مسعود بیرامی
Jhowan photography
در مورد 15-85 من هم همین مورد وجود داره و گمونم در تمام این لنزها هم همین مورد هست اون هم به خاطر سنگین بودن عدسی های داخلی هست که اگه لنز رو 85 م.م باشه و به سمت آسمان بگیرید میاد به سمت 15 م.م و برعکس اگه رو 15 م.م باشه و به سمت زمین بگیرید میاد به سمت 85
البته دقیقا روی دو انتهای بازه این مشکل نیست و لنز کاملا قفل هست مشکل بین بازه های حدود 24 تا 70 هستش
سعی کن با دست چپ نگهش داری
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
تو حالتي که بخوام دوربين رو در دست داشته باشم هيچ مشکلي نيست اما ديروز از چند تا قطعه توي آتليه ميخواستم عکس بگيرم از اونجايي که دوربين خود آتليه که نيکون هست باطريش خالي بود خواستم با دوربين خودم بگيرم که ديدم وقتي دوربين رو روي سه پايه ميگذارم و سر لنز رو رو به پايين يا بالا ميگيرم واقعا مشکل ميشه
میگم , بهترین کار همون قانون دست چپه !!! اگه روی سه پایه باشه که خوب هر دو تا دستت آزاده با دست راست دوربین رو هندل کن و با دست چپت لنز رو تو فوکال مطلوبت سعی کن نگه داری و اگه سه پایه ت یا در وقع هدت محکم باشه و shake نداشته باشه با خیال راحت میتونی نگهش داری
من فکر دیگه ای به ذهنم نمیرسه ... حالا باز شاید دوستان با تجربه نظر بهتری داشته باشند
تجهیزات
تجهیزات
Hجناب استيري ممنون - از دوستاني که اين لنز رو دارن نظري ندارن که اونا اين مشکل رو چه جوري حل کردن؟
دوست عزیز،
اول از همه اعتراف کنم که من از طرفدار های خیلی جدی این لنز هستم و از وقتی این لنز را خریدم، دنیای عکاسی ایم عوض شده اشت. چرا؟ چون تقریبا همیشه دوربین همراهم هست.
در مورد مشکلی که شما با آن برخورد کرده اید: من با 200-18 خودم آزمایش کردم مشکلی نداشت، اما احتمال آنکه به زودی این مشکل ایجاد شود هم کم نیست. اما 3-2 سال قبل یکی از دوستانم همین مشکل zoom creeping را با لنز EF 70-300 4.5-5.6 IS USM داشت و من پیشنهاد کردم که برای نوردهی های بلند مدت؛ بعد از نصب سه پایه و کادر بندی از چسب Scotch استفاده کند. خوبی این چسب این است که هنگام کندن هیچ ردی از خود به جا نمی گذارد (مهندسین عمران از این چسب برای نقشه کشی و .. استفاده می کنند).
اما: اصولا طراحی این لنز به گونه ای نیست که برای استفاده های اینچنینی انجام شده باشد. 200-18 یک لنز خیلی ارزان قیمت برای استفاده های روزمره و travel photography محسوب می شود و مناسب مثلا عکاسی نجومی و ... نمی باشد.
جناب آقاجانی این چسب Scotch که فرمودید چه شکلی هست (منظورم نواری و یا قطره ای بودن هست) و از کجا میشه تهیه کرد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. آقای قاسمی هم گفتن که اکثر 18-200 ها این مشکل رو دارند و راه حلی که وجود داشت رو خودشون پیشنهاد دادن که انجام ندهم. هنوز برام جای سوال هست که دوستان 18-200 ای که این مشکل رو دارند با این مشکل چطور کنار اومدن؟