سری D
صرفا مثال میزنم شاید اگر قرار باشه کیفیت مرکز لنز 24 120 که در کراپ استفاده میشه به خوبی 16 85 باشه لنز بسیار گرانتر سنگین تر باید می بود قیمت کیفیت و بازه بسیار تعیین کننده هستند مگر نه احتمالا استفاده از لنزهای سینمایی چند هزار دلاری کوک اری زایس فوجی .... از لنز خود نیکون شارپتر باشند ولی استفاده نمیشوند.
منظور من این بود لنز فول فریم روی بدنه کراپ مشکلات کمتری دارد حالا ممکنه لنز کراپ بهتری برای بدنه کراپ با همان یا قیمت کمتر از لنز فول تهیه کرد.
ویرایش توسط aliii : Tuesday 8 September 2015 در ساعت 23:09
من کی گفتم 105-18 مناسب نیست ؟!
از اتفاق گفتم که توصیه میکنم . من خودم این لنز را دارم و بسیاری از عکسهای خودم را با همین لنز گرفتهام .
برای یک لنز Walk around بسیار هم خوب است . اما با توجه به هزینهای که میخواستید برای 120-24 بکنید ، گفتم اگر دنبال لنز بهتری هستید 85-16 و یا ورژن جدید آن ( اگر آمده باشد داخل ایران ) . وگرنه همین 105-18 برای D7100 لنز خوب و کارآمدیست .
آقا کوروش، منم هم نگفتم لنز 105 بد هست! فقط گفتم الان 105 دارم، راضی ام اش، خواستم یه پله برم بالا تر، که البته با این اوصافی که شما فرمودید، باید کمی تامل کنم!
دیافگرام 4 ثابت، کیفیت بالا نانو عدسی لنز 120-24 وسوسه برانگیز بود برای ثبت عکس های بهتر! ولی خب FX بودنش، که روی 7100 تقریبا معادل 150-35 می شه کمی کار رو برای عکاسی منظره سخت می کنه.
از برند های دیگه لنزی رو پیشنهاد نمی کنید؟ مثب سیگما و تامرون ...
لنزهای 50-17 f2.8 سیگما و تامرون هم لنزهای خوبی هستند. البته بستگی به کاربرد مورد نظر شما دارد.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
من یه ماه این لنز رو داشتم واقعا لنز سریع و شارپی نیست نسبت به نمونه های دیگه تو این رنج بخصوص 24-105 سیگما سری آرت رو بتونید گیر بیارید خیلی خیلی بهتره.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
سلام
جناب شفيع مهم ترين مزيت اين لنز دياف ثابت آن و فول فريم بودن آن است كه در آينده اگر بخواهيد به سمت فول فريم سوييچ كنيد خيالتان راحت است كه هزينه مجدد براي لنز نخواهيد كرد!!! البته بحث كيفيت ساخت و ... هم به كنار... دياف ثابت عملكرد شما را سريع تر خواهد كرد، حال اگر نوع عكاسي شما طوري است كه اين امكان به دردتان ميخورد اين لنز در نوع خود بي نظير است (البته با قيمت 2300)، بدنه هاي ارزان قيمت فول فريم هم كه سال به سال بيشتر از قبل مي شود و فكر كردن به آن مثل گذشته دور از ذهن نيست. در اينكه اين لنز روي فول فريم شارپنس بهتري دارد هم بحثي نيست، اما شارپنس انقدر كم نيست كه شما را راضي نكند، بنده خودم 24-105 كنون را روي بدنه ي كراپ دار استفاده ميكنم و به شدت از آن راضي هستم...