صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 71 تا 80 , از مجموع 107
Like Tree175تشکر

موضوع: شماره سريال هاي مخدوش و مشكوك

كاربر آشنا faezeh آواتار ها
    تشکر کرده
    5

پیش فرض پاسخ: شماره سريال هاي مخدوش و مشكوك

نقل قول نوشته اصلی توسط حاجي آباديان نمایش پست ها
    مبارک باشه

در ضمن جالب است به کیفیت ساخت شارژر و حتی چاپ دفترچه راهنما و کارتن هر دو مدل هم دقت کنید.
    مي شه بگيد
    چه تفاوتي بين شارژر و كارتون و دفترچه آنها هست
    براي من امكان مقايسه موجود نيست
    CANON EOS 40 D + Sigma 18-200 3.5-6.3 dc os +Canon 18-55 is
    CANON EOS 300X + 18-70

كاربر همراه usef آواتار ها
    تشکر کرده
    4817

نقل قول نوشته اصلی توسط حاجي آباديان نمایش پست ها
    مبارک باشه

این ارزانتر تمام شدن قیمت واردات چقدر به نفع شماست؟
    منظورم اینه که چقدر تفاوت قیمت با دوربینی که از کانال مجاز وارد کشور شده برای شما وجود داره؟
    آیا این تفاوت قیمت آنقدر چشمگیر است که اقدام به خرید جنس به ظاهر قاچاق کنید؟
    در ضمن جالب است به کیفیت ساخت شارژر و حتی چاپ دفترچه راهنما و کارتن هر دو مدل هم دقت کنید.
    جناب آبادیان من در شهرستان زندگی میکنم . انتخاب اینجا خیلی محدود است خرید دوربین هایی در این رده فقط از طریق سفارش مشتری و پس از یکی دو روز انتظار انجام میشود البته قیمت هم یک مقدار جزیی گرانتر از تهران است . من این دوربین را با گارانتی 1000 تومان گرفته بودم در مورد مقایسه ملحقات هم دوربین دیگری برای مقایسه وجود نداشت اما تمامی ملحقات به طور کامل همراه دوربین بود و ظاهر آبرومندی داشت .
    ضمن اینکه اینطور که من متوجه شدم تفاوت قیمتی وجود ندارد مثلا نماینده شرکتی که دوربین مرا گارانتی کرده میگفت همه دروربین های 40ِd موجود در شرکت از همین نوعی است که برای من ارسال کرده اند.

كاربر آشنا faezeh آواتار ها
    تشکر کرده
    5

نقل قول نوشته اصلی توسط usef نمایش پست ها
    . من این دوربین را با گارانتی 1000 تومان گرفته بودم .
    سلام آقا يوسف
    مبارك باشه بالا خره خريدي
    چه لنزي گرفتي
    راستي سريال بدنه شما به exif می خوره
    usef تشکر می‌کند.
    CANON EOS 40 D + Sigma 18-200 3.5-6.3 dc os +Canon 18-55 is
    CANON EOS 300X + 18-70

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    21

با این اوصاف برای خرید کجا مطمئن تره ؟ . من هفته پیش پایتخت قیمت گرفتم 950.000 بود ، جمهوری 960.000

كاربر آشنا aksavaran آواتار ها
    تشکر کرده
    281

با سلام
    بنظر من با توجه به مسائل عنوان شده در سایت و تجربیات شخصی خودم بهترین مرکز خرید در ایران برای دوربینهای کنون شرکت آفومار میباشد که سابقه بسیار زیادی را در زمینه گارانتی دوربینهای کنون در ایران دارد.
    ولی خوب باید با اختلاف قیمت خیلی زیادش ساخت .....

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

با سلام خدمت دوستان ؛
    اتفاقا بنده قبل از اینكه این دوربین 40 دی رو بگیرم چند روزی یك دوربین 40 دی دیگری داشتم كه سریال بدنه آن با سریال جعبه یكی بود ، موقعی متوجه اشكال دوربین شدم كه خواستم در تاریكی شب و با زمان نوردهی بالا یك عكس بگیرم در اینجا متوجه یكی دوتا پیكسل سوخته شدم (البته دوستان بعدا فرمودند كه این مشكل در واقع بصورت آپدیت نرم افزار( داخلی ) كه مختصات سنسور در آن وجود دارد، قابل حل است ) دوربین را با دوربین فعلی تعویض كردم مشكل كاملا حل شد اما در عوض شماره سریالی در روی جعبه وجود ندارد و نكته دیگر اینكه دوربین قبلی بدون لنز بود و دوربین جدید با لنز 55-18 در هردو پک ، دفترچه و کیفیت چاپ آن هیچ تفاوتی نداشت بنظر کاملا خوب بود ولی با دو رنگ آبی و سبز چاپ شده بود (در پك كیت سبز رنگ و در پك بادی آبی رنگ).روی جعبه جدید هم عبارت EF-S 18-55 IS Kit درج شده است. در مورد شارژر هردو پك هم ،تنها تفاوت این بود كه در پك كیت سیم دار بود و در پك بادی بدون سیم ولی وقتی به دفترچه مراجعه كنید هردو شارژر را بعنوان شارژر همراه دوربین ذكر كرده است.
    usef تشکر می‌کند.

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

به نظرم هیچ جای نگرانی نیست
    و هیچ تفاوتی دوربینها با هم ندارند

فقط قضیه گارانتی اصلی شركت كنونه و یكجور قاچاق جنس ها است
    و یا مثلا یك تاجری كلی جنس خریده و چون میخاد سریع ردشون كنه نمیتونه و از طرفی نمیتونه اون شماره سریالهای مشخصی رو به هر جایی بفروشی مجبور شده شماره سریالها رو عوض كنه تا بتونه وارد بازار خاورمیانه بكنه
    Amir Mohebi، Minoosepehr و Kaveh Ghobadi تشکر می‌کنند.
    محمد امدادی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    542

اقا من با خوندن مطالب این تاپیک نگران شدم نکنه در مورد نیکون هم همین مشکلات احتمالی وجود داشته باشه ؟ ظاهرا باید همیشه توی سری اول خرید کرد تا مطمين شد تقلبی در کار نبوده !!!!!!!
    محمد سعدی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    251

نقل قول نوشته اصلی توسط platinium2006 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان :
    از یكی از معتبرترین نمایندگیهای پنهان کنون در ایران انحصارا در مورد کنون 40دی سوال کردم با نشان دادن پروفرما به من ، اظهار داشت که بعضی از محصولات کنون مستقیما از کنون خاورمیانه وارد نمیشود که روی جعبه سریال داشته باشد بلکه از شرکت ثالث در کشورهایی مانند چین-اندونزی-مالزی و... خریداری میشود که از نظر کنون فقط باید در همان کشورها فروش روند. اما چون میتوانند این محصولات را خیلی ارزانتر از کنون خاورمیانه وارد کنند این کار را انجام میدهند اما در نهایت سریال روی کارتن حذف میشود. (اسم شرکت ثالث و مبدا کاملا مشخص بود).

دوستان عزیز،

داستان به طور دقیق همینطوره که این دوست عزیزمون فرمودند. شرکتهای بین المللی ( از کنون تا تویوتا و زیراکس ) برای هر کشور و منطقه قیمت مشخصی رو به عنوان قیمت فروش اعلام میکنند و اصولا سعی میکنند قیمت فروش مشتری رو هم تا جایی که میشه شبیه نگه دارند.

حالا اتفاقی که میافته به این ترتیب است که کنون یا نیکون خاور میانه قیمت فروششون به نمایندگی های رسمی ایران یا مثلا کویت برای محصول A مبلغ 1000 دلار به صورت عمده است و فقط هم تعداد مشخصی رو بهشون میفروشند. یکی از دلایلی که شما میبینید آفومار قیمت فروش نهایی اش با بقیه متفاوت هست این موضوع است ( یکی از دلایل )

شرکتهای دیگری که فعالیت میکنند و همون محصول رو به شما ارزانتر میفروشند با گارانتی خودشان، جنس رو به صورت عمده با هماهنگی های انجام شده از منابع دیگری خارج از خاور میانه تهیه میکنند ( با اختلاف قیمت خیلی زیاد ) و شرکت واسط رو دور میزنند. برای همین شما دفتر چه های راهنمای ژاپنی، بلغاری، چینی، و چیز های عجیب غریب خاصی توی جعبه های این محصولات میبینید که توی قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه ! حتی برچسب های نیکون یو اس آ !!! روی بیشتر لنز های گرون قیمت نیکون که در بازار وجود داره که نشون دهنده خرید مبدا این محصولات از بازار شیطان بزرگه.

این شرکتها مجبور هستند برای اینکه رد پای خودشون رو از این مراحل پاک کنند و فروشنده اولیه رو هم محافظت کرده باشند، سریال نامبر ها رو این بلاهایی که میبینید سرشون بیارند !

خیلی نگران نباشید، کافیه کار کنه. این محصولات اینقدر های تک هستند که هیچ کسی "قلابی" اون رو نمیتونه تولید کنه.
    Arash، Amir Mohebi، ME و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Hamed Khoramyar
    My Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D

كاربر فعال Minoosepehr آواتار ها
    تشکر کرده
    1796

نقل قول نوشته اصلی توسط usef نمایش پست ها
    همه اين آقايان به مسئله واردات از کانال غير مجاز -غير از کنن خاورميانه - بدليل ارزانتر تمام شدن قيمت دوربين اشاره کردند و اينکه با خيال راحت دوربين را بخر چرا که در حال حاضر اين نوع دوربين با همه نوع گارنتي-بدون سريال روي جعبه- در بازار وجود دارد .
    شرکت هاي گارانتي کننده تاکيد داشتند که مهم مطابقت سريال زير بدنه با برگه گارانتي است که همرا دوربين ارائه ميشود و اينکه خود آنها هم به راحتي ميتوانن چنين برچسب هاي را توليد و به دوربين الصاق نمايند!

نقل قول نوشته اصلی توسط me نمایش پست ها
    به نظرم هيچ جاي نگراني نيست
    و هيچ تفاوتي دوربينها با هم ندارند

فقط قضيه گارانتي اصلي شركت كنونه و يكجور قاچاق جنس ها است
    و يا مثلا يك تاجري كلي جنس خريده و چون ميخاد سريع ردشون كنه نميتونه و از طرفي نميتونه اون شماره سريالهاي مشخصي رو به هر جايي بفروشي مجبور شده شماره سريالها رو عوض كنه تا بتونه وارد بازار خاورميانه بكنه

نقل قول نوشته اصلی توسط حامد خرم يار نمایش پست ها
    دوستان عزيز،

داستان به طور دقيق همينطوره که اين دوست عزيزمون فرمودند. شرکتهاي بين المللي ( از کنون تا تويوتا و زيراکس ) براي هر کشور و منطقه قيمت مشخصي رو به عنوان قيمت فروش اعلام ميکنند و اصولا سعي ميکنند قيمت فروش مشتري رو هم تا جايي که ميشه شبيه نگه دارند.

حالا اتفاقي که ميافته به اين ترتيب است که کنون يا نيکون خاور ميانه قيمت فروششون به نمايندگي هاي رسمي ايران يا مثلا کويت براي محصول a مبلغ 1000 دلار به صورت عمده است و فقط هم تعداد مشخصي رو بهشون ميفروشند. يکي از دلايلي که شما ميبينيد آفومار قيمت فروش نهايي اش با بقيه متفاوت هست اين موضوع است ( يکي از دلايل )

شرکتهاي ديگري که فعاليت ميکنند و همون محصول رو به شما ارزانتر ميفروشند با گارانتي خودشان، جنس رو به صورت عمده با هماهنگي هاي انجام شده از منابع ديگري خارج از خاور ميانه تهيه ميکنند ( با اختلاف قيمت خيلي زياد ) و شرکت واسط رو دور ميزنند. براي همين شما دفتر چه هاي راهنماي ژاپني، بلغاري، چيني، و چيز هاي عجيب غريب خاصي توي جعبه هاي اين محصولات ميبينيد که توي قوطي هيچ عطاري پيدا نميشه ! حتي برچسب هاي نيکون يو اس آ !!! روي بيشتر لنز هاي گرون قيمت نيکون که در بازار وجود داره که نشون دهنده خريد مبدا اين محصولات از بازار شيطان بزرگه.

اين شرکتها مجبور هستند براي اينکه رد پاي خودشون رو از اين مراحل پاک کنند و فروشنده اوليه رو هم محافظت کرده باشند، سريال نامبر ها رو اين بلاهايي که ميبينيد سرشون بيارند !

خيلي نگران نباشيد، کافيه کار کنه. اين محصولات اينقدر هاي تک هستند که هيچ کسي "قلابي" اون رو نميتونه توليد کنه

فکر ميکنم کل موضوع رو دوستان در چند پست اخير بطور مفصل توضيح دادند و فکر ميکنم ثابت شده باشه که واقعا جاي نگراني نيست. البته اگر دوستان پست نزنند که "آيا دوربين من هم تقلبي است؟"
    آریو مینوسپهر

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 آخرینآخرین