سلام.
چند روز پیش با یکی از دوستان که کار خبری میکنه صحبت میکردم، حرف نقطه فوکوس وسط اومد.
من slr ندارم ولی خوب، کار کردم با slr و بیشتر کارم رو با همون نقطه فوکوس وسطی انجام میدم.
اما این دوستم میگفت که بدون نقطه فوکوس نمیشه زندگی کرد و همه ی عکاس های حرفه ای از همه ی نقطه فوکوسها استفاده میکنن و " دائما " در حال تغییر نقطه فوکوس هستند.
دوستم که 20d داره میگفت به همین دلیله که کنون اون main dial رو نزدیک دکمه ی رهایی شاتر و دم دست عکاس گذاشته (خوب میدونیم اون dial کارهای مهم دیگری هم مثل تغییر دیاف در مد AV و شاتر در مد TV رو داره.)
اما به نظر من این یک امر شخصی و بنا بر عادت هستش و وحی منزل نیست که عکاس حرفه ای = استفاده از تمام نقاط فوکوس.
یادمه یه بار آقا آرش هم توی تاپیکی میگفت که 95 درصد کارهاش رو با همون وسطیه انجام میده.(البته این هم یک نظر شخصیه)
حالا خواهشی که از دوستان دارم اینه که بنویسید بیشتر از کدوم نقاط و از کدوم حالت فوکوسینگ استفاده میکنید.
ترجیحا شرایطی رو هم که از نقطه فوکوس یا حالت خاصی از فوکوس(مثلا AI Servo تو کنون) استفاده میکنید رو ذکر کنید.
دوستانی که کار خبری میکنن دریغ نکنند.
یه چیز دیگه؟ آیا با تغییر نقطه ی فوکوس نقطه ی نور سنجی هم تغییر میکنه؟؟؟(در کنون)
بخشید سرتون رو درد اوردم.ممنون.