به نظر دوستان لنز 18-200 بدون لرزش گیر بهتره یا 18-135 با لرزشگیر
قیمت هر دو حدوداً یکیه ،18-135 لرزشگیر کمی گرونتره...
سلام
تصميم دارم لنزي بخرم اگر امكان دارد راهنماييم نماييد در زمان تحويل گرفتن لنز با چه روشي و چگونه از سالم بودن لنز مطمئن باشم البته لنزي كه مد نظرم است نو و آك بند و با گارانتي مي باشد 18-200 canon
lممنون
سلام
Some loose screws inside the Canon 18-200mm f3.5-5.6 IS would be causing the lock on the control of the optical zoom of that all-purpose, having been affected products serial number within the following range
450xxxxxxx to 631xxxxxxx
سلام
دوستاني که اين لنز رو داريد آيا لنز شما هم مشکل شل بودن رينگ زوم رو داره - منظورم اينه که اگه سر لنز رو به پايين بگيريدلنز از حالت تله به زوم ميره و خود رينگ خود به خود ميپيچه - من تازه اين لنز رو گرفتم (دست دوم کم کارکرد) فکر کردم لنز ايراد داره رفتم ايده ال که گفتن 18-200 کلا اين مشکل رو داره.
حالا سوالم اينه اگه اين مشکل کلي هست راه حلش چيه؟ مثلا ميخوام ذوربين رو بزارم روي 3 پايه و تو فوکال 50 و جهت لنز مايل به پايين عکس بگيرم ولي تا دستم رو از روي لنز بر ميدارم زوم ميشه ميره روي فوکال هاي 130 150!!!
سلام آقای رنجبر
بنده خودم این لنز رو ندارم، اما اگر درست خاطرم باشه به خاطر همین مشکلاش دکمهی lock روی بنده تعبیه شده.
ارادتمند
سعید
سعید غلامی شهبندی