دی 300 رفیق ما هم درپوش بزرگ لاستیکی (سمت چپ از پشت) به اندازه ای افزایش حجم پیدا کرده که دیگه جا نمیشه ایضا قسمت لاستیکی پشت بدنه (پایین دگمه چرخاننده شاتر) که این دوستمان ابتکار له خرج داده لاستیکها را کنده و به جایشان چسب آکواریوم تزریق کرده
قسمت لاستیکی زیر چرخاننده شاتر دی 90 من هم همین مشکل براش پیش آمده
لاستیک شل و حجیم شده دیگر و در جای خودش به سختی میشه چپوندش و اگر هم موفق بشم این کار را بکنم از وسط مثل بادکنک پف میکنه
جالبه. D200 من هم روكش لاستيكيش زير دگمه AF-ON (دقيقا زير DIAL) ور اومده. دوستان چه نوع چسبي براي چسباندن اون پيشنهاد ميكنيد؟
ددوستان دسته دوم این لنز چقدر قیمت میخوره ؟؟؟؟
موقع خرید دست دو این لنز (به طورخاص) چیزی رو باید چک کنم ؟؟؟
خرید دست دومش منطقی هست ؟؟ (برای استفاده حرفه ای میخوام)
لنز دیگه ای با بازه مشابه و دیاف باز سراغ دارید که ارزونتر باشه ؟؟؟ و ماونت نیکون هم باشه (برندش فرقی نداره )
بسیار اورژانسی به بازه 24 تا حداکثر 100 نیاز دارم (لنز 18-105 رو دارم ولی دیافش تنگه ) ...
سلام؛
اگر لنز سالم باشد چرا خريد آن منطقي نباشد؟
براي چك كردن هم مانند بقيه لنزها بايد المانهاي اپتيكي، بدنه لنز و رينگ فكوس دستي و رينگ زوم از نظر ظاهري بدون مشكل باشد. در حالت MF وضعيت رينگ فكوس را چك كنيد. لنز را روي دوربين ببنديد و در دامنه هاي مختلف و با ديافراگمهاي مختلف عكاسي كنيد. من اين موارد به نظرم مي رسد.
اما به عنوان جايگيزين، نيكون يك F 2.8 28-70 دارد كه ديگر توليد نمي شود. (قاعدتا اگر پيدا كنيد بايد دست دوم باشد) سيگما هم 24-70 دارد و تامرون يك 28-75. اما اين كجا و آن كجا.
در مورد قيمت هم فكر مي كنم بايد بين 1400 تا 1500 باشد.
ویرایش توسط Pooyan : Monday 24 January 2011 در ساعت 09:21
ریویی جامع سایت LensTip.com
Pros:
•great quality of casing,
•outstanding image quality in the frame centre at all combinations of focal lengths and apertures,
•good image quality on the edge of the frame from f/4.0 upwards,
•chromatic aberration quite well corrected,
•moderate distortion,
•low astigmatism,
•practical lack of vignetting on the DX sensor,
•silent, as quick as lightning and accurate autofocus.
Cons:
•image quality on the edge of the frame at the maximum aperture should have been better,
•transmission worse than that of competitors,
•huge coma in the full frame corners,
•average work against bright light for this class of equipment.
http://www.lenstip.com/298.1-Lens_re...roduction.html
http://www.dxomark.com/index.php/Len...70mm-f-2.8G-ED
وحید بیگدلی
سلام
سوالی که بعضی مواقع راجع به این لنز برام پیش میاد اینه که :
نداشتن وی آر یالرزش گیر دراین لنز مشکلی خاصی ایجاد نمیکند در مقایسه با لنزهای وی آر؟
می خواستم نظر دارندگان این لنز رو در این مورد بدونم
با تشکر
لرزشگیر برای هر لنزی میتواند مفید باشد. وقتی نباشد، باید بیشتر مراقب سرعت باشید.
کمبود لرزشگیر در لنز های تله محسوس تر است .
دوستانیکه 120-24 و 70-24نیکون را تجربه کرده اند - کدومشون برای بدنه d700 و یه کابر معمولی بهتره