حمید رضا مرادی
G12
سلام
من احتياج به يك لنز با زوم بالا تر از 70-200 دارم . البته اين لنز را در حدود 4 ماه پيش خريدم و جوابگو نبود براي كاري كه مي خواستم انجام دهم . متاسفانه كانورتور هم پيدا نكردم البته سيگما 1.4 . حالا تصميم دارم كه لنزم را با 100 - 400 عوض كنم. آيا از نظر شارپنس بودن و ديگر مزيت هاي كه براي 70-200 دوستان در انجمن مطرح كرد مي توان از اين لنز يعني 100 -400 توقع داشت يا نه . دوستان در اين مورد اگر امكان دارد براي خريد من را راهنماي كنند . من الان يك 70-200 بدون لزرشگير دارم با F4 و تصميم دارم كه با يك 100-400 عوض كنم !؟
ویرایش توسط ghanbar : Sunday 31 May 2009 در ساعت 15:59 دلیل: درج متن
==========
علي چاوشي
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
خریدمش
1800
نورنگار
چند تا شات گرفتم کیفیت یه چیزی در حدود بارسلونای 2008-2009
البته در مقایسه با 17-85
با 1/20 واقعا عکسای خوبی گرفته تو رنج 400مم
نمیدونم اگه این is داره 17 85 چی توشه؟
این نتیجه 20 شات اوله
ولی رو 400 دی خداییش خیلی خنده دار شده
یاهو
سلام
مباركه باشه ولي نور نگار هفته پيش با مسئول فروش حرف زدم نداشتند ؟ تازه آورده اند ؟ چون قرار بود باري در مراحل ترخيص داشته باشند تا پايان اين ماه خبري داريد ؟ يا دوباره تماس بگيرم؟
==========
علي چاوشي
سلام
همین دیروز ترخیص شد
یه فیلتر هاما هم گرفتم ولی روش مچ نمیشه شاید بردم عوض کردم البته سیگما نداشت وگرنه حتما سیگما میگرفتم
رو قیمتشم کلا نور نگار منصفه ولی آقای عمادی قات زد بیخیال چونه ی اساسی شدم
میخوام یه 3 پایه بگیرم اگه دوستان یه راهنمایی کنن متشکر میشم
یاهو
سلام
امروز یک لنز 100-400 برای تست دست من بود.
در هنگام کار با این لنز با یک مشکل عجیب مواجه شدم.
وقتی لرزشگیر لنز روشن بود یک لرزش در ویوفایندر قابل مشاهده بود که در عکسها هم اثر می گذاشت!
یعنی وقتی لرزشگیر روشن بود عکسها شارپ نمی شدن. البته اگر چند لحظه فکوس رو نگه میداشتم این لرزش قطع میشد و عکس شارپ میشد.
دوستان با همچین مشکلی مواجه شدن؟این مشکل قابل رفع هست؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بله کاوه جان
البته این اتفاق موردی پیش می آمد.در ابتدا این گونه نبود!بعد از چند شات لرزشگیر که کاملا بی صدا بود به صدا افتاد و این مشکل پیش آمد.آقای حمیدرضا مرادی هم که پیش من بود متوجه آن شد.
در هر دو مد لرزشگیر تست کردم که تفاوتی وجود نداشت.
امروز که دوباره تست کردم این لرزش در تصویر و ویزور وجود نداشت!
اگر لرزشگیر لنز دارای مشکل باشد امکان تعمیر آن هست؟اصولا هزینه های تعمیر آن به صرفه هست؟
ببینید لرزش در ویزور برای لنز های لرزه گیر دار در حالتی که لرزه گیر روشن و بر روی مد 1 است یک چیز عادی است و باید باشد و اگر اتفاق نیافتد باید به عملکرد آن شک کرد.مقداری صدای خفیف هم که وجود دارد.
اما اگر این موارد از حالت اصلی زیاد خارج شوند احتمالا مشکلی هست.
در مورد اینکه ارش دارد و یا اینکه با صرفه است و یا خیر یقینا با صرفه است ( برای لنز هایی از این دست )
در ایران هم قابل تعمیر است.می توانید در بخش مشکلات دوربین ( مربوط به تعمیرگاه مرکزی ) این موضوع را مطرح کنید تا مهندس قاسمی نظرشان را بدهند.اما با توجه به سابقه این موضوع در لنز دیگر ( 70-200 ) احتمالا قابل حل باشد
کاوه قبادیExposure.ir