با تشکر از شما دوست گرامی
در مورد live view کاملا با شما موافقم اما متاسفانه امکان استفاده با شرایط فعلی وجود ندارد. درباره فوکوس دستی نیز چون هنوز عکاسی بلد نیستم فعلا نمی توانم به چشمهام آنهم در ابعاد کوچک منظره یاب اطمینان کنم.
اما این قسمتی که در مورد دیافراگم ها فرمودید رو متوجه نشدم چون تصوری بالعکس دارم ( یعنی فکر میکردم هرچه دیافراگم بسته تر باشد - در حد توان سنسور - محدوده بیشتری را می توان وضوح داشت و جزئیات بیشتری می توان داشت ) که حتما از بی تجربگی من است و خواهشمندام اگر منبعی در تالار وجود دارد لینک مربوطه را در اینجا قرار دهید . و در واقع بهترین دیافراگم برای عکاسی ماکرو ( البته از نوع طبیعت - نه در داخل آتلیه و .... ) چه دیافراگمی است - قصد آف تاپیک نبود شرمنده
البته خودم هم بدنبال مطالب میگردم -قرار دادن لینک را برای مراجعه افراد دیگری که با خواندن این تاپیک نیاز به مراجعه سریع به مطالب مربوطه پیدا میکنند گفتم
-
درباره استفاده از فلاش زیاد موافق نیستم چون حس و حال عکس را میگیرد
مثلا اصلا دوست ندارم از یک قطره شبنم با فلاش عکس بگیرم چه popup و چه external شاید زیبا باشد اما ....
در مورد مشکل فوکوس در نورهای کم هم تا آنجا که اطلاعات بسیار کم من یاری میکند مربوط به سیستم نورسنج دوربینها میباشد که اگر دوستان لینکی در تالار هست و مربوط به این بخش میشود لطفا راهنمایی کنند تا از بحث اصلی این تاپیک خارج نشویم
باز هم از آقای نعمت اللهی عزیز بابت راهنمایی هایشان تشکر می کنم
حمید