خب نظر دوستانتون در این مورد چیه؟ :biggrin:
- لنزهای زیادی در زویکو (اولمپوس) هستند که مشابه کننی-نیکونی ندارند, مثل 100-35 اف 2 , و لنزهای زیادی هم هستند که مشابه اولمپوسی ندارند, مثل 24-14 نیکون یا 200-70 اف 4 کنن یا 135-50 اف 2.8 پنتاکس, این که چیزی را ثابت نکرد.
- اغلب لنزهای اولمپوس به قول شما weather sealed هستند.
- بسیاری از چیزهایی که امروزه روی دوربینهای برندهای دیگر تازه دارد استفاده میشود, اختراع و ابداع اولی بوده! از غبارگیر سنسور گرفته تا لایو ویو و ...
ولی آیا این چیزها باعث میشود که مثلا ً من بروم اولمپوس بگیرم؟
اگر به یک بازار آزاد دسترسی داشتم و برای تهیه کوچکترین چیزی مجبور نبودم 2 برابر قیمت جهانی را به مثلا ً نمایندگی آن در ایران بپردازم, چرا!
هر بار هم که اولمپوس E3 را دستم میگیرم, برای چند دقیقه بیخیال نویز و ... میشوم و دلم میخواهد همه چیز را بفروشم و آن را بگیرم... ولی فکر 2 روز بعدش را که میکنم منصرف میشوم.
در کل دلایلی مثل اینکه تبلیغات باعث مطرح تر شدن نیکون-کانن شده, یا این که دست فلان عکاس ها دیده شدند و ... را بسیار ساده و سطحی میدانم, همانطور که بنیه مالی و مدیریت درست تر در راس آن شرکتها را بسیار موثرتر میدانم, حالا دلایل فنی بماند.