ویرایش توسط ehsan1 : Sunday 14 December 2014 در ساعت 00:51
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام مجدد
منظور 70-200 دست دوم بود با احتساب25 تا 30 درصد زیر قیمت فکر کنم بشه حدود 1600 گیر آورد .
ارادتمند
این لنزهای مدل stm مزایاشون یک دست بودن شارپ در تمام نقاط عکس و فوکوس بی صدا بودن و دلیل این نیست که مشکل فوکوس ندارن من خودم 18-135 را داشتم فوکوس بک گراند میزد معایب هم اعجوجات رنگی در گوشه ها به چشم میخوره خیلی هم راحت قیمتشون هم نصبت به هم مدلهای خودشون USM بالاتره .55-250 stm به جز قیمت بالا فکر نکنم مزیت شارپی نصبت به همنوع خودش داشته باشه تو سایتها هم ازش تعریف نشده در حد همون مدل قبلی است
سلام
- لنز نسل قبلي 55-250 از نوع USM نبود و از ميكروموتور استفاده مي كرد.
- از نظر شارپنس بالاتر اين لنز نسبت به نسل قبلي:
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Lens Image Quality
افزايش شارپنس خصوصاً در فواصل كانوني بالا كاملاً محسوس است.
- در خصوص تعريف در سايت هاي معتبر:
The Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Lens is an inexpensive, light, entry level telephoto zoom lens that has image stabilization, very good image quality for the price and a very useful focal length range that will nicely complement most general purpose zoom lenses.
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Lens Review
ارادت
سلام خدمت جناب چگینی همین سایتی که مقایسش گذاشته شده نمودار ستاره ای که داره برای این دو لنز 55-250 یک نوع زده یعنی از 6 ستاره به هر دو 5 ستاره داده حالا اگر این مدل جدید شارپ بهتری داره باید بهش 6 ستاره میداد حالا یا اینش درسته یا اون مقایسش
ولی چرا این مدلهای stm جنس عدسیشون همشون اعجوجات رنگی تو گوشه دارن ؟
سلام
اولاً من اعتقاد دارم بهتر است به جاي مقايسه امتيازها يا ستاره ها نمونه ها عكس ها در شرايط استاندارد را خودم ببينم.در نمونه عكس ها هم كه بهتر بودن شارپنس مدل STM نسبت به مدل قبلي (كه خودم هم نمونه قبلي را دارم) كاملاً مشخص است.
ثانياً ستاره ها فقط مربوط به شارپنس نيست و همه عوامل ديگر از جمله ساخت بدنه، قيمت و ...را شامل مي شود
ثالثاً اين لنز 5 ستاره گرفته در صورتي كه لنز نسل قبلي 4 ستاره. قطعاً يك لنز Entry Level در سطح 6 ستاره نيست ولي همين يك ستاره بيشتر نشان دهنده پيشرفت قابل توجه لنز نسبت به نسل قبلي است
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II Lens Review
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Lens Review
درود..
لنز 55-250 STM بنده بنظرم وینیت زیادی داره !! در صفحات قبل کسی مشخصا به این موضوع اشاره ای نکرده.. میخواستم بدونم مشکل وینیت زیاد در این لنز طبیعیه یا لنز بنده این مشکل رو داره؟؟ وقتی عکسها رو در بریج باز میکنم این موضوع خیلی بیشتر آشکار میشه ( بخاطر سایز کوچکتر عکسها )
دوستان اگه در این مورد اطلاعاتی دارن لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایند..
شارپنس این لنز بنظرم خیلی خوبه..خیلی جمع و جور و سبکه و حمل و نقلش راحته.. واسه پر کردن خلا فاصله کانونی تا رنج 250 با توجه به قیمتش عالیه.. منتها همانطور که اشاره کردم تیرگی گوشه های تصاویر بنظرم بیش از اندازه و غیر طبیعی میاد !! شاید لنز من این مشکل رو داره.. البته امکان تعویضش رو دارم..فیلتر مورد استفاده هم UV هویا اصلیه !!
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
به نظر مي رسد وينيه تينگ اين لنز در بازترين اپرچر نسبتاً زياد باشد (تا 1.2 استاپ در گوشه ها) ولي با بستن اپرچر وينيه تينگ كاهش مي يابد به گونه اي كه در اپرچر 8 وينيه تينگ مشاهده نمي شود.
آيا از هود استفاده مي كنيد؟ هود اگر غير اريجينال باشد و شكل هندسي آن دقيق و درست نباشد وينيه تينگ ايجاد مي كند. بدون فيلتر UV هم امتحان كنيد.