سلام دوستان
من یه تازه کارم که دوربین 650D با لنز 18-55 خریدم و فروشنده انقدر تعریف کرد که من به توصیه اش گوش کردم و یه لنز III 75-300 گرفتو البته بهش گفتم که شاید بیام عوض کنم.
الان دو تا مشکل دارم:
یک این که این لنز لرزشگیر نداره و من نمی دونم میتونم عکس واضح باهاش بگیرم یا نه ، با توجه به اینکه تازه کارم
دوم اینکه شنیدم کیفیت خوبی نداره
دوستان عزیز به نظرتون این لنز رو نگه دارم شاید در آینده به کارم بیاد یا نه؟ و اگر نه به جای اون چه لنزی بخرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
لنز 55-250stm خیلی خروجی بهتری نسبت به لنز شما داره ولرزشگیر هم داره که در فوکال های بلند خیلی بکارتون میادو از اون گذشته برای دوربین شما که در فیلمبرداری فوکوس ممتد داره بهینه شده و همچنین ترکیب خوبی با لنز 18-55 خودتون داره
فقط یه900تومان براتون هزینه داره.
البته یه کار هم میتونید انجام بدین هر دولنز پس بدین و یه لنز 18-135 stm بگیرین تقریبا همه کارتونا راه میندازه
ویرایش توسط tahers96i : Tuesday 7 October 2014 در ساعت 13:36
فرمايش شما با نظرات تمام كساني كه اين لنز را داشته اند و همچنين همه افرادي كه در دنيا اين لنز را بررسي كرده اند متفاوت است.
حدس من اين است لنز stm 18-135 شما مشكل داشته است.
stm 18-135 و 15-85 كنون جزو بهترين لنزهاي زوم براي دوربينهاي كراپ(همچون 600d) هستند؛ خروجي اين دو لنز بسيار به هم نزديك است.
اگر از سلامت لنز خود مطمئن هستيد! بفرماييد مشخصا در اين لنز چه ايرادي ديديد؟(شارپنس، خطاي CA، فوكوس اتوماتيك و ....) در چه فاصله كانوني و روزنه ي ديافراگمي؟ كاملا مشخص و دقيق و نه اينكه به كل لنز را زير سوال ببريد.
البته اين مطالب مربوط به اين تاپيك نيست. بايد در تاپيك راهنمايي براي خريد لنز مطرح شود.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Tuesday 7 October 2014 در ساعت 23:21
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
والا 18 ماه هست که از این لنز استفاده میکنم و بدی ازش ندیدم، اگر این لنز مشکلی داشت به نظر شما کنون اون رو به عنوان لنز کیت رو دوربین 7D MK2 قرار میداد ؟
بنده با چند عدد از لنزهای کنون کار کردم و این لنز به نظر بنده بهترین انتخاب برای تک لنز و یا لنز اول برای شروع کار میباشد .