جناب آبادیان من در شهرستان زندگی میکنم . انتخاب اینجا خیلی محدود است خرید دوربین هایی در این رده فقط از طریق سفارش مشتری و پس از یکی دو روز انتظار انجام میشود البته قیمت هم یک مقدار جزیی گرانتر از تهران است . من این دوربین را با گارانتی 1000 تومان گرفته بودم در مورد مقایسه ملحقات هم دوربین دیگری برای مقایسه وجود نداشت اما تمامی ملحقات به طور کامل همراه دوربین بود و ظاهر آبرومندی داشت .
ضمن اینکه اینطور که من متوجه شدم تفاوت قیمتی وجود ندارد مثلا نماینده شرکتی که دوربین مرا گارانتی کرده میگفت همه دروربین های 40ِd موجود در شرکت از همین نوعی است که برای من ارسال کرده اند.
با این اوصاف برای خرید کجا مطمئن تره ؟ . من هفته پیش پایتخت قیمت گرفتم 950.000 بود ، جمهوری 960.000
با سلام
بنظر من با توجه به مسائل عنوان شده در سایت و تجربیات شخصی خودم بهترین مرکز خرید در ایران برای دوربینهای کنون شرکت آفومار میباشد که سابقه بسیار زیادی را در زمینه گارانتی دوربینهای کنون در ایران دارد.
ولی خوب باید با اختلاف قیمت خیلی زیادش ساخت .....
با سلام خدمت دوستان ؛
اتفاقا بنده قبل از اینكه این دوربین 40 دی رو بگیرم چند روزی یك دوربین 40 دی دیگری داشتم كه سریال بدنه آن با سریال جعبه یكی بود ، موقعی متوجه اشكال دوربین شدم كه خواستم در تاریكی شب و با زمان نوردهی بالا یك عكس بگیرم در اینجا متوجه یكی دوتا پیكسل سوخته شدم (البته دوستان بعدا فرمودند كه این مشكل در واقع بصورت آپدیت نرم افزار( داخلی ) كه مختصات سنسور در آن وجود دارد، قابل حل است ) دوربین را با دوربین فعلی تعویض كردم مشكل كاملا حل شد اما در عوض شماره سریالی در روی جعبه وجود ندارد و نكته دیگر اینكه دوربین قبلی بدون لنز بود و دوربین جدید با لنز 55-18 در هردو پک ، دفترچه و کیفیت چاپ آن هیچ تفاوتی نداشت بنظر کاملا خوب بود ولی با دو رنگ آبی و سبز چاپ شده بود (در پك كیت سبز رنگ و در پك بادی آبی رنگ).روی جعبه جدید هم عبارت EF-S 18-55 IS Kit درج شده است. در مورد شارژر هردو پك هم ،تنها تفاوت این بود كه در پك كیت سیم دار بود و در پك بادی بدون سیم ولی وقتی به دفترچه مراجعه كنید هردو شارژر را بعنوان شارژر همراه دوربین ذكر كرده است.
به نظرم هیچ جای نگرانی نیست
و هیچ تفاوتی دوربینها با هم ندارند
فقط قضیه گارانتی اصلی شركت كنونه و یكجور قاچاق جنس ها است
و یا مثلا یك تاجری كلی جنس خریده و چون میخاد سریع ردشون كنه نمیتونه و از طرفی نمیتونه اون شماره سریالهای مشخصی رو به هر جایی بفروشی مجبور شده شماره سریالها رو عوض كنه تا بتونه وارد بازار خاورمیانه بكنه
محمد امدادی
اقا من با خوندن مطالب این تاپیک نگران شدم نکنه در مورد نیکون هم همین مشکلات احتمالی وجود داشته باشه ؟ ظاهرا باید همیشه توی سری اول خرید کرد تا مطمين شد تقلبی در کار نبوده !!!!!!!
محمد سعدی
دوستان عزیز،
داستان به طور دقیق همینطوره که این دوست عزیزمون فرمودند. شرکتهای بین المللی ( از کنون تا تویوتا و زیراکس ) برای هر کشور و منطقه قیمت مشخصی رو به عنوان قیمت فروش اعلام میکنند و اصولا سعی میکنند قیمت فروش مشتری رو هم تا جایی که میشه شبیه نگه دارند.
حالا اتفاقی که میافته به این ترتیب است که کنون یا نیکون خاور میانه قیمت فروششون به نمایندگی های رسمی ایران یا مثلا کویت برای محصول A مبلغ 1000 دلار به صورت عمده است و فقط هم تعداد مشخصی رو بهشون میفروشند. یکی از دلایلی که شما میبینید آفومار قیمت فروش نهایی اش با بقیه متفاوت هست این موضوع است ( یکی از دلایل )
شرکتهای دیگری که فعالیت میکنند و همون محصول رو به شما ارزانتر میفروشند با گارانتی خودشان، جنس رو به صورت عمده با هماهنگی های انجام شده از منابع دیگری خارج از خاور میانه تهیه میکنند ( با اختلاف قیمت خیلی زیاد ) و شرکت واسط رو دور میزنند. برای همین شما دفتر چه های راهنمای ژاپنی، بلغاری، چینی، و چیز های عجیب غریب خاصی توی جعبه های این محصولات میبینید که توی قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه ! حتی برچسب های نیکون یو اس آ !!! روی بیشتر لنز های گرون قیمت نیکون که در بازار وجود داره که نشون دهنده خرید مبدا این محصولات از بازار شیطان بزرگه.
این شرکتها مجبور هستند برای اینکه رد پای خودشون رو از این مراحل پاک کنند و فروشنده اولیه رو هم محافظت کرده باشند، سریال نامبر ها رو این بلاهایی که میبینید سرشون بیارند !
خیلی نگران نباشید، کافیه کار کنه. این محصولات اینقدر های تک هستند که هیچ کسی "قلابی" اون رو نمیتونه تولید کنه.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D