mm 105-450
درود بر دوستان
این لنز واقعأ رنج جذابی داره برای کسانیکه که میخوان خیلی سبک و تقریبأ با قیمت مناسب، با فوکال تله کار کنند. چیزی که نظرم رو بیشتر جلب کرده اینه که تو بررسی سایت های معتبر، کیفیت اپتیک این لنز رو در فوکال 300 متوسط ارزیابی کرده اند. اما عکس هایی که با فوکال 300 این لنز تو سایت جوزا میبینم، واقعأ شارپنس بالایی داره! برای نمونه یکی از این عکس ها رو میگذارم با لینک اصلی.
15141800.jpg
Squacco-2649 [JuzaPhoto]
البته میدونم که سایت های بررسی لنز، اپتیک رو پیکسلی بررسی میکنند اما از بحث اپرچر باز که بگذریم چیزی که من بهش رسیدم اینه که در دنیای واقعی، شاید برای 80% از ما آماتوران جدی! هیچ تفاوتی میان این لنز و یک لنز تله 10 میلیون به بالا وجود نداشته باشه. چون پرینت هایی که گهگاه میگیریم اکثرأ در حد متوسط بوده و نیازی به پیکسلهای خیلی شارپ لنزهای چندین میلیونی نداریم!!! ضمن اینکه با نرم افزارهای موجود میشه شارپنس رو تا حدودی بهبود بخشید. قابلیت اتوفوکوس اینجا مهمه که خدا رو شکر این لنز تونسته رضایت کارشناسان رو بدست بیاره.
عزیزانی که با این لنز کار کرده اند لطفأ تجربیات خودشون رو از ما دریغ نکنند.
مرسی
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سلام من چند روزه یه دست دوم این لنز رو خرید 900 تومن....تا الان که خیلی ازش راضیم....دوربینم هم 5300 هست....واقعا تله یه چیز دیگه ست....از دست لنز کیت 55-18 خسته کننده راحت شدم
با سلام خدمت اساتید محترم
من این لنز رو دارم و البته جدیدا خیلی مشتاقم از پرندگان عکاسی کنم یخورده زوم کم مشکلساز هست و از طرفی نمیخوام زیاد هزینه کنم
ایا راه و چاره ای هست؟
میشه از تله کانورتور استفاده کرد؟
دوستان اگه تجربه و اطلاعاتی در این مورد دارند ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند
سپاسگذار
اگر پرنده گرافی مهمه برای شما و میتونید با هزینه هاش کنار بیایید یکی از گزینه های ارزان ولی با کیفیت در این خانواده، 600-150 تمرون به قیمت 3500 هست که اگر بگردید دست دومش با قیمتهایی در حد 2800 هم ممکنه گیرتون بیاد.اگر فرض رو بر این میگرفتیم که شما همون 300-70 رو می خریدید و بر فرض مثال قابلیت نصب تله کانورتر هم می داشت،با هزینه خرید تله کانورتر دست کم معادل3200 هزینه شما میشد که میشه همون هزینه تمرون 600-150.لازم به یادآوریه این نمونه تمرونی روی کراپ نیکون فوکالی معادل 900-225 روی فول فریم میده.