دوستان سلام.
میخواستم بپرسم ارزش دست دوم این لنز حول چقدره؟
ممنون.
سلام
من در انتخاب بین این لنز و 28-300 دچار شک شده ام. دامنه زوم 28-300 خیلی برایم مهم است اما این که دیافش تا 5.6 بالا می رود هم خیلی نگران کننده است. در نمونه عکس هایی که از این دو لنز دیده ام خیلی اختلاف فاحشی به چشمم نیامده اما نگرانم که کیفیت 28-300 خیلی کمتر از 24-120 باشد. کارم عکاسی و فیلم برداری از طبیعت و مخفیانه (حیوانات) است الان D750 با لنز 50/F1.4FX دارم.
لطفا اگر اطلاعات مقاسه ای دارید ارائه بفرمایید
منتظرم
سلام
بستگی داره شما از لنز انتظارتون چقدر است و چه مقدار شارپنس لنز براتوم مهمه .(بقیه موارد مثل ca , وین یت قابل حله در نرم افزار و ویرایش ثانویه )
من هم دنبال یه لنز واک ا روند یا همه کاره هستم که هم دامنه خوبی پوشش بده و هم شارپنس خوبی داشته باشه . این مقایسه بین 28 300 و 24 120 و سیگما 24 105 هستش (فقط چون ورِژن نیکونی سیگما در dxomark تست نشده نزدیکترین دوربین بهش از کنون انتخاب کردم ک در مقابل d600 شارپنس کمتری میده چون رزولیشن پایینتری میده ولی بازهم از این دو تا سره
1.png
از لحاظ وزنی سیگما سنگینتره و فیلتر 82 هم میخوره ک نکات منفیشه
2.png
امتیاز لنزها در بازه های مختلف (هر چی سبزتر بهتر ٰ هر چی قرمزتر بدتر)
میزان شارپنس لنزها در بازه های مختلف
ویرایش توسط ali_j : Sunday 27 August 2017 در ساعت 22:14
و این هم تست وین یتینگ
نتیجه بررسی من خرید سیگما هست که خودم قصد خریدش دارم .
البته لنز 24 120 در f8 تقریبا در تمام طول بازش شارپنس قابل قبولی داره ولی در مقابل سیگما با 4 استاب نور کمتر
این تحقیق بود ک خودم برای خرید لنز انجام دادم . مابقی سایتها هم از دیتابیس dxomark استفده میکنن مثل dpreview و یا از نرم افزار ایماتست استفاده میکنن مثل فوتوزون ک نتیجه همه مقایسه هاشون مثل همینه . فقط dxomark خیلی گرافیک بهتر و ارایه واضح تری داره . کن راکول فقط نظر شخصیش ارجهیت 28 300 هست ک بر اساس تست فنی و استانداردی نیست و نظر شخصیشه (رنج وسیتر دوست داره )
لبته ممکنه از نظر کسی شارپنس 28 300 کاملا رضایت بخش باشه . این دیگه به حساسیت آدمها و معیارهاشون برمیگرده
جالب بود. لنز 24-120 در 24 میلیمتر شارپنس بیشتری داره نسبت به بقیه دامنه ها ؟
در چه فاصلیه ای بهترین شارپنس رو داره ؟
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED