کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته بد نیست که تنوع لنز های موجود روز به روز بیشتر شود، اما واقعا شما (منظورم خواننده است، نه کاوه عزیز)، چقدر نسبت به این لنز احساس نیاز می کنید و اگر آن را بخرید، چند درصد عکس هایتان را با آن خواهید گرفت؟ اصلا چند درصد عکس هایی که تا به حال دیده اید با لنز fish-eye گرفته شده است (البته خلاقیت بحث دیگری است)؟
من تا حدود زیادی با کاوه عزیز موافق هستم و با توجه به قیمت عجیب و غریب آن، آن را حتی در لیست رویا هایم هم قرار نمیدهم، چه برسد به لیست خرید و آرزو ها و ...
بیشتر شبیه یک جور عرض اندام تکنولوژیکی می باشد تا یک لنز کاربردی!
البته این مطالب را با توجه به اینکه یک لنز fish-eye دارم عرض کردم و بیشتر نظرات شخصی بنده است.
در مقایسه با قیمت فعلی دلار عرض کردم.
فرض بفرمائید که بجای 2.6، نصف آن یعنی 1.3 تمام شود. بنده به شخصه به اندازه ی 1.3 میلیون تومان، ازین لنز نمیتونم لذت و بهره بکشم و توجیه مالی نمیشم. هنوز هم برای EF 15mm f/2.8 توجیهی ندارم.
ولی بدم نمیاد برای تست، دو روزه اجاره اش کنم ... و روی زوم داشتنش و مدور نگاری اش روی 8mm مانوری بدم و بعدش بگم : So what ...
من میخوام این لنز رو از مالزی بگیرم ! قیمتش حدود 1800 اینا در می آید ! اگه بعدا بخوام بفروشمش مشتری پیدا میشه براش به نظرتون ؟؟ یه میمونه رو دستم ؟ :دی
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM