مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام.من این مشکل را روی 80-200 af-d نیکون داشتم که با موتور فوکوس بدنه فوکوس میکرد,به قول آقای خلیلی مانند تریلی که در
سربالایی...!اما نباید روی لنزهایی با موتور فوکوس سریع این مشکل باشد مخصوصا 70-200 اف 4 که المان جلویی آن به سنگینی لنزهای
دهنه 77 نیست.پست شما را که دیدم 24-105 و 70-200 و 100-400 را تست کردم هیچ کدام این مشکل را ندارند.اگر اذیتتان می کند یا حتی
بار روانی منفی! دارد حتما مرجوع کنید.
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
برای من مهم نبود چون از چیزی در آسمان با آن لنز عکاسی نمیکردم.فقط اگر در مواردی به فکوس منوآل نیاز دارید ممکن است برای شما مشکل زا باشد.
دو بار لنز برای تعمیر به ایده آل رفت و چند ماه هم در آنجا بودکه 120 هزار تومان هم هزینه تعمیرش شد (که به لطف کاوه جان مبلغ را دریافت نکردند) ولی خیلی فرق نکرد.
چون لنز دیروز دستم رسیده بود در تماسی که با بخش فروش ن داشتم فرمودند ارسال کنید برسی میکنیم .
تا ببینیم چه میشود ...
نتیجه را در بخش کدام بازرگان کدام گارانتی مطرح خواهم کرد .
ممنون از دوستان :)
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام
یه مشکل با فوکوس 70-200 اف 4 IS دارم
در حالت فوکوس دستی اگر رینگ فوکوس رو به سمت بی نهایت بچرخونم مشکلی نیست و همزمان با چرخش عدس فوکوس هم جابجا میشه
اما اگر بر عکس ( به سمت ماکرو بچرخونم) رینگ رد میکنه مثلا در حال چرخش فوکوس رو یک فاصله میمونه و بعد از مثلا نیم دور چرخش دوباره شروع به حرکت میکنه
مشکل از کجاست؟
ضمنا مشکل چندانی با اتو فوکوس ندارم
لنز رو ابتدا بالا به پایین و سپس پایین به بالا و نهایتا افقی بگیرید و همان کار را انجام دهید.
اگر تفاوتی ایجاد شد رینگ مانوآل فوکوس به درستی کار کرد مشکل از رینگ دوم داخل لنز است.این مورد یک مورد شایع در 70-200 اف 4 IS است و باید به نمایندگی ( تعمیرگاه مرکزی دوربین ) و یا شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید تا رینگ با یک هزینه حدود 100 تا 200 تومانی تعویض گردد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
اخیرا با فوکوس خودکار 70-200 f/4 مشکل دارم.
گاهی اوقات برای فوکوس خودکار کمی کند عمل میکنه و باید دو یا سه بار دکمه شاتر دوربین رو تا نیمه فشار بدم تا فوکوس کنه و یا با یک بار فشردن صبر کنم تا با سرعت کمی کار فوکوس رو انجام بده.
یه جورایی احساس میکنم سرعت فوکوسش کم شده.
البته همیشه این طور نیست و گاهی هم خیلی سریع و خوب عمل میکنه.
سپاس
70-200 های اف 4 کنن مثل اینکه کلا با مشکل فوکوس مواجه می شوند. بعد از مدتی رینگ فوکوسشان به صورت منوال درست فوکوس نمی کند. در 2 لنز اف 4 این مورد را دیدم. نمایندگی تعمیرات مثل اینکه با هزینۀ کمی درست می کنند لنز رو.
امیرحسین