حتی در همین فوکال(18) با 700D هم تست کردم بازم فکوس فرونت بود . آیا بخاطر واید بودنه؟
حتی در همین فوکال(18) با 700D هم تست کردم بازم فکوس فرونت بود . آیا بخاطر واید بودنه؟
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
سلام بر مه عزیزان
میشه تجربیات خودتونو درباره کیفیت این لنز بیشتر مطرح کنید؟ میخوام 70d با این لنز رو بگیرم تو شک هستم اینو بگیرم یا 15-85 رو
مرسی از همه تون
با سلام به همه دوستان.
کسی این لنز رو با دوربین 7D استفاده کرده؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
Majid GhaneCanon 5D MKII - Canon EF 50 f 1.4 - Canon EF 85 f 1.8 -Canon EF 17-40 f/4 L - Canon EF 24-70 f/2.8 L - Canon EF 70-200 f/4 L IS - Speedlite 580EX
سلام
من چند سوال در مورد این لنز داشتم
1- اینکه گفته می شود حداقل فاصله فوکوس در حالت ماکرو 39 سانتیمتر است ،در چه فاصله کانونی و با چه بزرگنمایی می باشد.
2- با توجه به اینکه همه دوربینها یک حداقل فاصله فوکوس دارند (مثلا در 70d سانتیمتر 45 ) کدام عدد حداقل فاصله فوکوس می باشد. (39 یا 45)
3- در اخر اینکه اگر بخواهیم در حالت ماکرو کار کنیم حتما باید تنظیمات دوربین را به حالت ماکرو ایتم مثل گل ) ببریم. در واقع با انتخاب حالت ماکرو چه اتفاقی در دوربین رخ می دهد
1. در فاصله کانونی 18مم.
2. دوربین ها حداقل فاصله فوکوس ندارند. این ویژگی مربوط به لنز هست و در هر لنزی متفاوته.
3. اگر بخواید ماکروگرافی انجام بدید، بسته به میزان بزرگنمایی که دنبالش هستید روش های متفاوتی وجود داره. رینگ معکوس، اکستنشن تیوب و خرید لنز ماکرو.
البته اگر بخواید با 18-135 از سوژه های کوچک عکاسی کنید بهتره از فوکال 135 استفاده کنید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
در حالت کانونی 135 حداقل فاصله فوکوس چقدر می باشد؟
و اینکه در اکثر دوربینها دیجیتال یک گزینه ماکرو دارد ایا باعث تغییر در پارامتری می شود.
ببخشید زیاد سوال کردم اینکه گفتم حداقل فاصله فوکوس دوربین 45 است چون در فروشگهای اینترنتی این دوربین با همین لنز با این مشخصات ارائه شده