کنون اولترا واید جدید خود را برای EOS M معرفی کرد.
مشخصات لنز :
کنون اولترا واید جدید خود را برای EOS M معرفی کرد.
مشخصات لنز :
لنز بسیار جذابی است.اون زمانی که کنون داشتم گاهی گوشه چشمی به ای او اس ام و تبدیلش برای استفاده 16-8 بر روی اون داشتم.به نظرم این ترکیب جمع و جور خیلی جذاب و وسوسه بر انگیز بود.اما الان کنون یک لنز اولترا واید سازگار با همین سیستم رو معرفی کرده.با قیمت مناسب.از کنون که این روزها گران فروش شده انتظار چنین قیمت مناسبی نداشتم.
البته سونی هم 18-10 رو معرفی کرده منتها با قیمت بسیار زیاد 850 دلار که این مقدار هزینه کردن برای این سیستم کمی جای تامل داره.بر اساس تستهای فتو زون هم عملکرد خیلی هیجان انگیزی نداشته.اما این لنز کنون قیمتی تقریبا نصف اون داره(و البته دیافراگم ثابت هم نداره).به نظرم با فروش خوبی مواجه خواهد شد.برای خودم فروش تجهیزات نکسم و خیز برداشتن برای ای او اسی ام و این لنز گزینه محتملی است!!
یک اعتماد قدیمی هم به کنون دارم که امیدوارم میکنه دست کم اپتیکی مشابه 22-10 داشته باشه اگر از 10مم شروع میشد بهتر بود
منظره گرافی با چنین ترکیب ظریف و سبکب بسیار بسیار جذاب و دوست داشتنی است
ویرایش توسط lamagra : Thursday 6 June 2013 در ساعت 14:27
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
کلا کنون خیلی ناجوانمردانه قیمت تجهیزات این سیستم میرور لسش رو پایین اورده که همه کنونیها عذاب وجدان بگیرن و مجبور باشن بخرنش.
تا حالا چندیدن بار تا نزدیکی خریدش رفتم ولی بعد به خاطر شرایط مالی پشیمون شدم.
دوستان توی دوبی پک بدنه+ لنز 22 + لنز 18-55 + فلاش ex 90 +رینگ تبدیل ef رو کمی بیشتر از 700 $ خریدن!
کسی از امکان تهیه این لنز در ایران ولو به صورت سفارشی اطلاعی دارد؟
این لنزتو بازارایران موجوده؟ کسی تا حالا تو بازار اونو ندیده؟
اصولا به نظرتون کنون قصد رقابت تو بازار دوربینهای بدون آینه را داره یا نه؟
من در بازار نديدمش. ولي اگر با چند مغازه و شركت معتبر كه اين دوربين سري eos m را دارند تماس داشته باشيد ممكن است زماني كه ببينند اين لنز خواهان دارد بياوردندش. موردي هم كه وجود دارد اين است كه اين لنز تقريبا در آمريكا عرضه نشده است بنابراين خريد مسافري نيز از آنجا بسيار سخت است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
[QUOTE=Arash Sh;373535]خرید مسافری از امریکا از طریق ebay امکانپذیر است. حدود یک هفته تا 10 روز طول میکشد تا تحویل خریدار در آمریکا شود. بعد هم که باید منتظر رسیدن مسافرتان باشید [/QUOTیکی از سایتهای معروف قیمت زده1450 ، خرید از تهران ارزون تر در میاد
سلام این لنز را از پاساژ حافظ به قیمت ۱۴۰۰ تهیه کردم کیفیت ساخت خوبی دارد
از نظر اپتیکی هنوز فرصت تست محیا نشده ولی در نظر اول لنز شارپ و خوش قیمتی هست! لرزشگیر هم که دارد!
سایز فیلتر ۵۵ هم در هزینه ها صرفه جویی میکند!
مسعود بیرامی
Jhowan photography