حمید رضا مرادی
G12
دوستان ممنون میشم اگه اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه بگذارین.
دچار افت کیفیت عکس یا بلار شدگی در حاشیه ها نمیشه؟
سلام
مطمئنا دچار مشکل میشید مثل من
چون لنزهای قدیمی( البته قدیم و جدید نداره) لنزهای با کیفیت اپتیکی پائین رو بدنه های دیجیتال قشنگ خودشون رو نشون میدن
چرا که نگاتیو یا اسلاید از نظر پروسس به هیچ وجه با بهترین ccd ها یا cmos های دوربین های دیجیتال نیستند برای همین حتی اگه کیفیت لنزهای قدیمی هم پائین باشه زیاد متجوه افت کیفیت نمیشویم
...
.
.
.
همین مشکلی که من باهاش درگیرم و منتظر ندای جناب عاشوری نیا برای تست هستم
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
درود؛
من مدتیست که میخوام لنزهای دیگه غیر از 18-55 عزیز رو تجربه کنم ببینم اشکال عکسهام از سخت افزاره یا خودم.
امروز توی خونه تکونی تعدادی لنز قدیمی پیدا کردم :cool:، شامل:
Canon FD 20 f2.8 + + +
Tefnon 80-200 f4 Macro + +
...
از دوستانی که تجربه کار با لنزهای FD دارند لطفا راهمنمای کنند که:
1- تبدیل این لنز ها برای EF (یا EF-s اگر فرقی میکنه) رو از کجا تهیه کنم و حدودا چند هستش؟
2- چون هیچ کنترلی روی پارامترهای عکاسی نخواهیم داشت چطوری باید توی حالت کاملا دستی سرعت شاتر و میزان دیافراگم رو تنظیم کنیم (میدونم که یکی از راهها سعی و خطاست ولی وقت گیره ، یادش بخیر روی جعبه فیلمهای قدیمی یه جدول بود که میزان سرعت و دیاف رو برای شرایط مخطلف پیشنهاد میداد)
3- مشکلم با لنز کیت بیشتر توی عکسهای توی منزل و نور کمه (مخصوصا عکس از بچه که نمیشه انتظار داشت تکون نخوره)، ایا استفاده از لنز 20 با f2.8 کمکی یکنه یا برم همون Nifty fifty رو بگیرم؟
P.S(راستی یک فلاش مدل 144A هم تو گنجه پیدا کردم;) که توی فرومش سوالام رو میپرسم، فقط نگین طرف یه دگمه پیدا کرده میخواد براش کت بدوزه !)
سلام،
دیروز رفته بودم ناصرخسرو دنبال تبدیل FD به EF ، متاسفانه اکثر مغازه ها نداشتند و فقط یکی از اونها تلفنی با جایی تماس گرفت و گفت باید سفارش بدی و میشه 70 تومن
من توی همین تاپیک خوندم که تبدیلهای بدون مدار حدود 8-10 باید باشه! آیا کسی میدونه تبدیل اینگونه تبدیلها رو از کجا میشه خرید؟
با تشکر
توی ناصر خسرو (باب همایون) پاساژی هست که طبقه پایینش لوازم عکاسی مثل فون و نورپردازی و تخته شاسی میفروشن.(نمایندگی سیگل هم تو همون پاساژه).طبقه پایین پله ها سمت راست مغازه کوچکی هست که از این مبدلها داره.75 تومن.ظاهرش بیکیفیت به نظر میرسه.یک المان شیشه ای هم داره که به احتمال زیاد کیفیت رو پایین میاره.ضمنا" مدار الکترونیکی هم در اون وجود نداره. (من باب اتو فکوس ) .آیا کسی میدونه تبدیل اینگونه تبدیلها رو از کجا میشه خرید؟
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
درود
با توجه به مشکلات تهیه تبدیل لنز کنون، از دوستانی که تبدیل FD به EF کنون رو دارند و مایل هستند لنز Canon FD 20 f2.8 من رو روی دوربینشون بیآزمایند و نتیجه رو بمن و بقیه دوستان فروم اعلام کنند خوشحال میشم یک روزی (مثالا توی قراری که دوستان فروم برای "گردهمايی اعضاء فروم و درخواست همکاری از اعضاء") و با پیغام خصوصی {پخ!} اعلام فرمایند.
بدرود
کسی تجربه استفاده اکستنشن های قدیمی روی بدنه های جدید کنون رو داره؟