والا امروز بهم گفتن که 55-18 vr قیمتی نداره و 30-40 تومن بیشتر ورش نمیداریم!!!!!!
اگه بندازمش تو کمد که خاک بخوره بهتره تا مفت بفروشمش.
این مغازه دارها به اسم 55-18 حساسیت دارن. بعنوان مثال از یکیشون سوال کردم که قیمت کانن 55-18 چنده؟
بهم گفت که 40-50 تومنه.
بهش گفتم که قیمت کانن 55-17 چنده؟؟؟؟
اونم بهم گفت فرقی با 55-18 نداره!!!! همون 40-50 تومن باید باشه!!!!!
من چجوری با این فروشنده بحث کنم وقتی هیچی حالیش نیست و نمایندگی ...... هم هست؟؟؟؟
بگذریم.
اینم عکسهایی از نمودارها شارپنس دو لنز 55-18 و 70-18
ببخشید که حجمش زیاده. ستون سمت راستی مربوط به 55-18 هست و ستون سمت چپی مربوط به 70-18
در فواصل 18 تا 55 و دیافراگم های گوناگون.
اینو ببینید مثل من گیج میشید.
چون در خیلی از مواقع لنز 55-18 شارپتر هست. مخصوصا در وسط تصویر.
آیا واقعا ارزش داره که از لرزشگیر چشم بپوشم و بهای اضافه هم بدم؟؟؟؟؟
[IMG]http://i28.*******.com/28l5n4g.jpg[/IMG]
توضیح: رنگ ارغوانی نشون دهنده نقاط شارپ بودن تصویر هست.
این هم نمونه عکس
همونطور که می بینید در سمت چپ تصویر سوژه بشدت فشرده شده است .
اسدالله مداح
سلام
من پست قبلی رو تا فرستادم دیدم کلی پست زده شده ببخشید الان جواب می دهم . عکس بالایی ب لنز ا 18-135 است که یادم رفته بنویسم .
اما من با امیر جان کاملا موافقم اگر این لنز را دارید خرج بیخود در این رنج نکنید بخصوص که اگر بیشتر عکس هایتان تو این رنج فاصله کانونی نباشه .
من با این لنز 18-55 هم عکس گرفته ام البته در فرمت راو . شما نباید منتظر تفاوت خروجی این لنز با 18-70 در حد شق القمر باشید .
اگر این لنز را دارید از خرید 18-70 سر باز زنید .
کاری به نمودار های Slrgear هم ندارم .اما گاهی شارپنس این لنز می تواند شما را کمی هم اذیت کند .شما بهتر از من می دانید که عکس ها بخصوص با فرمت راو نیاز به کمی ایجاد تنظیم نور و کنتراست و شارپنس دارند .اگر کمی شارپ سازی بلد باشید (که مطمئن هستم بهتر از من بلد هستید ) از نظر شارپنس چیزی کم نخواهید اورد .
یا حق
اسدالله مداح
اسد جان، نميدونم شما خيلي سخت گير هستي يا من خيلي راحت با قضيه كنار آمدم؛ ولي راستش من چندان فشردگيي احساس نميكنم!!!
سلام
وحید جان این دختر خانم دختر کوچک من است پس براحتی کوچکترین تغییرات را متوجه می شوم برعکس شما من فکر می کنم که خیلی تصویر فشرده شده .'گر چه این عکس با کادر باز تر گرفته شده اما شما تخم مرغی سر را با هم مقایسه کنید .
این هم یک نمونه دیگر از عکس کوچولوی من . فکر کنم الان بهتر متوجه فشردگی می شوید .
وحید جان دیستوریشن این لنز در کادر های بسته می شه گفت گم می شه اما در کادر های باز است که خودش رو نمایان می کنه .برای عکس از منظره و عکس های آتلیه ای و طبیعت شما با مشکلی مواجه نخواهید بود ولی در عکاسی از بنا ها و خانوادگی (بخصوص با کادر باز )مشکل حس می شود .البته با کمی کار این مشکل هم تا حدود زیادی حل می شود .
اسدالله مداح
جناب آقای مداح عزیز از لطف شما و عکسهایی که گذاشتید بسیار سپاسگذارم
به عنوان کمی دخالت!
چرا دوستان به Nikkor AF-S 16-85mm f/3-5-5.6G ED VR DX فکر نمیکنند؟ خیلی دوستداشتنی مینماید.