باسلام
تفاوت AF با AFS در لنزهای نیکون در چیست ؟
و اینکه 80-200 نیکون هر Af است یا AFS ....?
باسلام
تفاوت AF با AFS در لنزهای نیکون در چیست ؟
و اینکه 80-200 نیکون هر Af است یا AFS ....?
سلام
AF
auto focus
AF-S
auto focus-silent wave motor
فرقشون در نوع موتور فوکوس
سلام دوست عزیز
در لنز های نیکون وقتی afs نوشته شده یعنی لنز مجهز به فکوس روی لنز است و وقتی بر روی بدنه های که فاقد موتور فوکوس مثل d3100 هستند به صورت اوتومات فوکوس میکنند و لنزهای که af هستند فقط روی بدنه های که موتور فوکوس دارند مثل d90 اوتومات فکوس میکنند و با بدنه های مثل d3100 باید به صورت دستی فکوس کرد
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
80-200 نیکون هم بدون موتور داره هم موتور فوکوس دار و اینکه موتور دارش از سال 2008 دیگه تولید نمیشه و گرونتر و حجیمتر و به روایت صاحبان تجربه شارپتر هستش و مدل بدون موتور فوکوسش هم الان تولید میشه که من فکر میکنم خیلی گزینه مناسبی در مقابل 70-200 نیست البته منظورم 70-200 نسخه تک لرزه گیر است .
درود.. دوستان مانت لنز من شکسته... 200-55 نیکون... کسی اطلاع داره که از کجا میتونم تهیه کنم... چون خودم میخوام تعویض کنم.. تعمیر گاه مرکزی زنگ زدم گفتن قطعه بیرون نمیدیم..بیار حدود 60 تومن هم هزینشه.. ممنون میشم اگه جایی رو معرفی کنید که بتونم مانت رو بخرم...
تو ناصر خسرو خ باب همایون یه گاراژی هست تو گاراژ دو-سه تا مغازه عتیقه دوربین هستش، متاسفانه من اسم و آدرسشو نمیدونم ولی اونجا از هرکی بپرسی سلمان بهت نشونش میدن فکر میکنم بین 15-30 تومن باشه...
یکی دیگه هم روبروی سلمانه که یه پیرمردیه با دو وجب ریش سفید خیلیم آدم باحالیه اون کارتو راه میندازه از سلمانم منصف تره...
(موقع باز کردن لنزت هم آماده باش که فنریا بلبرینگ ازش بپره بیرون و گم نشه...))
جای پیچ مانت فلزی با پلاستیکی متفاوته و تعدادش تو مانت فلزی بیشتره:
http://dslr-video.com/blogmag/wp-con...n2875wx460.jpg