لنز کنون واید هست ولی لنز سریعی نیست و برای عکاسی نجومی خیلی نمیشه روش حساب باز کرد بخصوص با f4.5 که حتی نسبت به لنز 18-135 خودتون که f3.5 داره کندتر محسوب میشه
تو عکاسی طبیعت و... پارامتر مهمی نیست چون معمولا واسه اون سبک عکاسی از fهای بالا مثل ۸ و ... استفاده میشه ولی نجومی برعکس هست
بخصوص با بدنه کراپ که شما نمیتونی روی ایزو خیلی مانور بدی داشتن یه لنز سریع مزیت بزرگی هست
بنظر من با توجه به علاقهتون به عکاسی نجومی بنا به بودجهتون یکی از دو لنز ۱۱-۱۶ یا ۱۱-۲۰ رو تهیه کنید مطمئنا پشیمون نمیشین
این دولنز واسه عکاسی نجومی مزایا خوبی مثل شارپنس تو بازترین دیافراگم و خطای کمای نسبتا کم رو دارن
تفاوتشون هم تو مقدار فوکال بیشتری هستش که لنز ۱۱-۲۰ میده و همچنین کوتینگ بهترش و مقاومت بیشترش به فلر نسبت به مدل قدیمیترش که ۱۱-۱۶ میشه
ولی هر دو لنز بسیار عالی هستن و ۱۱-۱۶ هم هنوز انتخاب اول خیلیها هست
یکی از مزایای ۱۱-۱۶ علاوه بر قیمت پایینتر همونطور که عرض کردم سایز دهانه فیلتر هست که ۷۷م.م میخوره که بسیار رایج هست و قیمت پایینتری نسبت به ۸۲م.م مدل جدیدتر داره
من لنز 14 م م 2.8 را دارم می تونی بهم پیام بدی تا نمونه عکس توی تلگرام بهت بدم با 18 135 هم دارم خودت دیاف ها را مقایسه کن
عزیزان سلام
من یه بدنه 6d خریدم و برای کار عکاسی جواهرات و غذا یه لنز و همچنین برای کار فشن و مدلینگ یه لنز دیگه می خوام محبت کنید لنز معرفی کنید کیفیت عالی مد نظرم هست ...
دوستان لنز تله برای 1300D مناسب هست ؟ مثلا tamron 150-600
درود
هر لنزی برای هر بدنه ای مناسبه فقط باید به نیازتون توجه کنید و قیمت لنز
الان یک لنز 600-150 تامرون یا سیگما سری C از نظر قیمت فکر می کنم از بدنه شما قیمتش بالاتر باشه
بنابراین باید بیشتر به فکر حفاظت از لنز باشید تا دوربین و در نهایت اینکه به فکر تهیه یک بادی مناسب تر برای این لنز در اینده باشید.
سلام و خسته نباشید
ببخشید من میخاستم لنز بخرم. لنز خودم 18-55 هست.
میخام 18-135 بخرم.
میاستم ببینم بوکه سازی این لنز در چه حد هست؟ چون خیلی برام مهمه
و اینکه کسی میدونه چرا 18-200 موجود نیست تو بازار؟
شما کدوم یکی رو بهم پیشنهاد میکنید؟
دوربینم کنون 700d