در f8 در تمام فاصله ها بیشترین شارپنس داره
در f8 در تمام فاصله ها بیشترین شارپنس داره
درود. تجربه شخصی استفاده از لنزهای (300-28 و 120-24 و همچنین f2.8 24-70) با دوربینهای D750 و D810 را خدمت دوستان تقدیم میکنم:
لنز نیکون 300-28 در فوکال تقریباً بالاتر از 200 و در نور کم گیجی فوکوس دارد. ولی اگر دقت کنید در محدوده 28 تا 120 نتایج اپتیکی بسیار شبیه لنز 120-24 است (در نمودارها هم اگر قسمتهای فوکال بالاتر از 120 و دیافراگم بسته تر از 22 را برای این لنز در نظر نگیرید مشخص است.) متاسفانه مشکل Focus Breathing در این لنز زیاد است به نحوی که با فوکوس در فاصله کمتر از 1متر تفاوتی بین فوکال 300 و 200 دیده نمیشود.
متاسفانه امکان تامین قطعات یدکی (حلقه های روی لنز، موتور فوکوس، لرزشگیر و...) برای اغلب لنزهای سیگما به راحتی فراهم نیست و البته شانس خرابی بیشتری نسبت به برند اصلی دارند.
به دلیل امکاناتی که در Firmware دوربینها قرارداده شده استفاده از لنزهای برند اصلی در فوکوس ممتد (مودهای مختلف) سرعت بیشتری داشته و همچنین تصحیح خطاهای اپتیکی بهینه سازی شده اند.
اختلاف شارپنس در شرایط آزمایشگاهی چندان قابل تطبیق با شرایط Handheld نیست. عملا در عکاسی روزمره راحتی عکاس با تجهیزات مهمتر است. گاهی با وجود به همراه داشتن 300-28 نیاز شدید به واید 24 داشته ام و زمانی با 70-24 نیاز به تله بالا (200 یا 300)
در نهایت شخصا نتیجه گیری بفرمایید:
1- لنز نیکون 300-28 بین لنزهای همه کاره یکی از بهترینهاست.
2- قیمت دست دوم نیکون 70-24 نزدیک به قیمت نو 300-28 است ولی واقعا خروجی تصویر و سرعت فوکوس بهتری دارد.
3-بررسی نیکون 120-24 در همین سایت:
معرفی لنز Nikkor AF-S ۲۴-۱۲۰mm f/۴G VR | عکاسی: خبر و مقاله، آموزش، گالری، فروشگاه
دوستانی که تجربه استفاده این لنز رو دارن، آیا در رنج های تله این لنز با این دیافراگم برای عکاسی پرتره در محیط بیرون میتونه عمق میدان کم کافی رو ایجاد کنه؟
من تله برای پرتره در محیط بیرون می خوام که بتونم عمق میدان رو هم باهاش کاهش بدم،
به نظر من این لنز برای فضای باز مناسب نیس یک لنز فیکس 85mm تهیه کنین هم شارپنس عالی داره و هم اف بازتری داره و هم قیمتش از لنز 24-120 پایینتره.سبک هم هست.من این لنز رو دارم و بسیار راضی هستم.برای فضای باز هر چی اف بازتر باشه بهتر مخصوصا عکاسی پرتره وقت غروب خورشید.در ضمن فاصله کانونی مناسبی هم هستش
ویرایش توسط MEHRDAD.D : Saturday 25 November 2017 در ساعت 00:57
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
من با شارپنسش مشکل خاصی ندارم
البته رو دیاف باز انتظار خاصی نمیشه ازش داشت
ولی بین دیاف ۶تا ۸ شارپنسش قابل قبولی داره
مشکلش بنظر من وینیت بسیار سنگینش تو دیاف ۴ هست و بوکه شلوغش
البته بازم بعنوان یه لنز زوم با دیاف ۴ میشه گفت بوکه نسبتا قابل قبولی داره ولی وینیت واقعا سنگینه طوری که اوایل فکر میکنید لنزتون مشکل داره!
من فکر میکردم سایهی هود هست!
با اینکه من روی d810 از این لنز استفاده میکنم بعنوان یه لنز واک اروند کیفیت قابل قبولی داره
از 18-135 که قبلا روی 70D داشتم شارپنسش خیلی بهتره
یه لول بهتر از این لنز میتونید سراغ سیگما ۲۴-۱۰۵ برید...ولی تفاوت اونقدرها هم نیست(طبق ریویوها)
بازم بهتر بخواین تامرون ۲۴-۷۰ ۲.۸ هست
ولی من قبل از خرید خیییییلی تحقیق کردم راجب این لنز ۱۲۰-۲۴ اکثریت بعنوان یه لنز واک اروند و زوم با توجه به قیمتش گزینه ایدهآلی میدوننش هم از لحاظ شارپنس، هم زوم ،هم رنج و هم وزن و لرزشگیر
یه ریویو خیلی خوب هم منصوروف ازش تو PhotographyLife گذاشته که خوندنش خالی از لطف نیست
سلام به همه. دوستانی که این لنز رو دارن به نظرتون کیفیت ساخت این لنز در مقایسه با لنز 24-105 کنون در چه حدی هست ؟ از نظر ورود گرد و غبار و ..... چقدر مقاوم هست ؟ شارپنسش روی دی 810 در سایت دی ایکس او عدد 15 درج شده من درک درستی از این عدد ندارم یعنی خیلی وضعیتش بده یا ..... ؟