دوستان عزیز
آیا مقایسه بین این لنز و 15-85 درسته؟
لینک معتبری میتونین معرفی نمایید.
برای من که بودجه ای به شدت محدود دارم آیا میتونه انتخاب خوبی باشه؟
دوستان عزیز
آیا مقایسه بین این لنز و 15-85 درسته؟
لینک معتبری میتونین معرفی نمایید.
برای من که بودجه ای به شدت محدود دارم آیا میتونه انتخاب خوبی باشه؟
بنده بعد از 3ماه کار با دوربین CANON 1100D و لنز 18-135 ورژن 1 و چند روز کار با 600Dدوربین 650D با لنز کیت 18-135 STM رو تهیه کردم .
اول از همه باید بگم که از لحاظ مکانیکی این لنز از ورژن قدیمی سر تره، یکی از مشکلات شایع در لنز 18 135 ورژن1 شل بودن حلقه زوم بود ، به طوری که با گرفتن دوربین به سمت پایین لنز به خاطر سنگینی المان ها بیرون میومد و این نکته برایه من واقعا ازار دهنده بود
در ورژن جدید غیر از اینکه سویچی برایه قفل کردن لنز در 18میلیمتر گذاشته شده خود لنز هم کمی بهتر ساخته شده، جوری که حتی وقتی اون رو رو گردنم میزارم بدون قفل کردن سویچ راحت این ور و اون ور میرم و لنز بیرون نمیزنه
لنز کاملا بی صدایی هست، تنها راه شنیدن صدایه موتور اینه که گوشتون رو به لنز بچسبونین وگرنه عمرا صدایی بشنوین
حداقل فاصله زوم هم کمتر شده، از 45 سانت به 39 سانت کاهش داشته که کمی تو کار ماکرو کمک میکنه .
ولی موضوعی که برام جالبه اینه که با لنز قبلی در موقع خاموشی دوربین هم میشد فوکوس دستی انجام داد، اما با این لنز موقع خاموش بودن دوربین دیگه نمیشه فوکوس کرد
احتمال خیلی بالا در لنز هایه SMT دیگه نمیشه در حالت خاموش فوکوس دستی داشت که این یک پوئن منف برایه این لنز هاست، دیگه نمیشه بدون مصرف باطری از لنز استفاده کردو منظره و کادر بندی رو چک کرد و فقط موقعی که مطمئن از درست بودن همه چیز شد دوربین رو روشن کرد و شات زد، البته فکر نکنم مصرف باطری زیادی داشته باشه ولی به هر حال یه نکته منفی هست
این موضوع به نطر بنده نشان دهنده این مطلب هست که در این لنز کمی از کار مکانیکی به بخش الکترونیکی واگذار شده .
در ارتباط با مسايل اپتیک هم که سایت هایه معتبر نتایج تست ها رو گذاشتن که بنطر بنده هم اپتیک بهتری داره و در کل نسبت به ورژن قبلی ارزش خرید رو داره .
تو مد فیلم برداری هم فوکوس روون و نرمی رو داره که اگه حرکات سریعی نداشته باشین همه چی در فوکوس خواهد بود .
مقایسه بین 15-85 و 18-135 STM
میتونید تو فواصل مختلف و اپچرهای مختلف مقایسه کنید...
با سلام. آیا این لنز را می توان روی دوربین هایی که حالت فیلم برداری ندارند نصب کرد؟ من بدنه 400 دی دارم. آیا این لنز را ساپورت می کند؟
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM
دوست عزیز لنز شما برروی تمام دوربینهای کراپدار Canon قابل استفاده میباشد و ربطی به فیلمبرداری بودن دوربین ندارد .با سلام. آیا این لنز را می توان روی دوربین هایی که حالت فیلم برداری ندارند نصب کرد؟ من بدنه 400 دی دارم. آیا این لنز را ساپورت می کند؟
تمام لنزها مانت Canon رو میشه هم درحالت فیلمبرداری و عکاسی استفاده کرد .
Nikon D600
با سلام
آیا تو سری stm در حین فیلمبرداری صدای اتوفوکوس از طریق میکروفن داخلی دوربین ظبط میشه ؟ و آیا به شدت صدای سری usm هست یا نه؟ ممنون میشم اگه از دوستان کسی جواب بده .
دوستانی که این لنز رو دارن این لنز رو چگونه میبینید آیا بر روی بدنه 60 دی گزینه مناسبی میباشد؟
دوستان به 60D لنز stm میخوره؟