سلام دوستان
میخاستم یه لنز مناسب تله فوتو برای دوربین d7100 جهت عکاسی از حیات وحش به من معرفی کنید . بودجه تا 1.5 میلیون . ترجیحا فاصله کانونی 300 که با ضریب کراپ خود دوربین تا بیش از 400 افزایش پیدا کنه .
سلام دوستان
میخاستم یه لنز مناسب تله فوتو برای دوربین d7100 جهت عکاسی از حیات وحش به من معرفی کنید . بودجه تا 1.5 میلیون . ترجیحا فاصله کانونی 300 که با ضریب کراپ خود دوربین تا بیش از 400 افزایش پیدا کنه .
با این بودجه :
Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF AF-S VR
پستهی پیوند رو مطالعهکنید.
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک عدد 7200 دارم و میخوام براش لنز بخرم . لطفا راهنماییم کنید .
من یه عکاس معمولی هستم که بیشتر از خانواده و مناظر عکس میگیرم . برای عکس پرتره لنز خود دوربین 18.140 منو راضی نمیکنه . من میخوام یه لنز بخرم که اگه قسمت شد فول فریم گرفتم هم به دردم بخوره . لطفا راهنمایی کنید چه لنزی بگیرم که قیمت متوسطی هم داشته باشه .
با تشکر
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
اینستاگرام
شما اصلا خوندی دوستمون چی نوشته؟؟؟؟ نوشته برای پرتره 18-140 منو راضی نمیکنه. من هم بهترین لنز های پرتره رو معرفی کردم . دست از این جبهه گیری های بی مورد بر دارید اقای زلقی . طرف نوشته 18-140 راضیم نمیکنه شما اومدی نوشتی چرا راضیت نمیکنه به شما چه مربوطه؟ دلش نمیخواد اون لنز رو
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Monday 16 January 2017 در ساعت 18:54
اینستاگرام
قسمت اول راهنمایی شما کاملا درسته و قسمت دوم کاملا اشتباه
معیار شما برای قابل نبودن چیه ؟ اصلا کدوم عقل سلیمی پرایم دیاف باز رو با همه کاره معمولی مقایسه میکنه ؟ شما با 50 میتونی واید بگیری ؟ یا با 85 ؟ شده با 50 بری سفر ؟ ( من یک سال به کل فقط با 50 عکاسی کردم و از بد روزگار اون 50 رو همین امین بهم داد که اونم پولشو درست و حسابی بهش ندادم انقدم مرام داشت که درک کرد و همیشه ممنونش بودم ) هر لنزی برای کاربرد خودش ساخته شده و مقایسه های اینچنینی بدون تجربه و صرفا بر اساس یک تجربه واهی به کل غلطه
به نظر شما مردم چرا میرن 150 - 600 میخرن ؟ چرا بجای اون نمیرن 400 پرایم بگیرن ؟ کاری که با 15 میشه با 400 نمیشه و برعکس
18-140 لنز قابلیه و هرکس نظری غیر این داره باید به کل در معلوماتش شک کرد ! نمیشه شما بیای لنز همه کاره رو تو عکل تخصصی بسنجی و بعد نتیجه ای که از قبل مشخص بوده رو به دست بیاری
ایشون تو سوالشون ننوشتن که میخوان لنز رو بفروشن ولی شما بهشون گفتی که بفروشه خوبه منم با ادبیات خودت جوابتو بدم ؟ ( آیا به شما ..... )
یه مقدار احترام ها رو حفظ کنید شما از 18-140 خوشت نمیاد گناه بقیه چیه ؟
امیدوارم جواب منو بدی که چجوری با 50 میخوای کار 18 رو انجام بدی ( وقتی از 18 انتظار داری که کیفیت 50 رو داشته باشه )
امروز یه سری عکس میدیدم مربوط به رویداد Ocean Art Photography competition این عکس توجهمو جلب کرد :
10-34.jpg
این هم مدل دوربینه Olympus C-5050
خودت و هر شخصی که فکر میکنه ایرادات عکاسیش به خاطر سایز سنسورو لنز بی کیفیت و اینجور چیزاست یه زحمت بکشه مدلو تو گوگل سرچ کنه
این لینک رو هم ببینه بعد دوباره عکسو ببینه خودش به جواب میرسه
ویرایش توسط خزان : Monday 16 January 2017 در ساعت 20:02 دلیل: اضافه کردن عکس
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
دوست عزیز به نظرم شما باید اول مشخص کنی که دقیقا لنز رو برای چه منظوری میخوای ؟ خانواده، منظره و پرتره 3 تا ژانر کاملا متفاوته! در این صورت شما باید یه لنز همه کاره تهیه کنی که میشه همین 18-140 که داری. که البته به واسطه ی همه کاره بودنش توی هیچ کدوم از ژانر های مورد نظر "بهترین" نیست و البته در کل لنز بدی هم نیست...
البته لنز های مشابهی هم وجود داره که همه کاره ست و خروجی بهتری ارائه میده که در اون صورت معیار انتخاب بودجه مورد نظر شماست که باز هم باید مشخص بشه.
موفق باشید.