و بی نهایت
اینم عکس ماه 100-400 که خدایی خیلی ماهه ، اگه بخوام با عکس 70-200 سیگما با اکستندر 2 ایکس و 70-300
کانن مقایسه کنم باید بگم که انگار یه نسخه RAW از یه عکس رو یه بار با 7 استاپ شارپ کانورت کردید و یه بار دیگه با 0 استاپ !!
و بی نهایت
اینم عکس ماه 100-400 که خدایی خیلی ماهه ، اگه بخوام با عکس 70-200 سیگما با اکستندر 2 ایکس و 70-300
کانن مقایسه کنم باید بگم که انگار یه نسخه RAW از یه عکس رو یه بار با 7 استاپ شارپ کانورت کردید و یه بار دیگه با 0 استاپ !!
سعید نقشبندی
سلام....
مرسی سعید جان ....
دارم کم کم وسوسه میشم یه لنز بالای 300 تهیه کنم ، این لنز شما هم که ایشالله مبارک باشه ، خیلی لنز جالبیه ، انتخاب خوبی بود ، باز هم اگر شد در نور کم و شب ازش عکس بزار ببینیم ،
ماه شما هم که مثل خودت خیلی ماه........
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
هادی جان من یه عذر خواهی به شما بدهکار هستم ، الان که داشتم دوباره یه مروری میکردم متوجه این قسمت از پست شما شدم ، یکم جدیدا خودسانسوری! پیدا کردم :biggrin:
راستش رنج 55 تا 100 روی کراپ 1.6 میشه : 88 ، 160 که بیشتر میشه گفت برای پرتره کاربرد داره ، منم خیال دارم با یه 85 فیکس در آینده نزدیک این رنج رو پر کنم.
سعید نقشبندی
خواهش میکنم سعید جان. ممنون از پاسخ شما و نمونه عکسهایی که قرار دادید :)
هادی هژیرآذر
چند نمونه عکس با این لنز ( آثار مایکل ریچمن ) :
کد:http://www.luminous-landscape.com/locations/amazon07.shtml
هادی هژیرآذر
خوب بعد از يك سال و 12 روز خاك خوردن اين پست..دوستان الان قيمت اين لنز چند ميشه؟وآيا تو اين يك سال لنزي تو اين رنج اومده كه سر تر از اين باشه و بشه بهش فكر كرد؟
با توجه به پستاي شما دوستان و ديدن عكسهاي اين لنز بد جور وسوسه شدم اينو بگيرم ..دوستان لطف كنند بيان منو راهنمايي كنند
قیمت ندارم.
این لنز با در نظر گرفتن تمام پارامترها، در ماونت کنون، بسیار ارزشمند و بیهمتاست.
هادی هژیرآذر
[IMG]http://i31.*******.com/10rtfsz.jpg[/IMG]
تصویر بالا در سایت canon بعنوان سمپل از لنز 300 مم با دیاف 4 قرار داده شده
سوالم اینه که ایا لنز 100-400 در 400مم با توجه به 100 مم تله بیشتر ودر اف 5.6 میتونه همچین عمق میدانی بده
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام
از دوستانی که این لنز رو دارن میخواستم اگه مقدوره عکسهای پرتره ای رو که با 100-400 گرفتن در این تاپیک قرار بدن .showan عزیز یک سری عکس گذاشته ولی الان از روی سرور پاک شده .
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.