کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
نه نداره....
کلی گشتم اما نداره......:(
شاید تو خواب دیدم :biggrin: اما به جان کاوه با مسعود قدیری درباره اش حرف زدم ، با یکی دو نفر از بچه های فروم هم جرف زدم ، عجیبه ، یعنی من با چی اشتباه گرفتم ؟
ندارد........
به نظرم قاطی کردم ، همین بود ها ، اما الان نیست ، چطوریه نمیدونم ، شاید مسعود فکر کرده EOS 3 رو گفتم ، اون داره ؟
کاوه قبادیExposure.ir
البته هر انسانی گاهی اوقات اشتباه می کند. سخت نگیر. مهم این است که اصلاح شد. فکر کنم تنها بدنه حرفه ای دارای eye control فقط EOS 3 باشد. (45 نقطه AF).
اما در مورد اینکه چرا تعداد نقاط فوکوس بیشتر بهتر است می توان به object tracking بهتر، کادر بندی راحت تر (فوکوس بدون کادر بندی دوباره)، افزایش دقت فوکوس در حالت چند نقطه ای و ... اشاره کرد.
هر چند افتخار دیدار شما را نداشته ام، اما ارادت خاصی برایتان قائل هستم. ممنون که به یاد من هستید.
Eos 30 & 30v بدنه های حرفه ای نیستند و نیمه حرفه ای محسوب می شوند.
با سلام به دوستان عزیز
چندین ماه است که این سوال را می خواستم مطرح کنم که اساسا در عکاسی های اسنپ شات یا کاملا روزمره
عکاس به چند عدد از این نقاط نیاز مند است و ایا برای استفاده از این نقاط به طور صحیح یا بهتر بگویم مناسب دوربین ها توانائی لازم را دارند ؟ . به طور مثال بنده با دوربین دوستم دی 400 هر گاه به طور اتومات در انتخاب نقاط فکوس عکاسی می کنم اعصابم به کلی خورد می شود چرا؟ چون باید چندین مرتبه عمل فکوس انجام شود تا نقطه دلخواه که اکثرا وسط است انتخاب شود یا اینکه به صورت دستی نقطه وسط اانتخاب شود. (در نیکون دی 80 گویا بهتر است چون هر وقت بار دوم شاتر را تا نیمه می فشردم نقطه وسط انتخاب می شد) خب حالا با این تفاسیر به نظر شما تعداد این نقاط برای چه منظوری است ؟ و اصولا این نقاط در چه مواردی تماما فعال می شوند؟
منون از شما عزیزان
هرچند درست متوجه نشدم اما تعداد نقاط بیشتر گاهی بسیار بسیار راهگشا خواهد بود.
فکر کنید می خواهید بر روی چشم های یک نفر فوکوس کنید.کادر را می بندید و می بینید که هیچ کدام از 9 نقطه فوکوس شما بر روی چشم نیست!چاره چیست؟داشتن یک دوربین با تعداد نقاط فوکوس بیشتر.یا اینکه ابتدا با نزدیک ترین نقطه فوکوس کنید و بعد کادر را به بالا و یا پایین ببرد ( همزمان که دکمه شاتر را تا نیمه فشار داده اید )
بنده هیچ گاه اجازه نداده ام که دوربین تصمیم بگیرد که کجا فوکوس کند اصولا به نظرم کار اشتباهی است.شما هستید که می دانید کجا برایتان هم است و کجا باید شارپ ترین نقطه کادر باشد.
یا مثلا از یک جسم متحرک ( خودرو و یا پرنده و کودک و .... ) می خواهید عکاسی کنید اما اگر تعداد نقاط کم باشد باز هم مشکل خواهید داشت.
اصولا تا به حال به دوربین نسپرده ام که کجا را فوکوس کند.عکاس باید انتخاب کند.در مورد لنداسکیپ شاید این انتخاب خوب باشد اما باز هم بنده استفاده نمی کنم.
کاوه قبادیExposure.ir