من یکم از ظاهر لنز واهمه دارم فقط ۴ سانت از ۸۰-۲۰۰ ام بزرگتره اما خیلی هیبت داره .سخته باهاش urbanکار کرد
من یکم از ظاهر لنز واهمه دارم فقط ۴ سانت از ۸۰-۲۰۰ ام بزرگتره اما خیلی هیبت داره .سخته باهاش urbanکار کرد
آقا رضا ۸۰-۴۰۰ رو فروختی رفت؟
چند ؟
بالاخره گول شماها رو خوردم
رفته بودم برای یکی از دوستان ۷۰-۳۰۰ بگیرم اقای چرخش هم کم نگذاشت و این ۷۰-۲۰۰ را بما فروخت
اون ۷۰-۲۰۰ ای که قبلا دیده بودم واقعا داغون بود.وقتی این رو بصورت آکبند دیدم دلمو برد
مخصوصا صدای فکاس دلنشینش
همچنین بوکه و رزولیشن
ولی همچنان میگم خیلی ظریفتر از ۸۰-۲۰۰ ام است باید باهاش مثل آدم رفتار کنم
کاش پولشو داشتم هردوشو نگه میداشتم
جا داره از آقای روشن و اقای قبادی و آقای خرم یار تشکر کنم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
رضا جان مبارکت باشه. من که توی همین مدت کوتاهی که دارمش خیلی ازش راضیم و فکر میکنم کاملا منظورتو براورده کنه.
میبینم که تعداد 70-200 دار ها هم داره کم کم ماشالا زیاد میشه:)
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
خیلی موافقم. رضا جان من الان مبایلمو برات پیغام میزارم تو هم لطفا شماره تو بده.
راستی، من همین الان 17-55 نازنین رو توی امضا ات دیدم. میشه نطرتو بگی؟ من الان این فاصله رو یا با 18-200 باید پر کنم یا با کیت 18-55 !!!! یه چند خطی هم اگه شده راجع به این بنویس. چند هست اصلا؟ میدونم روی میلیونه.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
فقط اینو میتونم بگم که رزولیشن فوق العاده بالا شارپنز فوق العاده ویگنت و CAs رو فراموش کن
صدای لذت بخش فکوس جت
این لنز لذت عکاسی landscape رو ۱۰۰ برابر میکنه
نمیخام الکی گفته باشم چون من این لنز رو دارم. به هیچ قیمتی حاضر بفروش اون نیستم
حتی دیگه خیلی کم از 50 mm f/1.4 استفاده میکنم
قیمتی که خریدم ۱۳۵۰ بوده
پیشنهاد من برای واید تا نرمال ۱۷-۷۰ سیگما و دوم ۱۸-۷۰ نیکور برای رنج قیمتی زیز ۵۰۰ هزار تومن است