خب نظر دوستانتون در این مورد چیه؟ :biggrin:
- لنزهای زیادی در زویکو (اولمپوس) هستند که مشابه کننی-نیکونی ندارند, مثل 100-35 اف 2 , و لنزهای زیادی هم هستند که مشابه اولمپوسی ندارند, مثل 24-14 نیکون یا 200-70 اف 4 کنن یا 135-50 اف 2.8 پنتاکس, این که چیزی را ثابت نکرد.
- اغلب لنزهای اولمپوس به قول شما weather sealed هستند.
- بسیاری از چیزهایی که امروزه روی دوربینهای برندهای دیگر تازه دارد استفاده میشود, اختراع و ابداع اولی بوده! از غبارگیر سنسور گرفته تا لایو ویو و ...
ولی آیا این چیزها باعث میشود که مثلا ً من بروم اولمپوس بگیرم؟
اگر به یک بازار آزاد دسترسی داشتم و برای تهیه کوچکترین چیزی مجبور نبودم 2 برابر قیمت جهانی را به مثلا ً نمایندگی آن در ایران بپردازم, چرا!
هر بار هم که اولمپوس E3 را دستم میگیرم, برای چند دقیقه بیخیال نویز و ... میشوم و دلم میخواهد همه چیز را بفروشم و آن را بگیرم... ولی فکر 2 روز بعدش را که میکنم منصرف میشوم.
در کل دلایلی مثل اینکه تبلیغات باعث مطرح تر شدن نیکون-کانن شده, یا این که دست فلان عکاس ها دیده شدند و ... را بسیار ساده و سطحی میدانم, همانطور که بنیه مالی و مدیریت درست تر در راس آن شرکتها را بسیار موثرتر میدانم, حالا دلایل فنی بماند.

4527تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks
:biggrin:
خوب مسلمه لینوکس یکی از قوی ترین سیستم عامل هایی که برای یک سرور میشه پیشنهاد داد و تو این زمینه ویندوز هنوز هم کار تاره تا بهش برسه اما آیا لینوکس اونقدر کاربر پسند طراحی شده که افراد برن به سمتش؟ چطوره که افراد میرن فایر فاکس رو دانلود میکنن و به جای IE (که از اول رو ویندوز هست) از اون استفاده میکنن؟ پس اگر چیزی واقعا با ارزش باشه شعور جمعی بالاخره کشفش میکنه!!!