بالای همون صفحه دو تا text box هست که اسم لنزها توش نوشته شده و با رنگ زرد، هایلایت کردم و می تونید لنزهای دیگه هم انتخاب کنید. کمی موس رو روی فلش حرکت بدید، جهت موس رو به سمت لنز دیگه عوض میشه.
فایل پیوست 71544
Printable View
بالای همون صفحه دو تا text box هست که اسم لنزها توش نوشته شده و با رنگ زرد، هایلایت کردم و می تونید لنزهای دیگه هم انتخاب کنید. کمی موس رو روی فلش حرکت بدید، جهت موس رو به سمت لنز دیگه عوض میشه.
فایل پیوست 71544
سلام
تصمیم دارم این لنز رو برای D7100 بگیرم
بین نوشته های انجمن خوندم استفاده از غیر DX برای دوربین های کراپ دار کمی شارپنس عکس رو کم می کنه.
24-120 لنز خوبیه، برای همین از یکی از دوستان قرض گرفتم تا قبل خریدن، آزمایش کنم.
چند تا شات باهاش زدم، یه جورایی شارپنس کم رو دیدم حالا نمی دونم مشکل از فوکوس بوده یا من نتونستم خوب باهاش کار کنم.
چند نمونه عکس گذاشتم، بین دوستان کسی تجربه شو داشته راهنماییم کنه؟
فایل پیوست 71789
اینم کراپ
فایل پیوست 71790
اینم یه نمونه دیگه
فایل پیوست 71791
فایل پیوست 71792
فایل پیوست 71793
فایل پیوست 71794
قبل از هر چیز باید بگم که این لنز مناسب D7100 نیست. این لنز هم گرانتر و سنگین تر از معادل DX این لنز است هم به اندازه لنزهای DX واید نیست.
در عکس اول سرعت شاتر پایین است در عین حال امکان مشکل فوکوس هم وجود دارد که با این عکس قابل تشخیص نیست.
در عکس دوم هم اولا مشخص نیست فوکوس اصلا کجا هست ثانیا تاثیر حرکت جریان هوا هم خصوصا در کراپ اول کاملا مشخص است.
حتما لنز را از جهت مشکلات فوکوس تست کنید.
بعید میدونم این صحبت درست باشه معمولا مشکلات اپتیکی مثل ویگنت ...کمتر میشه و تصویر در وسط لنز معمولا شارپ تر هست و در حالت دی ایکس از مرکز لنز فول استفاده میشه .قیمت و بازه مناسب نقش بیشتری تو اینجور انتخاب ها دارند.نقل قول:
بین نوشته های انجمن خوندم استفاده از غیر DX برای دوربین های کراپ دار کمی شارپنس عکس رو کم می کنه.
بله از اون نظر درست می فرمایید، وقتی از وسط لنز استفاده می شه برخی مشکلات اپتیکی حاشیه ای هم حذف می شه ولی استفاده نشدن کل نور خروجی، باعث می شه فقط از نور مرکزی عدسی استفاده بشه، اون هم با حداکثر دقت و مگاپیکسل دوربین های DX، امکان کم شدن شارپنس شاید زیاد تر بشه.
البته قبول دارم نمونه هایی که نمایش دادم شاید خیلی دقیق و مناسب نباشه!
می خواستم بدونم آیا استفاده کردن یه لنز غیر DX برای یه دوربین DX کار درستی هست یا نه!؟ اینطوری مشخصات اپتیکی لنز هم درست در نمیاد، 20میلیمتر این لنز معادل تقریبا 35 میلیمتر DX می شه.
همانطور که دوستان گفتند این لنز برای شما توصیه نمیشه .
اگر خیلی به کیفیت بها میدهید و نیاز به یک لنز بسیار مناسب برای دوربین خود میگردید ، توصیهی من 85-16 است و یا ورژن جدید این لنز 80-16.
اما ، به غیر از آن همین 105-18 و 140-18 ، توصیه میشود . با مابقی پول خود میتوانید یک لنز پرایم هم بخرید .
باز هم با توجه به زاویه بسته تر و اندازه کوچکتر تشکیل تصویر این حرف درست نیست سال ها از 50 1.4 روی بدنه کراپ نیکون استفاده کردم بسیار راضی بودم ولی روی بدنه فول به اون خوبی نیست و کمتر استفاده میکنم جالبه سایت فوتوزون این لنز رو با4 ستاره روی کراپ امتیاز داده به عنوان لنز خیلی خوب پیشنهاد هم کرده ولی روی بدنه فول 3 ستاره داده و لنز متوسط به سمت خوب معرفی کرده.
از راهنماییتون ممنون آقا کوروش
همین الان 105 دارم،
ببخشید، همین الانش هر کدوم از دوستان نظر خودشونو دارم، راستش هنوز متوجه نشدم، بالاخره این لنز برای 7100 خوبه یا نه، شما فرمودید مناسب نیست، ولی دوستون Aliii گفتن خیلی خوبه حتی بهتر از فول فریم ها. کمی دچار سردرگمی شدم!!!
سری D
صرفا مثال میزنم شاید اگر قرار باشه کیفیت مرکز لنز 24 120 که در کراپ استفاده میشه به خوبی 16 85 باشه لنز بسیار گرانتر سنگین تر باید می بود قیمت کیفیت و بازه بسیار تعیین کننده هستند مگر نه احتمالا استفاده از لنزهای سینمایی چند هزار دلاری کوک اری زایس فوجی .... از لنز خود نیکون شارپتر باشند ولی استفاده نمیشوند.
منظور من این بود لنز فول فریم روی بدنه کراپ مشکلات کمتری دارد حالا ممکنه لنز کراپ بهتری برای بدنه کراپ با همان یا قیمت کمتر از لنز فول تهیه کرد.
من کی گفتم 105-18 مناسب نیست ؟!
از اتفاق گفتم که توصیه میکنم . من خودم این لنز را دارم و بسیاری از عکسهای خودم را با همین لنز گرفتهام .
برای یک لنز Walk around بسیار هم خوب است . اما با توجه به هزینهای که میخواستید برای 120-24 بکنید ، گفتم اگر دنبال لنز بهتری هستید 85-16 و یا ورژن جدید آن ( اگر آمده باشد داخل ایران ) . وگرنه همین 105-18 برای D7100 لنز خوب و کارآمدیست .
آقا کوروش، منم هم نگفتم لنز 105 بد هست! فقط گفتم الان 105 دارم، راضی ام اش، خواستم یه پله برم بالا تر، که البته با این اوصافی که شما فرمودید، باید کمی تامل کنم!
دیافگرام 4 ثابت، کیفیت بالا نانو عدسی لنز 120-24 وسوسه برانگیز بود برای ثبت عکس های بهتر! ولی خب FX بودنش، که روی 7100 تقریبا معادل 150-35 می شه کمی کار رو برای عکاسی منظره سخت می کنه.
از برند های دیگه لنزی رو پیشنهاد نمی کنید؟ مثب سیگما و تامرون ...
لنزهای 50-17 f2.8 سیگما و تامرون هم لنزهای خوبی هستند. البته بستگی به کاربرد مورد نظر شما دارد.
من یه ماه این لنز رو داشتم واقعا لنز سریع و شارپی نیست نسبت به نمونه های دیگه تو این رنج بخصوص 24-105 سیگما سری آرت رو بتونید گیر بیارید خیلی خیلی بهتره.
سلام
جناب شفيع مهم ترين مزيت اين لنز دياف ثابت آن و فول فريم بودن آن است كه در آينده اگر بخواهيد به سمت فول فريم سوييچ كنيد خيالتان راحت است كه هزينه مجدد براي لنز نخواهيد كرد!!! البته بحث كيفيت ساخت و ... هم به كنار... دياف ثابت عملكرد شما را سريع تر خواهد كرد، حال اگر نوع عكاسي شما طوري است كه اين امكان به دردتان ميخورد اين لنز در نوع خود بي نظير است (البته با قيمت 2300)، بدنه هاي ارزان قيمت فول فريم هم كه سال به سال بيشتر از قبل مي شود و فكر كردن به آن مثل گذشته دور از ذهن نيست. در اينكه اين لنز روي فول فريم شارپنس بهتري دارد هم بحثي نيست، اما شارپنس انقدر كم نيست كه شما را راضي نكند، بنده خودم 24-105 كنون را روي بدنه ي كراپ دار استفاده ميكنم و به شدت از آن راضي هستم...
با سلام
ظاهرا این لنز بر اساس نتایج DXOMARK بر روی 750 نیکون شارپنس 14 داره که به نظر خوب میاد در حالی که برای 600 و 800 نیکون شارپنس 12 میده
اما برای 7100 به نظرم شارپنس 11 داره که خود لنز 18-140 DX روی 7100 همون شارپنس 11 داره البته بقیه موارد کمی به سمت 24-120 F4 هست اما موضوع اینه که شارپنس 14 روی فوا فریم واقعا با شارپنس 11 کراپداری مثل 7100 چقدر ملموسه؟؟ فکر کنم این سوال درستری باشه و شاید بهتر بشه تصمیم گرفت تو بحث هم لنز و هم فول فریم
اساتید و دوستان ممنون میشیم اگر در این مورد ما رو راهنمایی کنند !!
البته به نظر من تو این رنج قیمت لنز 24_120 بسیار ارزشمند هست خصوصا افت قیمت و باز افت قیمت کیت که باعث شد نزدیک 1 میلیون تومان ارزانتر بشه تهیه کرد
و قیمت به رقیب 24 105 کنونی نزدیک شد من از لنزهای مارکهای دیگه استفاده نمیکنم ولی در قیاس با28 -300 24-85وی ار تفاوت کیفیت تصویر و مکانیک بدنه محسوس است
ونزدیکترین لنز نیکون لرزشگیر دار قیمتی بیش از دو برابر این لنز داره اگر کسی هدف ارتقا فول در یک سال اینده داشته باشه با توجه به دامنه و افت قیمت زیاد انتخاب بسیار مناسبی هست.
سلام دوستان این لنزهای 24-120 f4 که در جعبه سفید متعلق به کیت است آیا با نمونه های اصلی که در جعبه طلایی ارایه می شوند تفاوت کیفیت دارند؟
با تشکر
سلام دوستان. در حالت VR روشن این لنز هنگام فوکوس و زمانی که دستم را از روی شاتر برمیدارم یه صدای تقه بسیار ضعیفی میشنوم آیا این صدا طبیعیه یا نه؟
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر
بنده بادی دوربین دی 750 رو خریدم
حدود 1 هفته هست
اما هنوز نتونستم لنزهام رو انتخاب کنم
فیلد کاری من این موارد هست
1)عکاسی معماری (نمیتونم لنز تیلت شیفت بخرم به دلیل مشکل هزینه)
2)عکاسی غذا(لنز 90 ماکرو تامرون در نظر دارم)
الان بین دوتا لنز موندم
یکیش 24-120 نیکون با اف 4 هست
و دیگری 24-70 تمرون با اف 2.8 هست
از نظر شارپنس چه تفاوتی با هم دارند
لطفا دوستانی که تجربه عملی کار در این زمینه رو دارند بنده رو راهنمایی کنند
ممنون از همگی
:::blushing:::
با سلام دوستان خواهشا منو راهنمایی کنین من چند روز قبل از نورنگار یه لنز 24-120 گرفتم که از نوع کیت بود و تو یه گارد مقوایی. ولی برعکس چیزی که فکر میکردم که لنز محکم و سالیدی باشه حلقه زوم و کل مجموعه لنز یه لقی 1 میلیمتری داره بطوری که مثلا از جلوی لنز که تکون میدی ته لنز هم تکون میخوره این مورد طبیعی هستش یا نه ماله من مشکل داره خواهشا جواب بدین بد جوری این موضوع ناراحتم کرده؟
دوستان سلام.
میخواستم بپرسم ارزش دست دوم این لنز حول چقدره؟
ممنون.
سلام
من در انتخاب بین این لنز و 28-300 دچار شک شده ام. دامنه زوم 28-300 خیلی برایم مهم است اما این که دیافش تا 5.6 بالا می رود هم خیلی نگران کننده است. در نمونه عکس هایی که از این دو لنز دیده ام خیلی اختلاف فاحشی به چشمم نیامده اما نگرانم که کیفیت 28-300 خیلی کمتر از 24-120 باشد. کارم عکاسی و فیلم برداری از طبیعت و مخفیانه (حیوانات) است الان D750 با لنز 50/F1.4FX دارم.
لطفا اگر اطلاعات مقاسه ای دارید ارائه بفرمایید
منتظرم
سلام
بستگی داره شما از لنز انتظارتون چقدر است و چه مقدار شارپنس لنز براتوم مهمه .(بقیه موارد مثل ca , وین یت قابل حله در نرم افزار و ویرایش ثانویه )
من هم دنبال یه لنز واک ا روند یا همه کاره هستم که هم دامنه خوبی پوشش بده و هم شارپنس خوبی داشته باشه . این مقایسه بین 28 300 و 24 120 و سیگما 24 105 هستش (فقط چون ورِژن نیکونی سیگما در dxomark تست نشده نزدیکترین دوربین بهش از کنون انتخاب کردم ک در مقابل d600 شارپنس کمتری میده چون رزولیشن پایینتری میده ولی بازهم از این دو تا سره
فایل پیوست 81903
از لحاظ وزنی سیگما سنگینتره و فیلتر 82 هم میخوره ک نکات منفیشه
فایل پیوست 81904
امتیاز لنزها در بازه های مختلف (هر چی سبزتر بهتر ٰ هر چی قرمزتر بدتر)
http://www.upsara.com/images/pzgp_3.png
میزان شارپنس لنزها در بازه های مختلف
http://www.upsara.com/images/39xh_4.png
میزان شارپنس در بازترین دیاف و در فاصله های کانونی مختلف
http://www.upsara.com/images/qgcl_5.png
http://www.upsara.com/images/ve4l_6.png
http://www.upsara.com/images/71rv_7.png
http://uupload.ir/files/lmiz_8.png
http://uupload.ir/files/208y_9.png
http://uupload.ir/files/63x4_10.png
و در انتهای رنج و بهترین دیاف برای شارپنس (برای 28 300 بالاتر از 200 اصلا ارزش گذاشتن شارپنسش نداره)
http://uupload.ir/files/jwr3_11.png
تین هم تست دیستورشن که بازم سیگما سر تره بعد 24 120 و بعد 28 300
http://www.upsara.com/images/nso_12.png
و این هم تست ca
http://www.upsara.com/images/mcbs_ca.png
و این هم تست وین یتینگ
http://www.upsara.com/images/44jv_viniet.png
نتیجه بررسی من خرید سیگما هست که خودم قصد خریدش دارم .
البته لنز 24 120 در f8 تقریبا در تمام طول بازش شارپنس قابل قبولی داره ولی در مقابل سیگما با 4 استاب نور کمتر
این تحقیق بود ک خودم برای خرید لنز انجام دادم . مابقی سایتها هم از دیتابیس dxomark استفده میکنن مثل dpreview و یا از نرم افزار ایماتست استفاده میکنن مثل فوتوزون ک نتیجه همه مقایسه هاشون مثل همینه . فقط dxomark خیلی گرافیک بهتر و ارایه واضح تری داره . کن راکول فقط نظر شخصیش ارجهیت 28 300 هست ک بر اساس تست فنی و استانداردی نیست و نظر شخصیشه (رنج وسیتر دوست داره )
لبته ممکنه از نظر کسی شارپنس 28 300 کاملا رضایت بخش باشه . این دیگه به حساسیت آدمها و معیارهاشون برمیگرده
جالب بود. لنز 24-120 در 24 میلیمتر شارپنس بیشتری داره نسبت به بقیه دامنه ها ؟
در چه فاصلیه ای بهترین شارپنس رو داره ؟
در f8 در تمام فاصله ها بیشترین شارپنس داره
درود. تجربه شخصی استفاده از لنزهای (300-28 و 120-24 و همچنین f2.8 24-70) با دوربینهای D750 و D810 را خدمت دوستان تقدیم میکنم:
لنز نیکون 300-28 در فوکال تقریباً بالاتر از 200 و در نور کم گیجی فوکوس دارد. ولی اگر دقت کنید در محدوده 28 تا 120 نتایج اپتیکی بسیار شبیه لنز 120-24 است (در نمودارها هم اگر قسمتهای فوکال بالاتر از 120 و دیافراگم بسته تر از 22 را برای این لنز در نظر نگیرید مشخص است.) متاسفانه مشکل Focus Breathing در این لنز زیاد است به نحوی که با فوکوس در فاصله کمتر از 1متر تفاوتی بین فوکال 300 و 200 دیده نمیشود.
متاسفانه امکان تامین قطعات یدکی (حلقه های روی لنز، موتور فوکوس، لرزشگیر و...) برای اغلب لنزهای سیگما به راحتی فراهم نیست و البته شانس خرابی بیشتری نسبت به برند اصلی دارند.
به دلیل امکاناتی که در Firmware دوربینها قرارداده شده استفاده از لنزهای برند اصلی در فوکوس ممتد (مودهای مختلف) سرعت بیشتری داشته و همچنین تصحیح خطاهای اپتیکی بهینه سازی شده اند.
اختلاف شارپنس در شرایط آزمایشگاهی چندان قابل تطبیق با شرایط Handheld نیست. عملا در عکاسی روزمره راحتی عکاس با تجهیزات مهمتر است. گاهی با وجود به همراه داشتن 300-28 نیاز شدید به واید 24 داشته ام و زمانی با 70-24 نیاز به تله بالا (200 یا 300)
در نهایت شخصا نتیجه گیری بفرمایید:
1- لنز نیکون 300-28 بین لنزهای همه کاره یکی از بهترینهاست.
2- قیمت دست دوم نیکون 70-24 نزدیک به قیمت نو 300-28 است ولی واقعا خروجی تصویر و سرعت فوکوس بهتری دارد.
3-بررسی نیکون 120-24 در همین سایت:
معرفی لنز Nikkor AF-S ۲۴-۱۲۰mm f/۴G VR | عکاسی: خبر و مقاله، آموزش، گالری، فروشگاه
دوستانی که تجربه استفاده این لنز رو دارن، آیا در رنج های تله این لنز با این دیافراگم برای عکاسی پرتره در محیط بیرون میتونه عمق میدان کم کافی رو ایجاد کنه؟
من تله برای پرتره در محیط بیرون می خوام که بتونم عمق میدان رو هم باهاش کاهش بدم،
به نظر من این لنز برای فضای باز مناسب نیس یک لنز فیکس 85mm تهیه کنین هم شارپنس عالی داره و هم اف بازتری داره و هم قیمتش از لنز 24-120 پایینتره.سبک هم هست.من این لنز رو دارم و بسیار راضی هستم.برای فضای باز هر چی اف بازتر باشه بهتر مخصوصا عکاسی پرتره وقت غروب خورشید.در ضمن فاصله کانونی مناسبی هم هستش
من با شارپنسش مشکل خاصی ندارم
البته رو دیاف باز انتظار خاصی نمیشه ازش داشت
ولی بین دیاف ۶تا ۸ شارپنسش قابل قبولی داره
مشکلش بنظر من وینیت بسیار سنگینش تو دیاف ۴ هست و بوکه شلوغش
البته بازم بعنوان یه لنز زوم با دیاف ۴ میشه گفت بوکه نسبتا قابل قبولی داره ولی وینیت واقعا سنگینه طوری که اوایل فکر میکنید لنزتون مشکل داره!
من فکر میکردم سایهی هود هست!
با اینکه من روی d810 از این لنز استفاده میکنم بعنوان یه لنز واک اروند کیفیت قابل قبولی داره
از 18-135 که قبلا روی 70D داشتم شارپنسش خیلی بهتره
یه لول بهتر از این لنز میتونید سراغ سیگما ۲۴-۱۰۵ برید...ولی تفاوت اونقدرها هم نیست(طبق ریویوها)
بازم بهتر بخواین تامرون ۲۴-۷۰ ۲.۸ هست
ولی من قبل از خرید خیییییلی تحقیق کردم راجب این لنز ۱۲۰-۲۴ اکثریت بعنوان یه لنز واک اروند و زوم با توجه به قیمتش گزینه ایدهآلی میدوننش هم از لحاظ شارپنس، هم زوم ،هم رنج و هم وزن و لرزشگیر
یه ریویو خیلی خوب هم منصوروف ازش تو PhotographyLife گذاشته که خوندنش خالی از لطف نیست
سلام به همه. دوستانی که این لنز رو دارن به نظرتون کیفیت ساخت این لنز در مقایسه با لنز 24-105 کنون در چه حدی هست ؟ از نظر ورود گرد و غبار و ..... چقدر مقاوم هست ؟ شارپنسش روی دی 810 در سایت دی ایکس او عدد 15 درج شده من درک درستی از این عدد ندارم یعنی خیلی وضعیتش بده یا ..... ؟