خیلی ممتونم از همه ی دوستان اما من دو تا لنز الان دارم
18-55
55-300
بنابراین فکر کنم تو اون رنج 17-50 که می گید کم و بیش لنزم جواب می ده بیشتر دنباله یک لنز پرایم یا واید یا هر چیزی که مناسب اون کارکردی که قید کردم باشه هستم.
متشکرم
خیلی ممتونم از همه ی دوستان اما من دو تا لنز الان دارم
18-55
55-300
بنابراین فکر کنم تو اون رنج 17-50 که می گید کم و بیش لنزم جواب می ده بیشتر دنباله یک لنز پرایم یا واید یا هر چیزی که مناسب اون کارکردی که قید کردم باشه هستم.
متشکرم
لتز معادل(از نظر قیمت و کیفیت) 50mm 1.8 کنون برای نیکون چه مدلی پیشنهاد میدهید.
لنز فدیمی از دوربین فیلمی (یاشیکا) دارم می خواستم بدونم امکان استفاده از آن بروی D5300 را دارم (تبدبل خاصی برای اتصال وجود دارد)
تبدیلی وچود دارد که بتوان لنز کنون را روی نیکون متصل کرد؟
البته 18-55 و 17-50 اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. چه از نظر دیاف چه شارپنس و 17-50 به خاطر دیاف ثابت مزیت بزرگی نسبت به 18-55 دارد.
اما اگر باز هم میخواهید یک پرایم را امتحان کنید 50 گزینه خوبیست اما توجه داشته باشید که کاربرد اصلی این لنز برای پرتره های محیطی است و عکاسی از مناظر شهری به سختی امکانپذیر است.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
NIKKOR AF-S 50mm f/1.8G
استفاده از لنز های یاشیکا روی دوربین های نیکون
دوست گرامی ،
کمی در فروم دنبال پرسشهای خود جستجو کنید پاسخخود را درمییابید ...
با سلام
تازه با سایت اشنا شدم
برای دوربین دی5100 چند لنز میخوام...یکی برای عکاسی برتره و ماکرو
یکی هم برای طبیعت....ی لنز زوم خوب هم میخوام
ترجیحا زیر1تمن باشن....کیفیت مهمه حتما نمیخام از نیکون باشن
درود
با قیمت زیر 1 میلیون تنها لنزی که بصورت ترکیبی و اسمی قابل استفاده اس تامرون 300-70 سری ماکرو هست که البته از نظر کیفیت در حد همان مبلغی که پرداخت می کنید خروجی داره (حدود 500 هزار تومان)
همانطور که دوستان فرمودند برای کاربرد شما باید بودجه را افزایش دهید تا بتوانید چیز مناسبی تهیه کنید.
ارادتمند
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
به نظرم با توجه به قیمتی که در نظر دارید (اگر برای همه منظورتون بوده) و شرایط فعلی اقتصادی یک لنز زوم رنج که عموم خواسته هاتون رو تا حد مناسبی برآورده می کنه تهیه بفرمایید، بعد از مدتی برای هر کدوم از ژانرها لنز تخصصی و با کیفیت تر تهیه کنید.
پیشنهاد بنده:
18-105 یا 18-140 نیکون.