10-20 سیگما و22-10 کانن رو به نظرم نباید با 15-8 مقایسه کرد اصولاً کاربردهای متفاوتی دارند. ولی واقعاً فکر کنم کار کردن با چنین لنزی تجربه ای خاص باشه .
10-20 سیگما و22-10 کانن رو به نظرم نباید با 15-8 مقایسه کرد اصولاً کاربردهای متفاوتی دارند. ولی واقعاً فکر کنم کار کردن با چنین لنزی تجربه ای خاص باشه .
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
ن ن داره 2.6 میلیون ( پشت ویترینش هم دیدم )
طبقه دوم و سوم پایتخت هم دارن، بین 2.6 و 2.7 اعلام میکنند. ( تو یکی از مغازه های طبقه سوم دیدمش )
بقیه هم تو سایتشون گذاشتن، واسه قیمت یا نوشتن "تماس بگیرید" یا همون 2.6 ~ 2.7 رو اعلام میکنند. حالا خودشون دارن، یا در صورت خریدار بودن شما، از این دست به اون دست میکنند رو نمیدونم.
ولی در کل، لنزی نیست که مسافر بیاره و مغازه دار رو هوا بزندش و پول خوبی بابتش بده.
شما فرمودید " من شدیداً میخواهم لنز اولترا واید رو تست کنم"
نفرمودید که " من شدیداً میخواهد یک لنز FishEye رو تست کنم "
وگرنه همون 15-8 یا 15Fisheye رو بهتون پیش نهاد میدادم
هیچ کس بین لنز اولترا واید، و فیش آی ( که آخر دیستورشن هست ) مقایسه انجام نخواهد داد. چون هیچ گونه سنخیتی با هم ندارند. مثل این میمونه که لنز 500mm رو با 100L macro مقایسه کنیم
اما فروشش : اصولاً لنزهای فیش-آی، جزو لنزهای خاص ( مثل لنزهای Tilt-Shift ) محسوب میشوند و مخاطبین خاص آن هم در مقایسه با لنزهای عمومی، خیلی کمترند. تعداد لنزهای خاص هم در مقایسه با لنزهای عمومی، خیلی کمترند. خیلی ها ( از جمله خودم ) دوست دارند که تستش کنند، ولی باید قبول کنیم که مخاطبین و نیازمندان واقعیش، زیاد نیستند.
امروز در پست مربوط به ماتم عزیز از دست رفته ! (EF 15 Fisheye ) در سایت CR این متن اومده که جالبه :
I hear from lots of people that aren’t happy with the 8-15 f/4L fisheye. They wish Canon would update the full frame fisheye 2.8 prime.
Sigma to the rescue?
I will say, the Sigma 15mm f/2.8 Fisheye is a great lens
تغییرات ناگهانی و نا امید کننده دلار عملاً بازار نامطئنی رو در ایران به وجود آورده برای همین افردی هم که لنزهای خوب و خاص دارند کمتر تمایل به فروش تجهیزات خودشون دارند و به نظرم پیدا کردن لنزی دست دوم 15-8 کمی مشکل بایستی باشه.و آگه هم در مغازه ها پیدا بشه قیمت پایینی نخواهد داشت.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
این لنز خریداری شد . بریم تست ببینیم چطوریاست :دی
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
کسی قیمت این لنز رو داره؟
دوستان عزیز دست دوم این لنز رو جایی سراغ دارید؟ کسی نمیفروشه؟
قیمت آکبندش چند شده الان ؟