منم حس میکنم جوابها متفاوت شد!
نه متفاوت نشد. من و آقای فکوری خط رو خط شدیم و هردو پاسخ دادیم ولی متوجه نشدم چرا جناب عطا بعد از 23 ساعت دوباره سوال دوبار جواب داده شده رو جواب دادند و همین تکرار پاسخ، این شائبه رو به وجود آورد که پاسخ ها متفاوت شد، نمی دونم شاید هم ایشون اشتباه متوجه موضوع شده اند چون پاسخشون خیلی واضح نیست.
این یک اشتباه متداوله که برخی فکر می کنند چون لنزهای DX نیکن و EFs کنن برای دوربین های APSc بهینه سازی شده است، فواصل کانونی آنها را دیگر نباید در کراپ فکتور سنسور ضرب کرد ولی اینگونه نیست و تمام فواصل کانونی همه ی لنزها وقتی روی بدنه های کراپدار بسته می شوند باید در این ضرایب ضرب شوند.
فرهاد حسيني
مبهم که نه ولی جمله بندی در قسمت بولد شده ی زیر ممکنه این منظورو برسونه که برای فول فریم باید ضرب بشه ولی برای بقیه نه!
در واقع کلمه ی "برای" در جمله فوق اضافه است. منظور "فوصل کانونیِ معادلِ سنسور فول فریم" بوده که به جای کسره کلمه ی برای گذاشته شده که ظاهرا برای برخی دوستان گمراه کننده بود
فرهاد حسيني
سلام به اساتید. یه سوال کوچیک دارم. برای بدنه هایی که خودشون موتور فوکوس دارن وقتی لنزی بسته میشه که موتور فوکوس داره، چی فوکوس رو انجام میده؟ موتور لنز یا موتور بدنه؟ و میشه انتخاب کرد که کدوم این کارو انجام بدن؟ دقت کدوم بیشتره؟
من یه سوال جدید دارم! این چه حرکتیه که نیکون هیچ لنز با f1.2 نداره؟ جز یه لنز که برای میرورلس هست؟ اونوقت کنون چندتا لتز پرایم با f1.2 داره؟ چرا این نیکون یه حرکتی نمیزنه دل ما شاد بشه؟