توهم است برادر. زودتر بخوابید انشالله صبح همان 36 میلیمتر خواهید دید.
توهم است برادر. زودتر بخوابید انشالله صبح همان 36 میلیمتر خواهید دید.
باسلام
در درجه اول خرید این لنزعالی رو بهتون تبریک بگم و خدا رو شکر که مشکلتون با فیلتر رفع شد (منم این مشکل رو با این لنز داشتم شاید از کوتد داخل جای فیلتر باشه , فکر کنم با چند مرتبه بازو بسته کردن یه فیلتر بهتر بشه )
ولی یه مسئله دیکه که در مورد این لنز باید بگم لاستیک دور رینگ زوم هست که خیلی زود گشاد میکنه و در حدی میشه که از دور لنز جدا میشه (واقعا" برای یه لنز 2 میلیونی فاجعه هست), میشه گفت که در حدود 3 ماه کار کردن با این لنز به این روز افتاد و امید وارم واسه شما پیش نیاد .
آرش زمانی5DII A7RII ✗
نه عزیز 24-70 کنون رو میشه بعنوان چکش ازش استفاده کرد , کی حرف کنون رو زد . 24-70 نیکون AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED روی بادی D300 (البته من و چیکارم به نیکون ولی خب چیکار کنم یه مدت دوربین یکی از دوستان دست ما بود یه چنتا لنز واسش خریدیم )الانم موجوده شاید تو فروم بذارتش واسه فروش یه D300 با یه 24-70 و 85 F1.4 و 50-150 سیگما و 30 سیگما .....(خدا از سر مارک تو نگذره )
آرش زمانی5DII A7RII ✗
سلام دکتر روشن عزیز
در مورد این لنز نرمال و 50 میلیمتر بالاخره حکم شرعی چیست ؟ :biggrin:
تعریف من : بزرگنمایی که ما در یک لنز x میلیمتر از ویزور یک دوربین فول فریم میبینیم ، برابر هست با همان بزرگنمایی در یک دوربین کراپ دار با همان x میلیمتر .
در واقع وقتی از ویزور یک دوربین کراپدار (با وجود لنز X میلیمتر) نگاه میکنیم ، فقط تصویر کراپ میشود و بزرگنمایی همان است
درسته ؟
البته مساله ی ساده ای هست ولی دوستان خودم رو هم به شک انداختند و الان نمیدونم درسته یا نه ! (سواد که کافی نباشه اینطوری میشه ! ) :biggrin:
و یه مساله ی دیگه که من هنوز به جوابش نرسیدم و اون هم رابطه ی دیافراگم با طول لنز !
برای لنزهای زوم معمولی که هیچ ، چون همزمان با افزایش طول لنز ( زوم کردن ) ، عدد F هم بزرگتر میشه
اما مثلا برای همین 24-70 چطوره که با افزایش طول لنز هم دیافراگم ، عدد ثابتی هست ؟
نتیجه ای که میتونم بگیرم اینه که در هنگام زوم (افزایش طول لنز) ، قطر دهنه ی دیافراگم هم افزایش پیدا میکنه تا نسبتشون (یعنی عدد F ) ثابت بمونه !
Diagram of the focal ratio of a simple optical system where f is the focal length and D is the diameter of the objective
منبع :
منظورم این رابطه هست (اگر درست خاطرم باشه یک بار هم آقا وحید همین مورد سوال کردند و بی پاسخ ماند ؟! )کد:http://en.wikipedia.org/wiki/F-number
ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
یک نکته ای هست که دوستان هنگام بستن فیلتر های نو دقت کنند و فیلتر رو یکباره محکم نکنند و چند بار به اصطلاح شل و سفت کنند ،هم چنین بر روی رزوه ای فیلتر،میشه کمی روان کننده استفاده کرد.
آرش خان بیشتر از سه ماه هست که 24-70 دارم البته باهاش گردو نشکستم ولی این
موردی که به تجربه فرمودین یقینا" استثنا بوده و گرنه بعید میدونم کار این لنز به فاجعه برسه. الان که دارم می نویسم -2 بامداد- هم دوباره لنز رو آوردم وارسی کردم که ببینم خبری هست یا نه ،که نبود.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
درود
بله حق با شماست، ظاهرا به جز مال شما ، نمونه ای هم که در :
آزمایش شده از شانسشان بهترین کیفیت ساخت رو داشته :کد:http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/236-nikkor-af-s-24-70mm-f28g-ed-review--test-report
Over the decades Nikon earned a reputation of manufacturing lenses with a higher than average build quality and the AF-S 24-70mm f/2.8G ED does certainly deliver here. It is a truly professional grade zoom lens thanks to a tough metal lens body and smoothly operating control rings.
میگه بالای یک دهه است که نیکون هموراه کیفیت ساخت بالای متوسط رو کسب کرده (معدل کلیه لنز ها ) و AF-S 24-70mm f/2.8G ED هم نمادی از همین موضوع است. این لنز حقیقتا یک لنز زوم بشدت حرفه ای (professional grade ) و متشکریم از این بدنه فلنزی بی مانند (tough ) و همینطور رینگ های کنترل نرم آن.
: Mechanical Quality
همینطور هم نمونه جناب یاسین محمدی که من از ایشان قبل از تهیه این لنز کلی درس گرفتم.
با سپاس
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Friday 7 August 2009 در ساعت 07:59
1- بسته به این مساله دارد که بزرگنمایی را چطور تعریف کنید. اگر منظور بزرگنمایی معمول است، بله؛ تغییری نمی کند. اما اگر منظور، بزرگنمایی سیستم در خروجی یا چاپ است، به همان نسبت کراپ، تغییر می کند.
2- در مورد عدد اف، تعریف "نسبت فاصله کانونی به دیامتر منفذ ورودی نور" یک تعریف کلی در اپتیک است. در مورد لنزها مشخصا از تعریف اصلاح شده آن استفاده میشود که در آن طول لنز نیز درنظر گرفته می شود. در همان لینکی که دادید، در این مورد صحبت کرده است.
بسیاری از شبهات علمی ریشه در اختلاف بین تعاربف اولیه دارد. در هر قانون یا فرمول، تمام فاکتورهای دخیل باید بدقت تعریف شده و اطلاق آنها به درستی مشخص شوند.
آقا ما خواستیم یه راهنما یی کنیم و تجربه ای که بدست آوردیم از این لنز رو گفته باشیم , اگه فکر میکنید که یه همچین موردی نیست تا عکسش رو بگیرم اینجا بذارم ( اگه فردا نگید که آرش زمانی بخاطر طرفداری از برند کنون رفته یه لنز 2 میلیونی خراب کرده )
و اولین حرفی هم که من زدم (قبل از تبریک ) گفتم که لنز عالی هست و باید بگم که از لحاظ ابتیکی بالاتر از تمام 24-70 ها هست و بخاطر کیفیت عالی این لنز و مقایسش با 24-70 کنون باعث شد که من منتظر ورژن جدید 24-70 کنون بمونم و لنز 24-70 نخرم.
بلاخره تفاوت بین هر لنزی وجود دارد ( در تمام برند ها ) و فکر نکنم که این لنز هم مستثناء باشد .یه سرچی کردم توی اولین صفحه گوگل اینو پیدا کردم :میگه بالای یک دهه است که نیکون هموراه کیفیت ساخت بالای متوسط رو کسب کرده (معدل کلیه لنز ها ) و AF-S 24-70mm f/2.8G ED هم نمادی از همین موضوع است. این لنز حقیقتا یک لنز زوم بشدت حرفه ای (professional grade ) و متشکریم از این بدنه فلنزی بی مانند (tough ) و همینطور رینگ های کنترل نرم آن.
طرف 5 تا از این لنز رو در کنار هم تست کرده ( برعکس اسمش هم آرش از آب در اومد)کد:http://photo.net/nikon-camera-forum/00TwV2
به چنین اختلاف اپتیکی رسیده ( البته تست غیر حرفه ای هست)
This example shows the variation in sharpness between two copies of this lens, needless to say this test was on tripod 1/2000 sec and every shot was repeated three times, the best shot was taken for each sample to compensate for any potential error in focus.
This is a100% crop from an area to the right of the center
آرش زمانی5DII A7RII ✗