ولي آيا قضيه ي افراط در ويرايش ( نمي گويم پراسس چون از پراسس گذشته است و به ويرايش رسيده است) را قبول نداريد ؟ يك چرخي در pbae و flicker و امثالهم اگر بزنيد متوجه خواهيد شد كه اين قضيه ي افراط هم بيشتر ايراني است !
اتفاقا من عکسهای، عکاسان ایرانی رو خیلی کم ویرایش تر از عکاسان خارجی میبینم. مثلا در گالری با وجود عکسهای خوب، عکسهای بیرنگ و پروسس نشده ای که هیچ اعمالی جز ریسایز روی اونها نشده خیلی زیاده، در صورتی که در همون سایتهایی که اشاره کردید یا photo.net چنین چیزی اصلا وجود نداره و اکثرا عکسها، پروسس های چندگانه ای رویشان اعمال شده.(البته احتمالا منظور شما از عکاس افراد دیگری هم بوده اند )
نیمدونم مجازم عکسهای گالری رو مثال بزنم یا نه. به هر حال اگر مدیران صلاح دیدند لینک عکس رو بردارند.
مثلا عکس زیر یکی از اون عکسهایی هست که من مثال زدم( که همین امروز هم در گالری دیدم بدون اینکه برم مورد خاصی رو جستجو کنم ) که تقریبا بدون هیچ پروسس و اصلاح رنگ و .... هست و گمان میکنم اون موارد افراط و تفریط که شما مثال میزنید رو به چنین ویرایش نکردنهایی ترجیح بدم.
کد:
http://aks.akkasee.com/photos/57839/?extraParams=%253BsortBy%253A&
بخاطر همین مورد من از شما تقاضا دارم برای این قضیه افراط و تفریط از ویرایش گذشته و ویرایش مطلوب (ترجیحا سقف ویرایشی که میدانید ) چند مثال با عکس مربوطه بزنید برای درک بهتر منظور شما.
با تشکر.