سلام
گفته مي شه اين آداپتور ها با لنز هاي DX نيكن قابل استفاده نيست. مگر لنزهاي DX نيكن هم مثل EFS هاي كنن زائده ي اضافه دارند ؟
سلام
گفته مي شه اين آداپتور ها با لنز هاي DX نيكن قابل استفاده نيست. مگر لنزهاي DX نيكن هم مثل EFS هاي كنن زائده ي اضافه دارند ؟
فرهاد حسيني
مشکل از Aperture Ring در سری DX هست که حذف شده و با اونها نمیتونید دیافراگم رو باز و بسته کنید.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
در Ebay 2 مدل بود. یکی که مثل مال شما چیپ داشت و اوتوفوکوسش هم فعال بود به قیمت 90 دلار. مدل بعدی صرفا یک تبدیل بود به قیمت 12 دلار. فکر نکنم چیپ دارش به کار من بیاد. چون این لنز زنیتار منوال هست.بله بدون عدسی با یک چیپ خیلی کوچک که کنار رینگ کار کذاشته شده.
البته سوالی برای من ایجاد شد: اگر این چنین تبدیل هایی هست که حتی Micro Adjust فوکوس هم دارن (همون 90 دلاریه) پس چرا یه کنونی حرفه ای باید بره 16-35 بخره؟ خرید 14-24 مناسب تر نیست؟ حتی یه عده می روند با تبدیل معمولی وصل می کنند که اوتوفوکوس هم از دست می رود.
اصلان نورقاسمی
اشتباه نكنيد. اوني كه نوشته اتو فوكوس فعاله صرفا يك پالس گول زنك براي دوربين كنن مي فرسته كه بدنه فكر كنه لنز روي مود MF قرار داده شده و چراغ اتوفوكوس چشمك نزنه و بتونيد روي مود غير منوال كار كنيد.
Built-in circuit board tricks your camera into believing the lens is manual focus mode so that you can see the in-focus light indicator through the view finder
فرهاد حسيني
تبدیل من مدل ۹۰ دلاری هست و وقتی مانوال فوکوس میگیرم و به نقطه فوکوس میرسم دوربین بوق فوکوس و چشمک نقطه فوکوس رو میزنه که کار رو از مانوال فوکوس چشمی خیلی راحت تر میکنه.
سلام
پس خوبه.
البته چون شركت هاي مختلفي اين رينگ ها رو توليد مي كنند 75 دلاريش هم اينجا گير مياد :
فرهاد حسيني
من تصمیم خودمو گرفتم. می خوام زنیتار بخرم، ولی 2 راه دارم:
1- با مانت کنن بخرم
2- با مانت نیکن بخرم و با تبدیل چیپ دار وصلش کنم
نمی دونم برای راه اول تبدیل چیپ داری هست یا نه...
نظر شما چیست؟
اصلان نورقاسمی
این آداپتورها معمولا برا لنزهای خاص و یا کسانی که از قبل یک سری لنزها رو دارند طراحی میشوند و در هرحال داشتن یک لنز که مستقیم به بدنه وصل بشه انتخاب مناسب تری محسوب میشه.
من جای شما بودم یک توکینا ۱۷-۱۱ فیش آی با ماونت کنون میخریدم!
اینجانب یه SLR کنن دارم مدل 3000v که لنز کیتش 90-28 و F4-5.6 بود. ماونتش هم EF هست(اگه اشتباه نکنم)
به نظر شما میشه این رو برای DSLR های کنن مثل 450D یا 500D استفاده نمود؟البته IS هم نداره!