کرد.
عزیزان..
درسته که SLR-Like ها شاترشون یه صدای تیکی میکنه ولی آیا همین تیک واسه همه شبیه همه؟ اینم گفتم که یکی از جمع SLR-Like ها هم اینجا یه چیزی گفته باشه...
خدا قسمت کنه ما هم بزودی موقع عکاسی یه صدایی از دوربینمون بشنویم :::big grin:::
خوب علیرضا جان امیدوارم ایندفعه جوری این پرتاپ صورت بگیره که 230 واحد برد بیشتری داشته باشه;)
من این D300 رو هر چی گشتم صدای شاتر اون رو پیدا نکردم مخصوصا بخاطر علاقه ای که شما به این دوربین دارید میخواستم این صدا رو اینجا بزارم. در یو تیوب یک لینک از این فیلم (صدای شاتر) d300 هست. اما اینکه صدا(mp3) باشه را پیدا نکردم
خدا قسمت کنه ما هم بزودی موقع عکاسی یه صدایی از دوربینمون بشنویم
اس ال ار لایک دارها: الهی آمیییییییین
خدا از دهنتون بشنوه / گوش شیطون کر
ولی دست خودم نیست وقتی صدای کنون40 دی و 30 دی رو میشنوم از صدای 350 دی خندم میگیره:::big grin:::
یاد خروسی میافتم که تازه میخواد شروع به خوندن کنه و صداش میزون نیست.
البته خودم از طرفدارهای دو اتشه ی 350 هستم هاااااا. مواظب باشید....(مزاح)
اما قبول کنید صدای دوربین فاکتور خیلی مهمیه! چون همیشه موقع عکاسی صداشو میشنوید باید از این صدا راضی باشید و شما رو مشتاق کنه بازم این صدا رو بشنوید؛ پس میشه این فاکتور رو به عنوان یکی از فاکتورهای خرید در نظر گرفت.
Canon EOS 30D
چه خوب می شد برای همه دوربینها چنین امکانی را در نظر می گرفتند :
کد:http://chsvimg.nikon.com/products/imaging/lineup/d90/en/camera-body/#c-1
Canon EOS 60D
Single copy
Shooting
Nikon D300S
Shooting
Single copy
Quiet