دوستان این لنز رو کجا میشه تهیه کرد و به چه قیمتی؟
دوستان این لنز رو کجا میشه تهیه کرد و به چه قیمتی؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
قیمت این لنز را امروز از دبی گرفتم، 6999 درهم ( با درهم حدود 318 تومن، چیزی معادل 2.225 میلیون تومان ) ولی در آمریکا قیمتی معادل 1399$ ( با دلار 1150 تومن، معادل 1.609 میلیون تومان ) دارد. از دبی خریدنش خیلی زور داره، تفاوتش حدود 616 هزار تومان میشه که خودش هزینه خرید یک لنز تقریباً خوبه. خدا قسمت کنه مسافر از آمریکا بیاره.
معرفی لنز در سایت کنن خاورمیانه مربوط به دفتر مرکزی کنن در Dubai Internet City
مجدد از دوستم در دبی خواهم خواست تا استعلام را انجام دهد.
سایت کنن مالزی را چک کردم. هنوز معرفی نکرده. ولی کنن استرالیا معرفی کرده که از دوستی در استرالیا نیز خواستم این استعلام رو انجام بده.
با توجه به لینکی که آقای مبین از کنن اروپا ذکر کرده اند ( مبنی بر آغاز فروش جهانی این لنز در اواخر جولای 2011 ) احتمالاً قیمتی که به من از دبی اعلام کرده اند، مربوط به لنزی است که بطور غیر رسمی ( مسافری) از آمریکا به فروشگاه SharafDG در دبی رسیده است.
مطمئنا برای کسانی که منتظر این لنز بودن خبر خوبی هست(از جمله خودم) منتها ایننکه دقیقا کی به ایران میرسه و با چه قیمتی خدا میدونه...امیدوارم تا اون موقع دلار پایینتر اومده باشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
از دوستان بنده، دیروز در کل لوس آنجلس دنبال این لنز گشتند و پیدا نکردند.
ضمن اینکه گفتند اولین و بزرگترین فروشگاهی که احتمالاً بعد از خود سایت کنن، این محصولات جدید رو میاورد، B&H است که هنوز تو سایتش این لنز رو قیمت نداده. این دوست ما احتمالاً قبل از دسترسی به این لنز، به وطن خواهد رسید. قسمت ما که فعلاً نشد.
شاید سیگما 8mm و 15mm ... ولی زوم لنز ... یه چیز دیگست ...
بله بنده هم به شما گفتم که این لنز هنوز توزیع نشده است و اشتباه به اطلاع شما رسانده اند.
خبری که گفتم مربوط بود به این متن در سایت دیجیتال پیکچر.
I have received confirmation that the Canon EF 8-15mm f/4 L USM Fisheye Lens is now arriving at dealers in the USA.