صفحه 4 از 11 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 101
Like Tree200تشکر

موضوع: Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USM

كاربر همراه
    تشکر کرده
    599

Wink پاسخ: Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USM

نقل قول نوشته اصلی توسط reza999 نمایش پست ها
    سلام
    از دوستانی که این لنز رو دارن میخواستم اگه مقدوره عکسهای پرتره ای رو که با 100-400 گرفتن در این تاپیک قرار بدن .showan عزیز یک سری عکس گذاشته ولی الان از روی سرور پاک شده .
    من اين لنزو ندارم ولي اينا يه سري پرتره كه با اين لنز گرفته شده منتها با 1دي مارك 3:

کد:
    http://www.pbase.com/paul42/image/94990917
    البته ممكنه با ديدن اين عكسا از اينكه دنبال عكس پرتره با اين لنز ميگشتين پشيمون شين !!! آخه نميدونم اينا تو چه جور فستيوالي هستن كه مثل دزداي دريايي لباس پوشيدنو ژست گرفتن!!!

به نظر من در عكس پرتره يكي از مهمترين مسائل قيافه خود سوژه هست (اين يك نظر شخصي هست)
    پس براي اينكه اين حالت براتون ايجاد نشه ، بهتره به پست 165 اين تاپيك يه سري بزنين ، عكس بچه هاي همين سايته كه با 100-400 گرفته شده:

کد:
    http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4216
    ویرایش توسط Pouyashariat61 : Tuesday 1 July 2008 در ساعت 14:05
    shabab و Kourosh Kahal تشکر می‌کنند.
    سينااكبرنيا

كاربر فعال Kourosh Kahal آواتار ها
    تشکر کرده
    9820

پیش فرض پاسخ: Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USM

کد:
    http://www.pbase.com/liquidstone/100_400is
    Pouyashariat61 تشکر می‌کند.
    احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
    احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.

كاربر همراه showan آواتار ها
    تشکر کرده
    302

آقای reza999 در مورد عكسی كه قرار دادید احتمالا با لنز فیكس 300 میلیمتر گرفته شده و كوتاهی عمق میدان و ماهیت بوكه منظم و زیبا كاملا وجود یك لنز فیكس رو توجیه میكنه!
    درسته كه 400 میلیمتر عمق میدان كمتری میتونه داشته باشه و در اكثر عكسهای پرتره ای كه گرفتم سوژه رو از بك بكلی جدا میكنه اما نه باز به این كوتاهی و با این جنسیت بوكه!
    اگر روی عكس ادیتی انجام نشده باشه نشان مبده كه عمق میدان انقدر كوتاهه كه به شانه راست سوژه كاملا بلور شده شاید بشه گفت 100-400 در 400 میلیمتر و f/5.6 در فاصله یک 70 سانتی متری نقطه فوکوس یک عکس پرتره کلوزآپ بلور میشه اما بوکه به مراتب بهم ریخته تری نسبت به این عکس داره
    یک عکس بدون کراپ در 400 میلیمتر و F/5.6 از رفیق شفیق کاوه عزیز
    میبینید که عمق میدان تا پشت شانه ها و بادی پشت سر کاملا حفظ شده!
    [IMG]http://i36.*******.com/1fxqv8.jpg[/IMG]
    ME، A_Maddah، Kaveh Ghobadi و 14 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    سعید نقشبندی

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

سعید جان سلام: فاصله شما تا سوژه چقد بوده؟ چون من فكر میكنم این دو لنز در انتهای تله و ابتدا دیاف هایشان با MFD نباید زیاد فرقی داشته باشند. منظورم اینه که محو شدگی پس زمینه باید با رعایت موارد پیشین در هر دو یکسان باشد یا نزدیک بهم( منظورم عمق میدانی کم است). مخصوصا اینکه هر دو لنز از Magnification نزدیک بهم برخوردارند...........(فقط محو شدگی پس زمینه نه جنسیت بوکه)

300اف4= 1.5 m
    100-400=1.8 m

من فکر میکنم با همین 400-100 هم بتوان آن محوی پس زمینه عکسی که دوستمان گذاشتند ایجاد کرد با توجه به همان کادر..... البته اطلاعات من با توجه به اینکه مدتی دنبال این دو لنز و مقایسه هایشان بودم اینگونه است و تنها روی کاغذ.... قطعا شما و دوستانی دیگر که این دو لنز را دارید صحبت هایتان سندیت بیشتری به این اطلاعات دارد.

ممنون
    Kourosh Kahal و Haji Shahkaram تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Kourosh Kahal آواتار ها
    تشکر کرده
    9820

سلام
    سعید جان فكر كنم اگه شما بتونی پرتره ای با لنز خودت در همون كادری كه canon سمپلش رو گذاشته نمایش بدی من واقای قشقایی تا حدود زیادی به جواب برسیم
    ممنون:)
    احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
    احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.

كاربر همراه showan آواتار ها
    تشکر کرده
    302

سعید جان سلام: فاصله شما تا سوژه چقد بوده؟ چون من فكر میكنم این دو لنز در انتهای تله و ابتدا دیاف هایشان با mfd نباید زیاد فرقی داشته باشند. منظورم اینه که محو شدگی پس زمینه باید با رعایت موارد پیشین در هر دو یکسان باشد یا نزدیک بهم( منظورم عمق میدانی کم است). مخصوصا اینکه هر دو لنز از magnification نزدیک بهم برخوردارند...........(فقط محو شدگی پس زمینه نه جنسیت بوکه)
    فاصله من با كاوه باید چیزی در حدود 7 یا 8 متر بوده باشه ، منظور منم دقیقا همین ماهیت بوکه است که در عکس میبینیم، لنزهای فیکس مرز تعیین شده ای رو در جداسازی محدوده فوکوس و عمق میدان دارند! چیزی که شاید در لنزی مثل 100-400 کمتر دیده بشه ، اما در مورد محو شدگی عمق میدان کاملا محوی داره به نسبت فاصله کانونی و بیشتر میشه گفت کلی دچار محو شدگی میشه تا بصورت شکلی و هندسی مثل لنزهای فیکس با بوکه منظم
    سعید جان فكر كنم اگه شما بتونی پرتره ای با لنز خودت در همون كادری كه canon سمپلش رو گذاشته نمایش بدی من واقای قشقایی تا حدود زیادی به جواب برسیم
    ممنون
    راستش من نتونستم عکسی رو با کادر و کراپ مورد نظر شما توی عکسهام پیدا کنم! عکسام زیاد شده و حسابی بهم ریخته شده و دیگه خودمم سر در نمیارم اما بازم میگردم تا عکسی مورد نظر رو پیدا کنم
    Kourosh Kahal، Behnam_703، QashQai و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    سعید نقشبندی

كاربر همراه artnature آواتار ها
    تشکر کرده
    121

پیش فرض آیا 100.400 میتواند به جای تلسکوپ با کیفیت عمل کند ؟

سلام

یکی از دوستانم در نظر دارد تا این لنز رو تهیه کند اما چند روز قبل در مورد لنز canon EF 300mm L با قیمت حدودا 1.700.000 از من سوال کرد که کیفیت کدام یک بیشتر است ؟
    و همینطور به همراه extender 2x II در 600mm کدامیک کیفیت بهتری دارند ؟ و این در حالی است که zoom 400mm
    هم اهمیت زیادی برایش دارد

و همینطور یک سوال هم خودم داشتم : آیا 100.400 به همراه تله کانورتور 2x میتواند در zoom 800mm F.11 به جای تلسکوپ با کیفیت در عکاسی نجومی مورد استفاده قرار گیرد ؟

ممنون میشوم اگر مقایسه کنید
    سید مهرداد کیانی

www.Arte360.com

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2853

سلام دوست عزیز
    400_100 یک لنز زوم است با رنج تقریبا" زیاد و کیفیت خوب.
    ولی 300 یک لنز فیکس با کیفیت است در آن حرف اول را کیفیت خواهد زد اما قطعا" محدودیت هایی برای شما ایجاد خواهد کرد.
    مسلما" کیفیت لنز 300 فیکس کانن از 400_100 بهتر است.
    اما همیشه حرف اول را کیفیت نمی زند.
    برای یک عکاس خبری CA و ویگنتینگ لنز اهمیتی ندارد اما امان از روزی که یه خطای فکوس داشته باشد.
    اگر در کار شما سرعت فکوس، دقت فکوس و کیفیت حرف اول را می زند 300 فیکس کانن بهتر است.
    اما اگر سرعت عمل و رنج لنز اهمیت بیشتری دارد400_100 بهتر است.

آیا 100.400 به همراه تله کانورتور 2x میتواند در zoom 800mm F.11 به جای تلسکوپ با کیفیت در عکاسی نجومی مورد استفاده قرار گیرد ؟
    اول یک موضوعی را برایتان روشن کنم.
    در برند کانن فقط در بدنه های 1d می توانید با دیافراگم 8 به بالا اتوفوکوس داشته باشید.
    یعنی اگر دوربین شما مثلا" 40 دی باشد نمی توانید 400_100 رو به همراه تله کانورتور استفاده کنید.
    و بی خیال استفاده از لنز های دوربین دیجیتال به عنوان تلسکوپ و کارهای نجومی شوید.....
    موفق باشید.
    artnature و M. Beyrami تشکر می‌کنند.

كاربر همراه artnature آواتار ها
    تشکر کرده
    121

ممنون دوست گرامی

البته من با 70.200 L F.4 به همراه extender 2x در 30d , 350 d استفاده میکنم و فقط AF ندارم و در اصل برای عکاسی نجومی از AF نمیتوان استفاده کرد فقط برای عکاسی از ماه AF کاربرد دارد .
    اما با شما هم موافقم که از لنز نمیتوان به عنوان تلسکوپ با کیفیت استفاده کرد .

بسیار ممنون
    سید مهرداد کیانی

www.Arte360.com

كاربر جديد
    تشکر کرده
    283

Question پاسخ: Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USM

سلام به همه دوستان میخواستم قیمت این لنز را بدونم و این که کجا میتونم پداش کنم
    چون ظاهرا سخت گیر می اید
    ممنون

صفحه 4 از 11 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 ... آخرینآخرین