مرسي از راهنمايتون، كسي از دوستان ميتونه نمودار اين دو لنز را كه تو ريويوها هست مقايسه يا تحليل كنه تا مشخص بشه براي عكاسي با 5dmkIII كدام يك كيفيت عكس بهتري دارن: L ٢٤-١٠٥ USM يا مدل STM، من خودم خيلي متوجه نشدم. مرسي
مرسي از راهنمايتون، كسي از دوستان ميتونه نمودار اين دو لنز را كه تو ريويوها هست مقايسه يا تحليل كنه تا مشخص بشه براي عكاسي با 5dmkIII كدام يك كيفيت عكس بهتري دارن: L ٢٤-١٠٥ USM يا مدل STM، من خودم خيلي متوجه نشدم. مرسي
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام .دوستان گرامی .دربین دو لنز 24.105 f4 و 24.70 F2.8 دوربینهای فول فریم کدام یک را انتخاب میکنید .
من برای خرید یکی از این دو لنز مردد هستم . ایا f پایینتر کاربردیتر است یا لرزش گیر
لطفا راهنمایی کنید
دوست گرامی این دو لنز اصلا قابل مقایسه با هم نیستند.
چه از نظر فوکال، چه دیافراگم، و چه قیمت !!
یکی با قیمتی حدود 2 میلیونی و دیگری بالای 5 میلیون.
در مورد سوال آخرتون، جدا از این لنزها عرض کنم دیافراگم پایین برای محو کردن پس زمینه و لرزش گیر برای فوکال های بالا و عدم دسترسی به سه پایه لازم و ضروری است.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
ایا 70 میلیمتر فوکال بالا محسوب میشه. و ایا نبود لرزش گیر ضعف لنز 24.70 محسوب میشه و به جه دلیل لنزی که سری قبلش باf4 ولرزش گیر تولید شده الان با fپایینتر وبدون لرزش گیر به بازار امده .
انتخاب بين اين 2 بستگی به استفاده شما داره
24-105 برای استفاده بيرون و نور مناسب خوبه اما داخل خونه حتی دم ساعت 3-4 هم نميتونيد راحت عکاسی کنيد
لرزشگير وقتی کاربرد داره که سوژه شما ثابت باشه اما اگر سوژه ثابت نيست 1 استاپ سريع تر بودن خيلی بيشتر به کار مياد
من شخصاً فکر نکنم هيچوقت اينقدر پول بابت 24-70 کنون بدم ترجيح ميدم 24-105 + پرايم استفاده کنم
ميتونيد به 24-70 تامرون هم فکر کنيد که لرزشگير هم داره و از نظر شارپنس خيلی ازکنون عقب نيست اما قيمت مناسبی داره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام .اگر از سال ساخت دو لنز 24.105 و 24.70 f2.8 کسی مطلع است .لطف کرده بنویسد .ممنونم .
با سلام،
دوست گرامی معمولا بیشتر لنزهای موفق در یک بازه زمانی چندین ساله تولید میشوند و مختص یک سال به خصوص نیستند.
لنز 105-24 تولیدش از سال 2005 شروع شده و تا الان هم خط تولیدش برقراره و هنوز هم در حال حاضر تولید میشه.
لنز 70-24 ورژن 1 هم مابین سالهای 2002 تا 2012 تولید شده و الان تولیدش متوقف شده. اما تولید ورژن 2 این لنز از سال 2012 شروع شده و تا به امروز ادامه داره.
دوست عزیز لنزهای با فوکال 50 به بالا تله محسوب میشوند و 70 میلی هم فوکال نسبتا بالایی هست.
معمولا به دو دلیل از به کار گرفتن لرزشگیر در لنزهای سریع اجتناب میشه:
1. قیمت بسیار بالای لنز در صورت استفاده از لرزشگیر.
2. به دلیل اینکه این لنزها دیافراگم بازی دارند، عکاس می تونه با سرعت شاتر بیشتری عکاسی کنه بدون اینکه نیازی به لرزشگیر حس بشه. تو این جور مواقع ماکزیمم سرعت شاتر دوربین بیشتر به کار میاد تا لرزشگیر.