می خواستم بپرسم این لنز تا چه فاصله کانونی دیاف 4 رو ثابت داره؟
می خواستم بپرسم این لنز تا چه فاصله کانونی دیاف 4 رو ثابت داره؟
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
F4: از 70 تا 103 م.م
F4.5: از 104 تا 154 م.م
F5: از 155 تا 228 م.م
F5.6: از 229 تا 300 م.م
.
سلام
مطلبی بود که مدتی است میخواهم عرض کنم
بنده چند صباحی است که این لنز رو ابتیاع نموده ام
چندی پیش که با دوستان بودیم جناب روزبهانی عزیز که لنز رو دیدند به من گفتند : مهدی خان باز لنز رو زدی این ور و اونور خش انداختی که ؟ من هم نگاهی کردم گفتم نمیدونم لابد حواسم نبوده این ماجرا گذشت تا چند روز بعد وقتی داشتم در منزل لنز ها رو جابجا میکردم لنز رو ی فرش مقداری کشیده شد به صورت کاملا عادی که ناگهان دیدم به اندازه 2 میلیمتر از رنگ روی لنز پرید بعدا هم این اتفاق باز رخ داد و تکه کوچکی از رنگ روی بدنه لنز ( قسمت های برجسته مخصوصا لبه ها ) پرید حالا نمیدانم این مشکل لنز بنده است که از شانس ما رنگ کاریش خوب انجام نشده یا اینکه کلا سیستم رنگ کاری این لنزها مورد داره .دوستان اگر با مورد مشابهی مواجه شده اند بفرمایند.
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
امروز جایی بودم که 2 تا دیگه از دوستان هم همین لنز رو داشتن ، من که جرات نکردم با لنزم خودم بد رفتاری کنم اما این قضیه رو واسه دوستان گفتم و یکی از دوستان با بی رحمی هرچه تمام تر با لنزش برخورد کرد !!!!!و هر بلایی که شما فکر کنید سرش آورد اما رنگی پریده یا ریخته نشد ، نمی دونم شاید واقعا شانس شما بوده و یا اینکه این لنز شما در معرض ماده ای خورنده یا همچین چیزی قرار گرفته چون تا اونجایی که من اطلاع دارم رنگ روی این لنز ها پخته شده و از این رنگ های معمولی نیست که بخواد بریزه و فکر کنم یکی از امتیازهایی که این لنز گرفته به خاطر کیفیت بالای ساخت اون بوده که حتما شامل خود بدنه لنز هم میشه
ممنون از لطف دوستان ظاهرا شانس من بد بوده
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
عملکرد لرزشگیر این لنز به عدد شگفت انگیز 4.3-4 استاپ می رسد.
چیزی مشابه عملکرد Canon EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM
http://www.lenstip.com/322.3-Lens_re...ilization.html
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دوستانی که این لنز رو دارن میشه بگن از کجا و به چه قیمتی تهیه کردن ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
من بین 400 - 100 و این لنز کمی 2 دل هستم انتخاب واسم کمی مشکل شده. تویه رنج 200 به بالا بخاطر بعضی مسایل به تله با رنج بالاتر نیاز دارم دوستان چه پیشنهادی دارن ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1