لنز قبلی به وضوح شارپ تر است.
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=1
و کیفیت ساخت بالایی دارد.
سلام
چرا بعضي دوستان اين لنز را نسخه جديد سري l فرض كرده اند؟ در صورتي كه ورژن جديد سري l هم حتما بايد l باشد؟ چرا مثلا جايگزين ٢٨-١٣٥ يا ٢٨-١٠٥ فرض نشده؟
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
به خاطر فاصله کانونی دقیق مشابه. شاید کنون می خواسته یه نسخه ارزانتر از این لنز ارائه دهد. در سایت B&H قیمت ها برای نسخه قدیمی 1149 دلار و برای نسخه جدید 599 دلار است. اما در ایران شاهد هستیم که هر دو لنز قیکت یکسانی دارند. (متاسفانه در ایران رسم است هر چیزی جدید وارد می شود قیمت بیش از حد واقعی داشته باشد _میوه نوبرانه).
نسخه قديمی اکثراً آفر ميخوره و قيمتش حدود 700 دلاره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
دوستان من قبلا از لنز های 18-55 ISII و 50mm F1.8 و 55-250 ISII استفاده کردم و هیچ کدوم اون شارپی که انتظار دارم رو بهم ندادن!
حالا بنظر شما این لنز Canon EF 24-105mm f/4L IS USM خیلی بهتره؟
کلا ارزش داره بجای لنز های خودم، Canon EF 24-105mm f/4L IS USM رو با قیمت حدود 2100 بخرم!؟
*درضمن فعلا از بادی 1100D استفاده میکنم و اگه شرایطش جور بشه احتمالا یه 700D یا 750D (البته اگه تو بازار باشه) بگیرم!
**و اینکه من عکاس حرفه ای نیستم و برای تفریح و سرگرمی عکاسی میکنم (تو 18 ماه گذشته فقط 5500 تا عکس گرفتم)
***همه جوره هم عکس میگیرم! تو خونه، طبیعیت،...
یعنی بنظر شما خرید لنز 24-105 با هدفی که گفتم، منطقی نیست!؟
مشکل اینه که 3~4 سال پیش، من چند روزی با Nikon D90 کار کرده بودم(مال دوستم بود و اون زمان شاید 10% اطلاعات امروزم در مورد عکاسی رو نداشتم)
وقتی عکس های اونو نگاه میکنم، خیلی شارپتر از عکس هایی هست که با 1100D و اون 3 تا لنز میگیرم!
یعنی شاید 10 برابر شارپتره...
*البته یادم نیست لنزش چی بود!!!!
حالا فکر کردم اگه از لنز های سری L استفاده کنم مشکل حل بشه...
بنظر من بجای خرید این لنز از
Canon EF-S 15-85mm IS USM
استفاده کنید بهتره هم امتحانشو در کیفیت پس داده هم مناسب سنسور دوربین شماست و یه لنز مناسب برای عکاسی از منظره و پرتره و تاحدی هم تله هست
من اگر قرار بود برای 1100D چنین لنزی رو بگیرم این ریسک رو نمیکردم چون هرقدر هم که لنز شارپ باشه ولی مناسب دوربین فعلی نباشه و دوربین اون شارپی رو بخوام رو نده اون لنز رو نمیگیرم.
نظر دوستان هم متینه
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8